Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיאט פונטו שנת 95(דגם 75).

ואני צריך לעשות טיפול 10K, השאלה היא האם לקנות מסננים מקוריים ולהביא למוסכניק שישים אותם, או שזה לא משמעותי ואפשר להסתפק במה שהוא שם.

והאם צריך להחליף גם מסנן דלק כל טיפול?

דבר שני, הוא אמר שהוא ישים לי שמן 10-40 חצי סינטטי של prestone, השמן הזה הוא טוב? או שכדאי לקנות משהו אחר כמו ליקווי מולי?

תודה רבה!!!

פורסם

לפי מה שהבנתי לקווי מולי ,אגיפ,וולוולין אלה חברות מומלצות

לדעתי יש חשיבות רבה למסננים מקורים קודם כל בגלל המחיר פעם בחצי שנה שאתה עושה טיפול להוסיף עוד 40-50 שקל על מסננים מקוריים זה לא מה שיהפוך אותך לעני. אין כמו מקורי.

תחליף כל טיפול העלות של מסנן דלק זניחה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

מומלץ מאוד שתשים מקורי אין הבדל במחיר ולעומת זאת הבדל ענק באיכות.

כמו כן תמלא שמן באיכות טובה (לא PRESTON) צרילך לעלות סביב ה 80-100 ש"ח תלוי בחברה(lm,agip,esso).

מומלץ שתבדוק אם המים שלך מסוג פארפלו (כחול) ולא משהו אחר אחרת גם תחליף.

מסנן דלק לא מחליפים כל טיפול אלה 30K תבדוק מתי הוחלף אצלך ותרכיב מקורי עולה יותר מתחליפי אבל עדיף בהרבה.

פורסם

תודה רבה לכולם,

לגבי הנוזל קירור יש לי פארפלו כחול.

ואני אברר לגבי המחירים של שאר החלקים.

לגבי השמן יש הבדל משמעותי?

ואם כן איפה ניתן לקנות שמן איכותי באזור אור יהודה, יהוד, קרית אונו?

תודה רבה!!!

פורסם
נצל"ש!

מה זה הנוזל הכחול?

PRESTON ירוק לא טוב לפונטו?

נוזל הקירור הנדרש ע"י היצרן למנועי הפיאטים/ אלפות/לנצ'יות למינהן הוא הפארפלו. נוזלים אחרים יוכלים לפגוע במנועי האלומניום.

היצרן קובע במפורש שיש להשתמש אך ורק בפראפלו.

פורסם
נוזל הקירור הנדרש ע"י היצרן למנועי הפיאטים/ אלפות/לנצ'יות למינהן הוא הפארפלו. נוזלים אחרים יוכלים לפגוע במנועי האלומניום.

היצרן קובע במפורש שיש להשתמש אך ורק בפראפלו.

מנוע של פיאט עשוי אלומינום?

פורסם

מהנסיון שלי : ברכבים כגון גולף, יש חשיבות אדירה למסנן שמן מקורי.

במקורי יש 4 או 5 (לא זוכר במדוייק) דרגות , בעוד בתחליפי רק 2.

גם ככה כל החסכון בשימוש בחלפים זולים ותחליפיים הוא סדר גודל של 100 שקל לכל טיפול גדול יחסית,

ובשביל הסכום הזה לא שווה להסתכן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...