Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות מערכת לרכב

עכשיו סאב אני לא מתכוון לשים גם כי אין ממש מקום בבאג' וגם זאת הזמנה לפריצות

עכשיו רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על נגיד זוג קומפוננט לאחורה ולקדימה באיכות רצינית עם מגבר באיזור של ה 2000-3000 שקל אבל הכוונה שלי היא שלא יתפוצצו האוזנים בלי טעם... אני רוצה שהאוזנים יתפוצצו מהאיכות של הבאס ברמקולים כי כל מה שאני מחפש בדרך כלל זה הבומים של הבאס

אז אם מישהו מכיר מערכת רצינית אני מחכה לתשובה

תודה רבה

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
אני מעונין לקנות מערכת לרכב

עכשיו סאב אני לא מתכוון לשים גם כי אין ממש מקום בבאג' וגם זאת הזמנה לפריצות

עכשיו רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על נגיד זוג קומפוננט לאחורה ולקדימה באיכות רצינית עם מגבר באיזור של ה 2000-3000 שקל אבל הכוונה שלי היא שלא יתפוצצו האוזנים בלי טעם... אני רוצה שהאוזנים יתפוצצו מהאיכות של הבאס ברמקולים כי כל מה שאני מחפש בדרך כלל זה הבומים של הבאס

אז אם מישהו מכיר מערכת רצינית אני מחכה לתשובה

תודה רבה

יופי אם אתה רוצה בומים ובלי סאב אזז אין תועלת בקומפוננט אחורי כי הוא לא יביא ממש באס וגם בדרך כלל שמים קומפוננט רק מקדימה אז תיקנה 6.9 שהם יתנו את הבומים (באס)

ככה

קומופננט קידמי 1200

מגבר 1100

ורמקולים6.9 700 שיתנו את הבאס

Mitsubishi Pajero

פורסם

לפי הניסוח של הבעיה, עזרה אתה צריך,אבל אתה לא חייב ממי שבאמת מבין...

וברצינות,אתה צריך להגדיר טוב יותר את הצרכים שלך,כי ממה שזה נשמע אתה צריך 6X9 אחוריים לבס וקומפוננט נורמלי מקדימה. (ב"נורמלי" הכוונה שתלך תשמע ואז תחליט)

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...