Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהנו. אני אעביר את הלפיד למישהי אחרת.

יוליה

לסיבות - יש שרשור בפורום ספורט מוטורי שבו הכל מוסבר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

עכשיו רק צריך למצוא עוד מישהו.

:D :D

סתם סתם, הכל ברוח טובה :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קספר

אני טועה או שמגיע לך מזל טוב על הג'אנטים?

אם כן, מברוק, תהנה ותזהר ממדרכות...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אין לה רכב ספורטיבי,

לא לה ולא לחבר שלה...

:-D

הצחקתני :lol:

בוא נפתח עוד שרשור "הלל" לקליאו - הידד להנאה קדמית... :roll::shock::?

בחברות, כן? :-D(אני יודע איפה אתה חונה)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אין לה רכב ספורטיבי,

לא לה ולא לחבר שלה...

:-D

אני מוכן לשלם את דמי ההשיתתפות של יוליה רק כדי לראות אותה קורעת את הרכב שלו... +200 דולר עם היא עושה את זה תוך כדי עישון סיגריה עם גג סגור!

פורסם

האירוע היה משמח וכייפי, פעם ראשונה זכיתי לנהוג על רכב טורבו פעם ראשונה בחיי, ולהשתתף איתו בג'מיקאנה בגמר.

משום מה באירוע אמרו שאני באתי על דעת עצמי:oops: ולא מייצג אף אחד! לא חיפשתם מתחרים צעירים שייצגו אותכם, את הפורום? או שלא הבנתי נכון?

חבל דווקא רציתי לתת כבוד גדול לפורום, זכיתי במקום 1 בקטגוריית ג'וניורים, חבל שלא שייכו אותי לאף אחד!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כל הכבוד!

חבל באמת שלא אמרת להם שאתה מייצג את קארזפורום. אני חושב שזה היה באחריותך :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אחריותי? הרי כשנתנו לקובי את הטלפון בקשר להשתתפות, לא אמרו שאני אחד שייצג את הפורום? המנחה הודיע את הנערים והנערות שמייצגים כל מיני מועדונים, ואני סתם אחד שנרשם, עם מי הייתי אמור להתווכח?

אני לא מכיר אף חבר פורום לצערי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא צריך לקחת קשה, לא ראית את הקריצה בסוף?

בכל מקרה, כשנרשמת לא שאלו אותך לאיזה מועדון אתה שייך? אם לא - פשלה שלהם, וחבל שלא אמרת להם. אבל זה באמת באמת לא משנה - מזל טוב על הזכייה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמרתי לו שאני מקארז פורום, הוא לא הבין על מה אני מדבר ורשם מה שבא לו, חשבתי שהוא הבין מסתבר שלא!

אני לא לוקח את זה קשה פשוט רציתי איכשהו סוף סוף שיכירו אותי בפורום להתחבר פה לאנשים שמבינים המון בנושא שאני כל כך אוהב.

אולי אין לי רכב משופר, אז שלפחות יכירו אותי בזכות הנהיגה שלי כמו שהוכחתי היום לכבוד הפורום, אך גם זה כשל.

• תוכן חדש...