Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 70K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני שוקל לשדרג בחודשים הקרובים את רכבי...106 שעברה פרוייקט דיי מקיף ואני מאוד אוהב אותה,אבל שוקל לגוון.

הייתי רוצה רכב שמרגיש פחות את יד אלוהים שלוקחת אותך במהירויות של מעל 200...

התנהגות בשבילי חשובה קצת יותר מכוח בקו ישר,אבל אין ספק שגם תאוצה חזקה עושה לי את זה:twisted:

חשבתי על אימפרזהGT,אבל עם צריכת דלק של 1ל5 בערך,אני לא אוכל להסתדר,אני נוסע כל יום 45 ק"מ הלוך חזור לעבודה.

איזה עוד אופציות פרוסות לפני? אני שונא איביזות טורבו. אבל אוהב את כל השאר..:twisted:

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אימפרזה GT, לא עושה 1:5. רק אם לוחצים מבלי לנוח.

אני לא חושב שכל יום בדרך לעבודה יש טעם ללחוץ כמו משוגע 45 ק"מ.

אם תסע כמו בן אדם היא תעשה 1:10 ואפילו יותר.

וגם אני שונא איביזות! איכס! :)

פורסם

מזל שאתה נגד איביזה. שלא תבין לא נכון, לי אין שום בעיה עם הרכב אבל

תיכף תקבל הצעות לרכוש קליאו ספורט, אח"כ תקבל הצעות לקנות מיאטה, בין לבין

תקבל הצעות לקנות 306 gti אבל המציע גם יציין שאין לך סיכוי למצוא אחת (והוא צודק). אח"כ

יקום זה שיגיד שהפיאט קופה הכי יפה אבל... ראה סעיף 306 gti.

למה מזל שאתה נגד איביזה? כי תמיד אל כל מול קליאו ספורט שמישהו יציע, יבוא מישהו

אחר ויגיד לך ללכת על איביזה מוגדשת ואז הדיון יסטה ממסלולו לעבר התנגשות בלתי נמנעת

בין חובבי הפניות (קליאו) לבין חובבי ה... לא יודע מה יש ברכב הזה (איביזה).

מזל...

הכי טוב- תעשה חיפוש, הנושא הזה נטחן המון בפורום במיוחד סביב הסכום הנ"ל.

פורסם

המנוע אכן מדהים,אם לא אחד המדהימים שנמצאים בהישג יד יחסית...

אבל רכב זה לא רק מנוע,והאיביזה,אין לה שום דבר חוץ ממנוע...מה שכן,איך שהוא היא גם חזקה וגם חסכונית יחסית...:oops:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לאון טורבו במודל קצת נמוך.

או שתלך על הפולו GTI, אני פשוט ממת עליהם!! אמנם חלשה מהאחרות אבל שווה את המחיר ועוד יישאר לך בסביבות ה15K ליישור קו ושיפורים.

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

הפולו GTI לא תיהיה יותר חזקה משמעותית (אם בכלל) מהרכב שיש לו היום.

אם כבר פולו אז איביזה.

לצערך בארץ המבחר מוגבל בלשון המעטה, אם אתה רוצה קליאו אז פה ניגמר הדיון, אם אתה רוצה VAG אז יש לך או לשלם 10K מעל המחירון על גולףGTI שחוטה או להתחיל לחפש איביזה שמורה.

לאון מאוד מאוד קשה למצוא.

יש לאיביזה לא מעט חסרונות אבל אם מסתכלים על התמורה הכוללת היא אחלה עסקה שבעולם.

פורסם

דביל!!!

בשבילך רק GT.

אין לך כ"כ מה לדאוג לגבי תצרוכת דלק,אצלי יוצא לי בממוצא 7.5 ק"מ לליטר,ואני נוסע לרוב בתוך העיר ולא מעט לחיצות כפי שאתה יודע.

אצלך אני מאמין שהצריכה תהיה טובה במעט מכיוון שאצלך רוב הנסיעות מחוץ לעיר,ואם לא תלחץ כל הזמן אז 10 ק"מ לליטר זה יכול להיות ריאלי.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אין מה ללכת על פולו GTI, מדובר בערך על אותו כוח (יש לך מנוע 16V של GTI לא?)

התשובות מתחלקות לשתי אסכולות:

א) קליאו ספורט שאני אישית לא אוהב.

ב) סיאט לאון / גולף GTI - הראשונה מבין השתיים שתמצא במצב טוב ובמחיר הגיוני.

התקציב שלך מגרד מלמטה את המחירון של GTI שנת 2001 ומלמעלה את זה של לאון 2003 (טורבו כמובן).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מזל שאתה נגד איביזה. שלא תבין לא נכון, לי אין שום בעיה עם הרכב אבל

תיכף תקבל הצעות לרכוש קליאו ספורט, אח"כ תקבל הצעות לקנות מיאטה, בין לבין

תקבל הצעות לקנות 306 gti אבל המציע גם יציין שאין לך סיכוי למצוא אחת (והוא צודק). אח"כ

יקום זה שיגיד שהפיאט קופה הכי יפה אבל... ראה סעיף 306 gti.

למה מזל שאתה נגד איביזה? כי תמיד אל כל מול קליאו ספורט שמישהו יציע, יבוא מישהו

אחר ויגיד לך ללכת על איביזה מוגדשת ואז הדיון יסטה ממסלולו לעבר התנגשות בלתי נמנעת

בין חובבי הפניות (קליאו) לבין חובבי ה... לא יודע מה יש ברכב הזה (איביזה).

מזל...

הכי טוב- תעשה חיפוש, הנושא הזה נטחן המון בפורום במיוחד סביב הסכום הנ"ל.

וואלה קלעת בומבה...

106devil-לך על קליאו ספורט mk1\2 לא תצטער...

אלעד (שכבר חודשיים נוהג על הרכב ולא מפסיק לחייך:lol: )

נינג'ה לבנה!

פורסם
שתהיה לכם איביזה חזקה אז תבינו איזה מנוע מדהים יש שם!:twisted:

זה שלא אוהב סיבובים:sleeping:

א. החיים הם לא קו ישר.

ב. החיים הם לא 0 ל 100.

ג. נסעתי על איביזה אחת שהיא באמת חזקה ושווה משהו בארץ. כל עוד אין לך אותה - זה לא כזה "להיט".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה עם הRS4 במודל טיפה ישן ?????

תגיד לי מה עישנת?

לפי מה שהבנתי, אתה מחפש רכב מתנהג וחזק, קליאו באמת קולעת בול לדרישות האלה, אתה יכול לקנות ליאון ולשפר אבל עדיין ההגה ישאר אותו הגה, שתי המכוניות מכוניות נפלאות אבל לדעתי הקליאו קולעת לדרישות שלך יותר, למרות יכולות המנוע של הליאון שיכולות לספק לך הרבה מבחינת סחיבה וכוח.

קח בחשבון שקשה למצוא את המכוניות האלה אני במקומך הייתי מחפש את 2 הרכבים ומה שאתה מוצא במצב יותר טוב ראשון, תיקח.

פורסם
א. החיים הם לא קו ישר.

ב. החיים הם לא 0 ל 100.

ג. נסעתי על איביזה אחת שהיא באמת חזקה ושווה משהו בארץ. כל עוד אין לך אותה - זה לא כזה "להיט".

אני לא יודע באיזה איביזה "חזקה" (לפי תיאורך) נסעת או בכמה איביזות נסעת סה"כ, אבל זה ממש לא לעניין. במיוחד שאתה טוען שאם הרכב לא מספיק חזק אז זה לא כזה "להיט" ונוגד את עצמך באמירה שהחיים הם לא קו ישר או 0 ל-100. באיביזה יש הרבה יותר יתרונות שלא מסתיימות בכמה מהירה היא. אז עשה טובה ואל תבלבל אנשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...