Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמיני לי מאזדה צריך להעתיק את מה שכתבת ליד כל שרשור של מישהו שכותב:

"רוצה לקנות , L7 ,L5 , CVR ,C12 וכו...

ההבדלים בין סאב אמיתי שמנגן ובין סאב שבנוי לעשות המון רעש.

זה ההבדל.

אחד זה סאב למוזיקה (שהיא הנושא שעליו בנוי הרעיון מערכת לרכב)

ואחד בנוי לרעש.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה על הבורות אבל אתם יכולים להגיד לי מה זה ביאמפינג? שמעתי שהרבה מדברים על זה פה...

אגב יפה מאוד התיבה שהכנת... אני לא הייתי עושה את זה מהסיבה שזה תופס את כל הבגאז' אבל נשמע שאתה מרוצה מאוד אז תהנה אחי!! ***אם הוא אחיך, למה אתה לא אומר לו את זה בבית?***

תודה מראש,

גל. :)

פורסם

קודם כל תתחדש .

אם אתה כ"כ אוהב את הסאונד שהם מפיקים אז תהנה.

אתה גם מפנק אותם :p נותן להם תמקס שהם צריכים אהבתי

מקווה לשמוע אותם בקרוב

תהנה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ג. וואו...בשביל להתחיל להסביר על ההבדלים הענקיים שבין הקיקר שהיה לי לעומת הזוג הנ"ל אני יצטרך לעבור לגור על המקלדת...

בוא רק נגיד שהקיקר שהיה לי צריך פשוט להתבייש כשמדברים על הסאבים של JL לידו.

הכוונה בשאלה שלי הייתה לגבי קיקר מול JL אחד ולא מול הזוג הממש נחמד שיש לך מאחורה :wink:

פורסם
הכוונה בשאלה שלי הייתה לגבי קיקר מול JL אחד ולא מול הזוג הממש נחמד שיש לך מאחורה :wink:

הבנתי...תראה, לא שבדקתי והשוותי את הקיקר שהיה לי אל מול סאב אחד של 10 אינצ' - אבל מכאן אני יכול להגיד לך שקודם כל יהיה הבדל של שמיים וארץ בדיוק שלהם, וסביר להניח שהקיקר ייתן את הרושם של יותר עוצמה שבתכלס יתבטא בהרבה יותר רעש.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תתחדש אביחי על הריפוד, נראה טוב.

תתחיל להגביר את הבמה הקדמית אצלך שהבאס לא ישתלט.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה תודה...האמת שמפעם לפעם, כל פעם שאני משדרג משהו אני מפליא את עצמי מחדש באיזו קלות ומקצועיות הדברים מתגלגלים לי.

בנוגע לאיזון שבין הבמה הקדמית לסאבים - למרות שאני די מרוצה מאיך שהכול מתנגן אצלי ברכב, יש הרבה מקום לשיפור בכול מה שקשור לכיוונים. אבל בשביל זה צריך המון זמן והמון סבלנות, אני מקווה שבמפגש הבא אני יצליח להיעזר ביאריק שיכוון לי את המערכת.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...