Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאה לאוהבי ה-XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי אומר שהתוצרת הצרפתית היא העלובה ביותר שאפשר למצוא אחרי הקוריאניות כמובן!!

עוד 306 ?

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם
:idea:

במידה ואתה לא חושב לקנות, ואם זה אכן נראה לך מציאה הפורום המתאים הוא קניה

מכירה ולא ייעוץ.

קרא את חוקי הפורום.

עריכה קלה - לTB, לרכב שנת 95, יד 1 ו140K נתונים יפים. יד 1 לא תמצא כמעט בשנת 95. 140K כן תמצא. שווה לבדוק למי שמחפש את הרכב.

גיא.

פורסם
בעיון בY-NET מצאתי את ההודעה הבאה-נראה מציאה לא??

http://www.ynetcenter.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=568751

למה מציאה?

האוטו עבר 140K. לא קצת....

בגלל היד הראשונה? לך תידע מה עבר עליו.

אם הרכב יד ראשונה, יש סיכוי למצוא הסטוריית טיפולים מלאה, ואם אכן יש כזאת, והרכב נקי מתאונות, אז זה אכן מציאה.

מנוע פג'ו שמטופל נכון יחזיק הרבה יותר מ 140K.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אפרופו 306 XSI.. יש אחת שאני גם רואה המון בכפ"ס.. אני אוהב את ה"לוק" שלה.

עפ"י היצרן אמורים להיות לה 123 סוסים. שמעתי כאלה שאומרים שזהו נתון אופטימי ביותר, ומס' הסוסים המורגש הוא הרבה פחות.

יש ביסוס לטענה שהסוסים עצלים אצלה??

:?

לא. הטענה היא ל-S16 שלה מוצהרים קצת יותר מ-150 סוסים ובעצם יש לה כנראה 140 ברוב האקזמפלרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
:idea:

במידה ואתה לא חושב לקנות, ואם זה אכן נראה לך מציאה הפורום המתאים הוא קניה

מכירה ולא ייעוץ.

קרא את חוקי הפורום.

עריכה קלה - לTB, לרכב שנת 95, יד 1 ו140K נתונים יפים. יד 1 לא תמצא כמעט בשנת 95. 140K כן תמצא. שווה לבדוק למי שמחפש את הרכב.

גיא.

לא אמרתי שזאת לא מציאה. אבל גם לדעתי, לא בטוח שזאת כן מציאה. אי אפשר לדעת עד שבודקים. הנתוני פתיחה שלו טובים, אבל לא מדהימים.

אישית הייתי מעדיף יד 2 ו 100K. אפילו אפילו יד 3. לא לשכוח, האוטו שנת 95, כבר 9 שנים בכביש (אנחנו בשנת רישוי 04), ככה שזה לא הרבה 2 ידיים, ואפילו לא 3.

הנתונים שלו יפים, אבל לא בצורה כזאת מדהימה, שצריך בגללה לפתוח ת'רד מיוחד ולהמליץ. אני בטוח שאפשר למצוא עם פחות ק"מ, ויד לא גבוהה בצורה משמעותית.

Back to the original - NC again.

פורסם

מסתבר שזו ה-306 XSI של שכנים שלנו.

אני אמנם לא נסעתי על האוטו או בדקתי אותו באופן מעמיק, אבל אני יודע שזה רכב יד ראשונה, ומי שנהג עליו זה בחור בגיל 45 פחות או יותר, אז לפחות בטוח שזה לא איזה ילד בן 18 שקרע לה ת'צורה (ויסלחו כל הילדים בני ה-18 שבגללם יש לי סיוטים כל פעם שאני חושב (מפנטז :oops: ) על פז'ו 106 XSI...

בקיצור, מי שמחפש 306 XSI - שווה לבוא ולבדוק.

נ.ב.

מישהו גנב להם את החישוקים הקדמיים (מגנזיום), אבל בטוח אפשר להוריד את זה במחיר.

פורסם

מילה לגבי הנתון של מס' הקילומטרים:

באופן יחסי, בהנחה שלא מדובר ברכב שנסע יותר מכמעט כפול מהממוצע השנתי, לנתון הקילומטראז' חשיבות מועטה בהרבה מהאופן שבו הרכב ננהג וטופל במשך חייו, והדברים קשורים, לרב , למס' הבעלים. רכב שמטופל באופן שוטף וננהג בזהירות (בניגוד לבאכזריות) יוכל לעשות, עם אותו מנוע, יותר מ-200K ק"מ בלי ירידה דרסטית בהספקו. בקיצור . תרדו מעניין הקילומטראז'.

• תוכן חדש...