Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה, כבר מזה זמן מה שאני רואה שישנה נזילת שמן מהרכב, הבעיה היא שבתחתית הכול ממש רטוב ולא ניתן

לאבחן את מקור הנזילה ורק שטיפה של המנוע יכולה לעזור.

אז היום ביצעתי סוף סוף שטיפה ואכן נראה שישנה נזילה רצינית מאזור מכסה השסתומים שכנראה גורמת לכל השאר להתלכלך.

דבר שנראה לי מוזר זה שבזמן פתיחה של מכסה השסתומים ניתן להבחין במעין לחץ של אוויר שיוצא החוצה (כשמניחים את היד מרגישים ממש יציאה של אוויר), השאלה שלי האם זהו מצב תקין או שזה מעיד על לחץ שמן גבוה ויכול להיות שזו הסיבה לנזילת השמן מאטם מכסה השסתומים.

תודה מראש.

פורסם

"פתיחת מכסה שסתומים" - לאיזה מצב אתה מתכוון? פתיחת פקק מילוי שמן תוך כדי עבודת מנוע? או משהו אחר?

בכל מקרה, אם זה באמת ממכסה שסתומים, תפרק, תחליף אטם מכסה שסתומים, ותחזיר - פתרת את הבעיה.

פורסם

התכוונתי לפקק מילוי השמן כמובן...

השאלה היא האם זרימת האוויר (או אדים) שיוצאת משם יכולה להעיד על בעיה או שזה מצב תקין.

פורסם

מי פתח את המכסה בפעם האחרונה? יכול להיות שהוא לא סגר אותו כראוי, או שהאטם התבלה והגיע הזמן להחליף.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...