Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד סיפורי צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על המזדה ליסינג שלי הורכבו לאחר כבוד רביעיית צמיגי SAVA EFFECTA. מחאות לא עזרו , "אלו הצמיגים שחב' הליסינג עובדת איתן" , כך נאמר לי.

גם אופציית הוספת הכסף (ושדרוג הצמיג) באופן פרטי שהועלתה על-ידי נדחתה.

שלשום בבוקר , בסיבוב חד למדי , במהירות , אה , נגיד גבוהה משהו (לא משהו היסטרי , כ-55 קמ"ש , אך בהחלט לא מעט עבור אותו סיבוב)- החליט הצמיג להיפרד בשעה טובה מהחישוק.

עקב עומס הצדי דופן הצמיג פשוט קרסה , וכל האוויר ברח (טיובלס). כדי להוסיף חטא על פשע הצמיג אף זז עוד ימינה (הפנייה הייתה ימינה , כך שהעומס היה על הדופן השמאלית) , ואף ברח מהמגרעת בחישוק , זו שאמורה למנוע בדיוק מקרה כזה - וברח למרכז הצמיג.

דין ודברים עם חברת הליסינג וקצין הרכב העלה את הטיעונים הבאים :

1. לא יכול להיות שהצמיג ברח , הוא עומד בתקנים (כן , אני בכלל חלמתי).

2. אני נוסע כמו משוגע (נכון ,אבל עדיין זה דבר שאסור שיקרה. אותו סיבוב ,שנמצא 500 מ' מהבית - נלקח כבר אי-אילו מאות פעמים ללא בעיות).

3. מדובר בצמיג טוב מאוד שכל החברה בה אני עובד נוסעת עליו (כן ,וגם מליון זבובים לא טועים כשהם נמשכים לחרא).

סוף הסיפור - סירבתי לקבל את זוג הצמיגים התחליפיים מאותה תוצרת (עוד אחד סיים את דרכו במפגש עם מוט ברזל , ללא קשר לאירוע). אחרי הרבה ויכוחים וכיו"ב הוספתי מכיסי עוד אי-אילו מעות וזוג קלבר הורכבו על הרכב.

השניים האחרים נשארו לעת עתה.

עכשיו לפואנטה :

האם מישהו שמע/קרא על דיווח דומה של קריסת הדופן בצמיגים הללו ? הדבר קרה לי בצמיג אחר ,אבל על דרך עפר , ואז לא הייתי בטוח אם מדובר בלחץ אוויר לא תקין או משהו בסגנון , ולכן עברתי על כך לסדר היום.

אגב , הצמיגים הנ"ל הם תוצרת טורקיה.

עוד פרט קטן,לא מאמין שקשור אבל בכל זאת : בכל נסיעה על דרך לא סלולה (עפר/כורכר/מצע) סוליית הצמיג מקבלת גוון כחול.תופעה שטרם נתקלתי בה בצמיגים אחרים.

פורסם

מאיזה חברה הליסינג?

אני יודע שהחברה שלנו (אלבר) עובדת עם ברידג'סטון,, לא יוקו אבל בהחלט לא SAVA.

ובנוגע להוספת כסף פרטי לשדרוגים - הם תמיד התנגדו לזה. לפני 4 וחצי שנים אחי הגדול קיבל רישיון ואז היה חוק מטופש שעל מנת שיהיה ביטוח על נהג חדש הוא צריך ניסיון של שנה לפחות. ככה יצא שאחי ישב בבית בלי אוטו שנה ו"צבר" ניסיון. לא עזרו כל ההצעות להוסיף כסף או לשלם את הביטוח מכיסנו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

גם לנו יש פוקוס ראלי-ליסינג מאלבר ואצלנו דווקא מותקנים רביעיית קלברים שמקבלים גוון כחול יפיפה בכל נסיעה בכורכר.

מצב של התקלפות הצמיג קורה לרוב בגלל לחץ אוויר נמוך מידי. אני לא חושב שחברת ליסינג תיתן צמיגים עד כדי כך גרועים שיתקלפו בתנאים נורמליים.

דרך אגב

מישהו מכיר צמיג של קלבר שנקרא ניאקסן??

איך הוא?

שמתי לב שכשהו קר האחיזה הרבה הרבה הרבה פחות טובה בצורה משמעותית.

הרבה יותר משמעותית מהצמיגים הקודמים שלנו.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

בעיה מוכרת, ואחת הסיבות שברחתי מאופרייט-ליס.

הם התחייבו בחוזה להחליף ארבעה צמיגים במהלך שלוש השנים, לפי חוות דעת של מומחה. רק שהמומחה היה אותו אחד שאוכל מהצלחת שלהם, והוא קבע שהצמיגים שלי יכולים להמשיך בכיף עם האוטו, למרות שעברו 80000 ק"מ לא רגועים.

איום מפורש לשלוח להם מכתב המטיל עליהם אחריות במקרה של תאונה, גרם להחלפה בצמיגים טובים. גם הצגנו להם את המלצת יצרן הצמיגים המקוריים להחליפם אחרי 30-40 אלף (-;

צריך לריב איתם, או לבחור בליסינג טוב מלכתחילה.

פורסם

שמר, במונדיאו 2004 יש צמיגים חדשים. :idea::wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
שמר, במונדיאו 2004 יש צמיגים חדשים. :idea::wink:

שאני אבין , אתה מנסה להציע לי עבודה עם מונדאו צמודה ? :p

מדובר בגלגל קדמי שמאלי . לייצר היגוי יתר מאסיבי כזה בפניית 180 מעלות עם לאנטיס זה מעט קשה...

• תוכן חדש...