Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפח התיבה הרצוי ל-P2 הוא 28 ליטר. ולי יש משהו כמו 29 30.

תודה רבה על התגובות.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

נפח התיבה לפי הגדרות היצרן ל-P2 שברשותך הוא 24.07 ליטר, למרות שחבר פורום אמר שהתיבה הכי מתאימה לו בנפח כמו שאתה אמרת. ל-P2 החדש שיצא לפני חודש מקסימום התיבה המתאימה לו לפי הגדרות היצרן הוא 28 נקודה משו ליטר (לא זוכר בדיוק). סתם לידע כללי.

דרך אגב, אתה מרוצה מהסאב בתיבה הזאת? לדעתך (אם שמעת סאבים אחרים) הוא דופק חזק או חלש? מדוייק? איכותי? תן קצת דעה! תשתף. בכל זאת זה האקס שלי ואישית אהבתי אותו מאוד מעניין אותי לשמוע מה חושבים עליו :-)

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא שמעתי הרבה סאבים אבל אני מאוד מרוצה ממנו הוא מדוייק ויורה בדיוק בזמן אני מרוצה.

+ מתנה לקונים

פורסם

לדעתי היא מכוונת מצויין יש אחלה במה קידמית.

+ מתנה לקונים

• תוכן חדש...