Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים ,מדהים, מדהים, מדהים!

את תשבר, גם אם צריך להקפיא, לא נוטשים דבר כזה, אין דברים כאלה.

הערה אחת, ומכיוון שהטורבו יושב באיזור קיר האש, כאשר רכבים מגיעים במקום עם טורבו בצד הזה, יש חומר ייעודי מבודד שיש להתקינו על קיר האש בתא המנוע.

אחרי כמה לחיצות, הטורבו מעביר חום מטורף לכיוון תא הנוסעים, הבעיה היא חיוט ורכיבים.

בזמנו שהיתה לי אונו טורבו, היא היתה בת 3 בסך הכל כאשר מכרתי אותה, בחצי השנה האחרונה, ולמרות המקוריות של האוטו, הבידוד (שמותקן על קיר האש ,בצד של המנוע) נפגם (חיצונית הוא כמו ציפוי "חומר כסוף עמיד חום) , והיה מתחמם עד כדי פליטת עשן, לא פעם הייתי שופך מיים וממתין לראות שהכל נרגע..

שווה מחשבה.

בהצלחה בשלבים הסופיים!!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

התמונות האלו מעלות בזכרוני נשכחות קודם כל זאת לא HF זאת פשוט בטה קופה מדהימה , אל תתרגש מהחלודה זה יעבור לה , בערך לפני 20 שנה היתה לי אחת כזאת והיום מצטער שמכרתי , דרך אגב בזמנו לקחתי 4 קרבורטורים של של פיאט 124 ספורט ושידכתי ללנציה היה לה דיסטרביוטור עם פלטינה כפולה וקבל כפול כניראה האיטלקים אוהבים הכל כפול , וזמנו לא היתה מכונית שיכלה על האוטו הזה

תהנה ממנו כי יש המון הנאה באוטו הזה , לא נישארו לי חלקים אחרת היתה מקבל אותם בחינם , אם אני אשמע על משהו אכתוב לך כאן , אם תרצה לדעת משהו אני אשתדל לעזור לך

לא היה בורג באוטו הזה שלא יכולתי להגיע אליו בעיניים עצומות

המון בהצלחה

פורסם
התמונות האלו מעלות בזכרוני נשכחות קודם כל זאת לא HF זאת פשוט בטה קופה מדהימה ,, לא נישארו לי חלקים אחרת היתה מקבל אותם בחינם , אם אני אשמע על משהו אכתוב לך כאן , אם תרצה לדעת משהו אני אשתדל לעזור לך

המון בהצלחה

תודה על ההצעה, שמתי סמל HF מכיוון שהמנוע לקוח מדלתא HF טורבו.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

שכחתי לכתוב לך

אני שמעתי על אחת בחיפה שעמדה /עומדת שנים בניון תת קרקעי , אולי זאת לנציה טרגה אבל מנוע 2000 עם סופר צרגר אם אתה מכיר אנשים בחיפה אולי כדאי שיעשו עבודת "בילוש "

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תמונות חדשות! :multi:

כמו שניתן לראות, תא המנוע מתחיל לקבל צורה והעבודה ק-ש-ה, אפילו אין זמן לשבת ולנקות את האוטו.

אינטרקולר של טרופר,קולר שמן של קאפה טורבו, מפלג HF(שהגיע מחו"ל),רדיאטור מים דלתא GTI+וונטה,כבל קלאץ', מצערת 3" שירדה מדלתא GTI, ווסת דלק מתכוונן, COIL+ מודול הצתה, צנרת דלק, צנרת גדישה מנירוסטה שכרגע בעבודה,אגזוז (כל הצנרת 3") הסתיים ועוד כל מיני דברים קטנים ששכחתי. מיותר לציין שכמעט כל חלק דורש התאמה והעבודה נעשת ללא "עיגול פינות" (אני חולה אסתטיקה..:wink:.) תהנו!

IMG_6111.jpg

IMG_6112.jpg

IMG_6102.jpg

IMG_6107.jpg

IMG_6108.jpg

פורסם

התחיל בנובמבר 06' ורק וינצ'נזו יודע מתי זה ייסתיים...

ה"צינור" השחור שאתה רואה זו תושבת מנוע עליונה (מונעת את תנועות המנוע קדימה ואחורה), צינור המים העליון צבוע באדום

• תוכן חדש...