Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חבר'ה

אתמול בערב החלפתי את הטויטרים שציינתי למורל TW1

באותה עת החלטתי להעביר את הקרוס אובר לאזור שמאחורי הקיק פאנל

אחרי שסיימתי את הכל הדלקתי את המערכת והרמקולים האחוריים התחילו לחרחר לי כמו "מטורפים"

אחרי הכיבוי ניגשתי לתא מטען בהתחלה חשבתי שזה נובע מהסאב אבל לא,ניתקתי את הRCA של

הרמקולים האחוריים והפסיק הרעש

אז נשאלת השאלה ממה התופעה הזאת נובעת

אשמח אם תעזרו לי

פורסם

זה כנראה איזשהו מגע, או קצר לפי דעתי.

שני הסטים יושבים על אותו המגבר?

אם כן נסה להחליך בין הRCA של הקומפוננט לזה של האחוריים ולראות אם שומעים טוב.

אם זה לא זה אז תבדוק את החוטים מהמגבר לרמקולים ותוודא שהם בסדר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני חושב שזה מהמיקום של הקרוס-אוברים של הקומפוננט

הושבתי אותם מאחורי הקיקפאנל,זה מאחורי הפלסטיק בצד ימין

במיוחד יש שם כל מיני חוטים וצמות של חשמל שאינני יודע מה הם

בהתחלה הקרוס-אוברים ישבו בתוך הדלת(גם הטויטרים המיקום שלהם היה בדלת),העברתי אותם לאיפה שהם נמצאים עכשיו בגלל שלא רציתי שיעבורו מהדלת 2 זוגות של חוטים ,ולא היה לי איך לכסות אותם עם שרוול פלסטיק

זאת אומרת רק חוט אחד כיסיתי עם שרוול פלסטיק ,ולא היה לי שרוול בשביל לכסות את שניהם

בקיצור בלאגן שלם,אז נראה לי שאני יחזיר את המצב לכמו בהתחלה שזה למקם את הטויטרים בדלת עם הקרוס וככה יעבור חוט אחד בדלת עם שרוול פלסטיק

וככה יהיה פחות בלאגן וגם מקווה שתפתר הבעיה

אז מה אתם אומרים

פורסם

אני לא חושב שהשינוי המשמעותי כ"כ הזה נגרם ע"י שינוי מיקום הקרוס. לפי דעתי יש לך בעיה אחרת, אבת תנסה בצד אחד תראה מה הולך. אני גם לא מבין מה קשורים הקרוס אוברים של הקומפוננט לרמקולים האחרויים בכלל.

אמיר

פורסם

קצר למגבר!? בגלל מיקום?!, חבר... אתה ממש לא בכיוון, אם החוטים לא נוגעים אחד בשני באיזשהו מקום אין שום קצר. קצר לא קורה בגלל מיקום של קרוסאובר! אלא אם תשים אותו בתוך נוזל!.

אמיר

פורסם

אם היה לך קצר במגבר לא היית שומע חירחור ברמקולים. לא היית שומע כלום.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...