Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במאזדה 1.6 323 לאנטיס שנת 2002 דגם GLX שגמע 69000 ק"מ

עשיתי לאוטו בדיקה והנה התוצאות ,מה דעתכם?

 

מנוע:רעש מערכת שסתומים,,תושבות מנוע פגומות,לברר החלפת טיימינג,לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה.

סרן קידמי ומערכת היגוי:נקישות במתלה,לתקו זוויות היגוי.

מערכת בלמים:לפרק גלגלים ולבדוק.

העברת כוח:שמן כהה בלאי דסקיות הילוכים,נקישות בשילוב הילוכים.

קומפרסיה: 21.1 20.1 20.1 19.0

 

כל שאר הדברים בבדיקה יצאו תקינים,בעיקרון הבוחן אמר לי שהאוטו במצב מצויין וטופל כראוי.(טיפול אחרון נעשה ב 62000 ק"מ)

אני רציתי לקבל מכם חוות דעת על הבדיקה ולשאול מספר שאלות

 

1)כל כמה זמן עושים טיפולים?איזה שמן לשים סינטטי או חצי סינטטי? איזה פלאגים לשים וכל כמה זמן מחליפים?נוזל קירור מה מומלץ?

2)טיימינג-בדקתי בספר טיפולים והאוטו לא עשה טיימינג אף פעם ,נאמר לי שלאוטו עושים טיימינג פעם 100K ק"מ,האם נכון דבר ואני יכול להיות רגוע בקשר לטיימינג?

3)בנוגע לשמן גיר, אך יודעים אם הגיע הזמן להחליף אותו?

4)כשאני פונה שמאלה ולוחץ על הגז יש לי מן תיקתוקים חלשים כאלה מכיוון הגלגל השמאלי, מה זה יכול להיות לדעתכם? לפי דעתי זאת ציריה. כמה אמורה לעלות ציריה שמאלית+עבודה?

5)אני תמיד מטפל באוטו שלי בזמן ובצורה אובססיבית ולכן חשוב לי לתקן את כל הליקויים כמה שיותר מהר לכן אני צריך המלצה על מוסך באזור המרכז(מאוד חשוב שיהי אמין ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך בלי לחפף )

 

בעיקרון זהו מצטער על ההודעה הארוכה,מקווה שתבינו אותי ותעזרו לי

שבוע טוב.

user_online.gif

×
×
  • תוכן חדש...