Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר אולי את החברה הזאת של מגברים zapco

הציעו לי את המגבר 1000.4

מה אתם אומרים

זה האתר שלהם

http://www.zapco.com

הציעו לי גם קומפוננט אמרו לי שאיתם אני לא צריך רמקוליים אחוריים

אבל הבעיה שאני לא מוצא את הדגם שהציעו לי באתר

זה האתר

http://car.rainbow-audio.de/home/home.php?lan=2# הציעו לי את הדגם CS265.25

מי שיכול לימצוא לי את זה אז תודה רבה

בכול מיקרה תודה שוב לכולם שאתם עוזרים לי

פורסם
בכמה הציעו לך את המגבר של זאפקו?

4200ש"ח אני רואה שיש התלהבות על המגבר

זה אומר ששמעו על החברה הזאת והמגבר הזה טוב

פורסם

או שמשהוא בתהליך הבחירה שלך מוזר, או שאתה ישן על מזרן עם דולרים. אתה רוצה לקנות מגבר, מציעים לך משהוא ב4000 שקל, ואתה שמח שמדובר בחברה מוכרת? כאילו, זה לא שהמגבר לא טוב. הוא טוב מאוד. אבל לבזבז 4000 שקל על מגבר שאתה בקושי מבין את הרמה שלו, וכלל לא בטוח שדווקה את המגבר הזה אתה צריך, לפני שבדקת אפשרויות אחרות של מגברים דומים משומשים (חצי מחיר - אותה תוצאה) ויבוא של אותו מגבר מחו"ל (לא חצי, אבל הנחה רצינית), של חברה לא מוכרת לך, רק בגלל שאמרו לך שהוא טוב??? :shock:WTF?

נתחיל בשאלה פשוטה. איך הגעת למסקנה שאתה חייב לקנות מגבר ב4000 שקל?

מה התקציב שלך לכל הרכיבים?

מה התקציב שלך למגבר?

מה היא רמת העוצמה הדרושה?

תבין, כל אחד רוצה את הרמקולים הכי חזקים שיש והכי איכותיים שיש בעולם כולו. אבל נרד רגע חזרה לכדור הארץ - זה לא בר ביצוע. השאלה היא, מאיזו רמה של סט תהיה מרוצה מספיק. בשביל זה אתה חייב לשמוע סטים, לבוא למפגש ולעבור רכב-רכב. ותאמין לי, אם תהיה נחמד ומנומס, בעלי הרכבים ישמחו להדגים לך מה המערכות שלהם יודעות לעשות. אחרי שתבין, בערך, איך יכול להישמע כל סט (ואני אומר "יכול להישמע" ולא "נשמע", כי זאת פונקציה של יותר מדי דברים, החל מאיכות הכבלים ועד לכיוונים בHU), תבדוק כמה עולים הסטים שעונים על הדרישות שלך, האם ניתן להשיג אותם במחיר נמוך יותר (יד שנייה, חו"ל), ורק אחרי שאתה יודע מה הוא הסט הנבחר, אתה מחפש את המגבר הדרוש לו. התהליך ארוך, אבל בסיומו מובטח לך שמה שיש לך ברכב הוא מה שאתה באמת צריך ורוצה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...