Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

בחודשים הקרובים אני אצטרך לפנות את שטח הבגאג' העצום שיש לי ב106 שלי, לטובת כל מיני-עזבו-אתכם-שטויות.

השאלה היא, עד כמה רלוונטי יהיה להרכיב 2 סאב- וופרים קטנים (אחד על כל דלת, כמובן דלתות עם דיינמאט ובניית פיבר יהודית) בהשוואה לסאב קיקר COMP שיש לי בבגאג'?

תודה לעונים

מתחדשת*

פורסם

אתה יכול להרכיב שני וופרים דקים (היום יש גם לקיקר, גם ל JL , גם לפיוניר, וכמובן האליינט של פייז) , מתחת לכיסאות שלך , כמו כן אתה יכול להשתמש בסאסים של 8 אינץ' קטנים למאחורה בקופסא דקה לדוגמא:

http://www.sge.co.il/item.asp?itemID=704&mnfName=MAC+AUDIO&scName=%F1%E0%E1&classID=3&className=%F1%E8%F8%E9%E0%E5+%E5%EE%E5%EC%E8%E9%EE%E3%E9%E4+%EC%F8%EB%E1&mnfSel=11

או סאב מוגבר קטן כגון:

http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=6&ser=17&lang=EN

שהם קטנים מאוד ומספיקים לרכב בכזה גודל.

כמו כן אתה יכול לקנות FREE AIR.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין המקום בבאגז והרכבת וופרים בדלתות ?

בכל אופן הוופרים הם במקום הסאב בבאגז ?

בניית פיבר יהודית

לך על בניית פיבר ארצי-ישראלית ככה שס לא יעשו לך בעיות כשרות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני הבנתי שהוא צריך מקום בבגז לצרכים מסויימים שהוא לא ציין, ולכן הוא מוציא את הסאב שיש לו ורוצה לעשות בניות ל-2 וופרים קטנים יותר שישמשו בתור "סאב", כלומר שייתנו את הבאסים במקום הסאב שהוא עומד להוציא. בגלל זה הרצון לעשות בנייה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא זוכר כרגע מה הגודל של המגש האחורי שלך.

אבל הייתי הולך על 2X8" במגש FREE AIR

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

הבעיה עם סאב בדלת, היא לא רק הקטע של המקום, אלא גם הגודל של הסאב, יותר נכון, העומק שלו.

סאבים אפילו 8' ו10' יש להם עומק יחסית מכובד. ואני חושב שזה יעשה לך בעיה עם המנגנון של החלונות.

אם אתה רוצה לפתור את הבעיה הזאת תצטרך או לא להוריד את החלון עד הסוף( שזה לא נשמע משהו), או לעשות בנייה גבוהה בדלת.

עכשיו, אם יש לך בנייה גבוהה בדלת סביר להניח שהיא או תפגע לך ברגליים כשאתה נוהג, או שהדלת בכלל לא תיסגר!.

תראה תמונה של הדלת ונראה מה אפשר לעשות. בכל אופן זה לא נשמע לי הכי טוב הרעיון הזה, גם החוזק של פח הדלת יכול לעשות בעיות.

תשמע, כל דבר בסופו של דבר יהיה אפשר לעשות, אבל יהיה לזה מחיר גבוהה, השאלה היא אם שווה לך להשקיע את הכסף הזה,

או פשוט, לשים סאב קטן בבגאז' וכשתצטרך מקום תוציא אותו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני הייתי ממליץ על משו בסגנון הנ"ל:

18lo9.jpg

19mx7.jpg

אתה לא חייב לכוון למערכת SQ כל כך רצינית כמו בתמונות..

הרעיון הוא להתקין וופרים בגודל 8" בדלתות אשר יתנו לך תוצאה יותר טובה מכל סאב! ותקבל במה קידמית מלאה ומפורטת עשירה בבאס.

אגב את הוופרים הנ"ל הבחור קנה עם אני לא טועה ב- 80$ בלבד!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
איזה אוטו יפה!! איזה דגם זה בדיוק של פולקסווגן !? פאסאט חדשה ידנית ?!?

זאת גוף GTI החדשה, הרכב לא מהארץ.

אכן ההשקעה ברכב הנ"ל פשוט פנומנלית! שלא תחשבו שאין לא סאב! יש לו W7 12" של JL AUDIO :twisted:

מגברי אודיסון VRX וכמובן ה- HU שמת לב במה מדובר?

פורסם

איזה עבודה יפה

אתה יכול להביא אתר שאתה מוצא בו דברים כאלה כדי לתת לנו רעיונות

איזה רכב כאילו בא כך מהחברה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
אין רכב שבא ככה מהחברה, גם אם תשלם עוד מיליון דולר לא יעשו בניות בשבילך !!!

למה לא יעשו?

דווקא למדתי בחיים האלו שכסף קונה הכל!

וגם כן למה לשלם לחברה של הרכב שתבנה לך כאלו דברים ברכב? כשרוב הסיכויים שהם יעשו זאת מפלסטיק!

בשביל דברים כאלו יש שמעון לא? :lol: וכמה חבר'ה הרבה הרבה יותר נחמדים ממנו!

פורסם

לפתוח השרשור,

גם אם תכניס IDMAX 12" בדלתות לא תקבל את אותו האפקט של תיבה אטומה ומותאמת בנפח. דלת לעולם לא תהיה אטומה ולא תקבל את אותו האפקט שהיה מתקבל עם תיבה אטומה "מסורתית".

הפתרונות היחידים וההגיוניים שניתן להציע לך הם 6X9 במגש האחורי, סאב "פרי-אייר" במגש האחורי או הפתרון הכי טוב לדעתי - סאב או שניים בקוטר 8" מתחת הכסאות הקדמיים. לבאס יש פוטנציאל להיות הרבה יותר הרמוני ומדוייק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...