Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות בבקשה בקשר למערכת ברכב

אז ככה מישהו אולי מכיר את החברה הזאת פניס גולד?

הציעו לי ליקנות סאב ב800 שקל

יש לי קומפוננט של HERTZ ואני מבסוט מהם

אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר איכותי

הציעו לי את הHERTZ רמה יותר טובה משלי

רוצים עלייה 3000 שקל

את הקומפוננט קניתי ב1000 הוא אומר לי אני יזכה אותך ב1000 שקל אחרי שהיו מורכב אצלך 8 חודש

ממה אתם אומרים

תודה רבה וסוף שבוע נעים

פורסם

בקשר לסאב אני לא יודע אבל אני רוצה לדעת אם מישהו שמע על החברה הזאת

עכשיו יש לי HERTZ DSK 130 והציעו לי את הHERTZ HSK 130

פורסם

זה היי אנרג'י 2 חלקים אבל 5 ורבע אינץ. אוקיי, קומפוננט חזק ואיכותי ברמה מאוד גבוהה. אבל 3 אלף?! ב-3 אלף אתה יכול להביא 2 כאלה ואני רציני. תשאל אותו שוב אם הוא רציני בקשר למחיר למה המחיר הזה בשמיים אצלו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שודדים אותך. 3000 שקלים להרץ היי אנרג'י זה פשוט גזל וגנבה. אל תשלם שקל יותר מ1800, ואני מאמין שעם 2 דקות התמקחות גם תשלם 1600 שקלים.

מושיק.

פורסם
שלום יש לי כמה שאלות בבקשה בקשר למערכת ברכב

אז ככה מישהו אולי מכיר את החברה הזאת פניס גולד?פניקס גולד ?

הציעו לי ליקנות סאב ב800 שקל אם זה הקסנון ZR אז זה בערך מחירו חדש , אתה קונה חדש או משומש ?

יש לי קומפוננט של HERTZ ואני מבסוט מהם

אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר איכותי

הציעו לי את הHERTZ רמה יותר טובה משלי

רוצים עלייה 3000 שקל

את הקומפוננט קניתי ב1000 הוא אומר לי אני יזכה אותך ב1000 שקל אחרי שהיו מורכב אצלך 8 חודש מישהו שנותן לך את אותו מחיר ששילמת על חדש , מסבן אותך במקום אחר , כי אף אחד לא נותן על משומש מחיר של חדש

ממה אתם אומרים

תודה רבה וסוף שבוע נעים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני קונה סאב חדש אבל לא שמעתי על החברה הזאת

לא יודע איזה דגם

ותודה על התגובה

אז אתה אומר שמסבנים אותי בקשר לזה שהוא קונה ממני באותו מכיר

אוווףףףףףף איפה אני יכול למצא מתין מערכות שלא יעבוד על אנשים וידבר אמת

***אווווףףףףףף היא לא מילה תקנית בעברית****

פורסם

פירסמתי עוד הודעה וסגרו לי אותה

תיראו מישהו יציע לי את הפוקל ו165K3P זה ניראה לי משהו כמו שאני מחפש אבל הבן אדם צודק אני בנתיים לא ישקיע 5 אלף על קומפוננט אבל זה הRMS שאני אפילו לא דמיינתי

חוץ מיזה אם אני יביא את הקומפוננט הזה אני צריך לפי דעתי להחליף מגבר וזה לא משהו שאני רוצה גם ככה המגבר שלי עלה לי 4 אלף והבנתי שאם אני מחליף קומפוננט אז אני צריך להחליף גם סאב כדי שיהיה שמיע כמו שצריך

יש לי את הסאב הישן T1 של רוקפורד והוא סבבה בשבילי

מה עוד אתם מציעים לי בקשר לקומפוננט בלי להחליף את המגבר

אני צריך שתעזרו לי למרות שעכשיו תגידו לי שאני מתלהב ילד קטן וכל הלאה

אבל אני רוצה להגיע למצב שכאילו אני יושב בתוך הרמקול להגיע למצב של דיסקטוק

אבל אני רוצה שהקומפוננט יהיה מדוייק מייד על מייד כל צליל במקום שלו איכות שלא מהעולם הזה

קיצר אני רוצה את הרמקול הכי עוצמתי שיש והכי מדוייק שיש

אני יחליט על רמקול לפי מה שתגידו לי על מה שיהיה יותר המלצות

יום ראשון אני מיתכוון להתקין אז שיהיה לכולם שבת שלום ותדה רבה רבה

DSCN0188.jpg

פורסם

אם אתה ממש לחוץ לקנות אז ההמלצות ממש לא ישנו לך תקנה מה שנראה לך גם ככה תחליף אותו עוד 2-3 חודשים כי לא ישמע לך טוב.

או שתלך ותשמע סטים שונים ותראה מה הכי יתאים לך למרות שבטוח זה יקח קצת זמן אבל לפחות לא תזרוק כסף

עזרה בבקשה מישהו יכול לעזור לי ???

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

כן אבעיה שאני לא ממש מבין בכל הקטע של המערכות

אני לא יודע איזה חברות טובות ואיזה לא

אני שמעתי מאיזה אחד מהפורום שהרץ זו חברה 3 בעולם

אז אם ככה איזה חברה ראשונה ושניה

ושביקשתי עזרה הכוונה היתה איזה חברה אתם ממליצים לי לקחת {הכול חוץ מפיוניר}

אני מחפש משהו חזקקק ואיכותי אני רוצה להגיע למצב שמיעה של spl+SQ זה אפשרי ?

תגידו אתם מקיימים מפגשים לישמוע מערכות אחד של השני?

ויש אולי מישהו שיכול להמליץ לי על מתקין ברמה מיהו שבונה מערכות לתחריות וכאלה יש דבר כזה בארץ??

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

שרשמו לך שהיא חברה מספר 3 בעולם זה היה בציניות, בצחוק. אין חברה מספר זה וחברה מספר זה, מה אתה חושב זה ליגת כדורגל פה?

יש חברות שהן היי הנד, יש חברות טובות אבל לא היי הנד, יש חברות בינוניות ויש "חברות" סיניות\מדבקה\איך שלא תקראו לזה.

יש מפגשים, תראה טוב טוב בפורום למעלה בדביק אם הפרטים על המפגשים שנערכים. ואתה יכול להרכיב מערכת SQ+SPL, שהיא בעצם מערכת SQL.

לא יזיק לך קצת לקרוא ב-FAQ ולהבין קצת יותר לעומק מי נגד מי ומה הולך פה בכלל.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב הבנתי שהמגבר שלי "סתם" מגבר

הבנתי גם שהוא לא יכול להחזיק לי את הרמקולים שאני שואל אלייהם

יש למישהו המלצה על חברה של מגבר טוב שיכול להחזיק לי את הרמקולים שאני מדבר אלייהם פה למלאה

• תוכן חדש...