Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה נוספת

מה אני צריך לעשות בשביל לחבר MP3 רגיל (פשוט) למערכת ?

חלק אמרו לי שצריך כבל איפוד, חלק אמרו לי שצריך כבל מתאם USB וחלק אמרו לי שיש חיבור USB במכשיר ולא צריך לעשות כלום.

מה נכון ?

ובמידה וצריך קבל USB, מה המחיר שלו לערך ?

תודה.

פורסם

רשום לך שמה שיש לו כניסת AUX(הם רשמו יציאת AUX כי הם מפגרים, כמו כל החנויות האלה) מובנת במכשיר.

אליה אתה מחבר MP3. טוב לראות שאתה מידי פעם עוד כותב פה,מה אתה אומר?למה שלא תבוא למפגש צפון בסופ"ש?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אהלן.

איך אני מחבר MP3 ל AUX ? זה לא מוריד מהאיכות...?

מה לגבי הUSB ? זה חלק מאוד חשוב לפני הקנייה שלי.

איך מחברים ?

מה העלות של כבל (במידה וצריך) ?

האמת שחשבתי לבוא למפגש צפון הקרוב.

פעם בכמה זמן אתם עושים מפגש ?

אני מתלבט אם לבוא למפגש הקרוב או לאחר קניית המערכת.

תודה 8)

פורסם

תגיע כבר עם מה שיש/אם יש.

איפה הקליפורניה בום וכל מה שהיה?

תגיע גם לזה וגם לבא, מה רע?

MP3 ( לא ידוע איזה יש לך), אבל סביר להניח שאתה מחבר ליציאת האוזניות, דרך 3.5 מ"מ שהופך בקצה השני שלו ל2 RCA.

במכשירים של USB שאני ניתקלתי בהם, פשוט היה תקע USB במכשיר ולא היה צריך שום תוספת.

לא יודע מה יש ל6900 לא ראיתי אותו בחיים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני עם אותה מערכת מאז.

לכלכו בלי הפסקה על הקליפורניה בום.

יש לי את המגבר כבר 4 שנים ואני יום יום נוסע ברכב ואני לא מתפשר על "העוצמה".

אבל עזוב, לא נכנס לזה עוד פעם :wink:

יש לי בעיה להגיע ל2 המפגשים אני אצטרך לבחור אחד מהם.

אם מישהו יודע איך ה6950 עובד מבחינת ה USB אני אשמח לדעת.

תודה

פורסם

תודה.

האמת שראיתי אתרים עם יותר הסברים.

אני עדיין לא מבין את זה מהסיבה הפשוטה שרשום שם שהמכשיר מוכן למוכן למתאם USB מסוג: CD-UB100

עכשיו המתאם הזה עולה 700-800 שקל והוא מתאים למערכות "רגילות" שאין בהם כל כשר ל USB

מהרבה חנויות אני הבנתי שיש אפשרות לחבר כבל פשוט וזול או לחבר את ה MP3 ישירות למערכת.

אם מישהו יודע איך זה עובד אני אשמח לדעת.

תודה.

פורסם

טוב, חפרתי קצת עכשיו באתרי PIONEER למיניהם ואלה המסקנות שלי. אני חייב לציין שהכל די עוטה בערפל, אני מאמין שככה עושים תחבולה שיווקית שמסתירה מהקונה את העובדה שכדי ליהנות מהחיבוריות של המכשיר הוא צריך את המתאם היקר הזה שהזכרת. מתאם מדגם CD-UB100 שהוא מיועד גם ל BLUETOOTH, מה שמסביר את מחירו.

- אני חושב שהדגם שאתה מתכוון אליו הוא IB ולא UD

- דגמים שמסתיימים ב IB הם דגמים שמותאמים לשימוש עם המתאם שהזכרת, כלומר ממה שאני הצלחתי להבין, אתה מחבר את המתאם למכשיר ואז תוכל לחבר למתאם BLUETOOTH או USB

- אני חושב שתבחן גם מכשירים שסיומת הדגם שלהם היא UB כמו ה DEH7950UB PIONEER . זהו דגם שמגיע כנראה עם כבל USB שיודע להתחבר לכל מיני מכשירים. תוכל להשכיל עוד בלינק הבא:

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/top/cat/article/0,,2076_310069607_405683232,00.html

ממה שאני הבנתי - הכבל הזה יוצא מאחורי המכשיר ואתה מחבר אליו את המכשיר USB שלך. כלומר, אין שקע קדמי בפאנל עצמו כמו למשל משהו שראיתי ב DB566USBוClarion .

הנושא הזה לא כל כך ברור, כך שהכי טוב, תתקשר לבן אדם שמוכר לך את המכשיר ושהוא יסביר לך בפרטי פרטים איך אתה מחבר אליו משהו בעזרת ה USB.

- לגבי כנסת AUX - זוהי כניסה אחורית במכשיר, כלומר יש למשוך עד עליה כבל מהמכשיר. אני אישית לא כל כך מאמין בכניסה הזו כי היא בד"כ מוגברת ולכן גם מייצרת רעש מיותר, כלומר זה לא שיא האיכות להשתמש בכניסת ה AUX. נראה לי שזה גם לא הכי נוח, אלה אם כן תשפצר את הכבל הזה בצורה נוחה.

מקווה שהצלחתי לעזור לך

יואב

יואב :arrow:

פורסם

עזרת הרבה.

האמת שאני מתחיל להתלבט, אם כל העסק של הUSB כזה מסובך אני חושב שאני אלך כבר על 7950UB.

מאוד מסקרן אותי איך שם עובד ה USB, ראיתי באתר שרשום שיש כניסה קידמית, הסתכלתי הרבה זמן בתמונות ולא ראיתי כניסה קידמית.

יש למישהו נסיון עם המכשיר ?

תודה.

פורסם

זה בדיוק מה שרשמתי לך. כנראה שאין שם כניסה קדמית, אחרת היו מתגאים בה בתמונות. לפי השרטוט שיש שם אני חושב שבכל זאת מדובר בכבל המשתלשל מהצד האחורי של המכשיר. אני לא בטוח שגם ה 7950UB ייתן לך פתרון קל ונוח שיתאים לך.

תנסה לשאול מתקין, שיסביר לך מי מתחבר למה. או שכמובן תחכה לתשובה מחבר פורום שהתנסה בחיבור USB של PIONEER.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...