Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאמבו, דיג'יי פאוור,

אכן עוד יבוא שינוי בכדי להכנות להכל מראה יותר חלק. ציינתי זאת בפתיחת הת'רד וגם בהמשלך השיחה הזאת.

כמו שאמרתי, אם הייתי חוסך את התמונות הללו והייתי ישר מעלה את התוצר הסופי הכל היה נראה אחרת.

כנראה אני טעיתי בכותרת שרשמתי שזהו סיופ הפרויקט. על כל פנים התכוונתי לחלק הגס של העבודה.

בהחלט תגובות ענייניות.

ואלי, אני עדיין מחכה לmdf במקום שתזיין לי בשכל על דוטק :)

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, לפני הכל, קבל ח"ח על האומץ לנסות! רק על זה מגיע כבוד!

דבר שני, כמו שכבר אנשים פה לפני אמרו, וכמו שהגבת בעצמך - הפרוייקט, כפי שהוא כרגע - מ-א-ד רחוק מלהסתיים.

בתור אחד פרפקציוניסט, אני מעדיף לעשות עבודה מושלמת או לא לעשות כלל (בגלל זה חלק מהפרוייקטים שלי מעולם לא התחילו - כמו הצביעה של האוטו שלי), אבל ככה אני מבטיח לעצמי שביעות רצון מלאה. והאמת אני שונא ומעריץ בו זמנית אנשים שמסוגלים לנסות וגם לצאת מרוצים מתוצאה לא מושלמת.

לגבי חלקים טכניים - לפי התמונות, אתה ניסית לגזור רצועות וחתיכות בד, כדי לכסות חלקים ספציפיים, כולל פינות מאוד צרות. הנסיון אומנם סבבה, אבל אם תשים לב - המגמה כיום היא כמה שפחות תפרים, כמה שפחות ברגים גלויים, וכמה שפחות פאנלים נפרדים. וגם בבניית פודים, הסיפור אינו שונה. נסה לעצב את זה ככה שלא תצטרך להדביק חתיכות קטנות (כי בחיים לא תצליח לעשות את זה מספיק מדוייק), אלא שתוכל לכסות את המקסימום האפשרי עם חתיכה מתוחה אחת, או מספר חתיכות תפורות (אתה תמיד יכול לפנות לתופר ולתת לו את המידות). אבל הכי חשוב שלא יראו קצוות של בד, אפילו אם זה אומר לקפל את הפינות כלפי פנים.

כמו כן, אני ראיתי שהפלטה שעליה יושב הרמקול, טיפה בולטת החוצה - תנסה למתוח מסביבה בד, ואולי אפילו תנסה עם בסיס של פיברגלאס מבפנים - כדי לעצב את הצורה קצת. תחשוב זורם... תחשוב בלי פינות, בלי חריצים והכי חשוב בלי רצועות דקות של בד מודבק!

מקווה שתקבל את הביקורת כביקורת בונה. כי לזה היא נועדה.

בהצלחה! ותעדכן בהמשך!

בברכה!

יונתן.

פורסם

מהנסיון שלי בתחום הגימור נראה לא טוב כמו גם האקוסטיקה של הבנייה.

האם התייעצת אם האנשים לפני ותוך כדי התהליך?

מצטער

גיא

פורסם

נראה סבבה לגמרי למשהו שלא יוצר מפיבר!!! כל הכבוד!!! אני רוצה לראות את כל אותם הגיבורים שזורקים פה שטויות לאוויר באים ומייצרים לי משהו בדומה לזה ללא שימוש בפיבר אלא עץ נטו,זה שזה נראה לא הכי יפה בעולם זה לא אומר שזה לא עושה את העבודה שלו ובשביל מישהו שאין לו ניסיון עם פיבר ולא רצה להיתעסק עם החומר הקקה הזה(לא בריא) אז תאמינו לי מגיעה לו את כל הכבוד שבעולם על היוזמה ועל מה שיצא בסוף כל התהליך.

כל מי שהזכיר פה את שמעון אז שמעון זה כבר ליגה אחרת ואין פה על מה לדבר ביכלל,לא לכל אחד יש כסף לבוא להוציא 3000 ש"ח לבעל ניסיון ותאמינו לי אפילו לא תמיד יש לאנשים את ה 600 ש"ח לפודים מסכנים אז מסתדרים עם מה שיש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

jmg,

כל מילה שאמרת נכונה ידידי. עניין הבד יעשה בסופ"ש הקרוב. זה היה התיכנון ישר לאחר שהודבק הבד הנוכחי ונראה כי הוא יוצר חוסר זרימה. לכן כמו שציינתי לפני כן (ואני ממליץ לקרוא את הת'רד כולו לפני שמגיבים) הרעיון הוא למתוח בד לאורך כל הפוד. לגבי ההבדלי גובה, זה בעייתי מאחר והפלסטיק המקורי מעוקל ולא נוח לעבודה אבל גם השלב ליצור שטח חלק יגיע.

ותודה על התגובה הבונה והעניינית.

סלבה, תודה על התגובה גם כן. אכן לא רציתי לעבוד עם פיבר ואני בטוח שאוכל להוציא עבודה קרובה לפיבר גם עם עץ נטו.

ובקשר למי שדיבר על האקוסטיקה אז תבדוק את עצמך שוב.

תודה על התגובות הענייניות והבונות,

עידן.

פורסם

איך לא ראיתי את הת'רד הזה אתמול?:o

טוב נתחיל:

1. קודם כל לפני שאני משבח את הבחור, אני רוצה להגיד לכל אותם אנשים שירדו על הבן אדם, אתם ממש מעפנים, לפתוח בתגובה "מזה? הרסת הכול ? מזה הדבר הזה??". קודם כל אני מניאק אם ראיתם את הנושא הראשון שהוא פתח ושאל איך הוא יכול לעשות בניה בדלת שלו, ואתם כולכם הייתם בענן השביעי ניסיתם לחפש דרך ולא מצאתם, בניה ממש לא קלה הייתה לבחור.

2. התגובות שלכם לא מובילות לכלום! פשוט לכלום! איך אתם חושבים שמעון התחיל? (ודרך אגב לי קוראים סיימון וזה גם סמיון וזה גם שמעון..אבל מי שלא קורא לי סיימון אני מתעצבן, ולשמעון מסאונדסטורם קוראים שמעון וזהו.)

מי שיחשוב לעשות בניה באוטו שלו, ואין לו הרבה ניסיון יכנס לת'רד הזה וסתם יפחד וילך לזרוק איזה 3 אלף (3 אלף לקח לו?פיזדצ)

3.idb איך קוראים לך דרך אגב שחכתי? עבודה ממש יפה, לא האמנתי שמקוביית עץ שראיתי בהתחלה יצא דבר כזה!

נכון, שיש עדיין מה לעשות, אבל אני סומך עלייך שבסוף כולם יעמדו ליד הדלת שלך במפגש ואתה כולך תהיה מאושר מהגימור שעשית לפודים.

בקיצור ישר כוח גבר, ותעלים עין מההערות חסרות מחשבה של חלק מהאנשים פה.

פורסם

כל הכבוד עידן .

בניה חביבה ביותר לפעם ראשונה , תמשיך ככה ותיתן לכולם פה בראש :)

לפעמים ה*** עולה להם לראש וכל אחד מרגיש מיליון דולר בייבי לא נורא .

שוב כל הכבוד .

פורסם

בנייה יפה מאוד בתנאים שקשה לעשות בנייה, ובלי חומר כמו פיברגלאס.

תתחדש נראה טוב, תעבוד קצת על גימורים וזה יראה מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

mr sub, יגאל , נמו. תודה רבה על הפידבקים המעודדים.

שמח לשמוע את דעותיכם.

נמו, שקראתי את ההודעה שלך פשוט עלה לי חיוך על הפנים ולא בגלל שאתה צודק, אלא בגלל שאתה מאוד צודק. ואם כבר על סמיון/שמעון/סיימון/סימון עסקינן, אז על כרטיס הביקור שלו רשום סמיון :)

תודה אנשים.

פורסם

כל הכבוד גבר!

אתה לפחות סיימת הכל..

אני סיימתי דלת אחת ורציתי למות!

שומעים טוב??זה הכי חשוב..(אני מוכן עכשיו לבנייה כמו שלך ולתת את החצי בנייה שלי..)

ישר כח!

פורסם
עידן , תתחדש !

נראה מעולה . בטח נשמע טוב עוד יותר . 8-)

נראה מעולה??

ואנחנו ה"ותיקים" הופכים את הפורום לאנטי??

אתם חבורה של צבועים, מצטער לבשר לכם...

אין עוררין, העבודה וההשקעה נראו פה גם לפני התוצר הסופי - ויש הערכה להשקעה כזו.

מצד שני, ללא עוררין, זה אחת הבניות המכוערות שראיתי, לא אסטטית, לא מדוייקת, ומבטלת בעצם את היותה "בנייה",

שבהגדרה לא אמורה לפגוע בגימור של הרכב.

פורסם
נראה מעולה??

ואנחנו ה"ותיקים" הופכים את הפורום לאנטי??

אתם חבורה של צבועים, מצטער לבשר לכם...

אין עוררין, העבודה וההשקעה נראו פה גם לפני התוצר הסופי - ויש הערכה להשקעה כזו.

מצד שני, ללא עוררין, זה אחת הבניות המכוערות שראיתי, לא אסטטית, לא מדוייקת, ומבטלת בעצם את היותה "בנייה",

שבהגדרה לא אמורה לפגוע בגימור של הרכב.

שוב? עוד פעם ויכוחים? בניה לא אמורה לפגוע בגימור של הרכב? מה אתה אומר! כל בניה פוגעת בגימור המקורי של הרכב, ככה שזה דבר ראשון לא ממש מדויק. נכון, שבניה צריכה להראות כאילו היא חלק מהאוטו, אבל כל בניה פוגעת בגימור המקורי של הרכב, על זה אין מה להתווכח.

דבר שני, אתה רק מחזק את מה שאמרתי שאתם הותיקים רק אנטי נגד הפורום הזה, וכל הזמן יוצאים בהאשמות נגד הצעירים שפה. אם לא הצעירים, תאמין לי הפורום הזה היה יבש כמו צנימים ואפילו יותר. אז אתה יכול להרגע עם הדיבור של "חבורה של צבועים" וכו', כי כנראה שלא קראת את מה שרשמו פה אלה שחיזקו את עידן על הבניות המליצו לו מה לשפר ואיפה, ואמרו לו שבכללי זה נראה טוב. ואתם, הותיקים, רק אומרים שזה נראה זבל וחרא ותזרוק את זה לפח במקום לבוא ולהגיד מה ואיפה לשפר. נקודה למחשבה, לא?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עידן למה דווקא בחרת בצורה הזאת של הבנייה ?

לפי דעתי הצורה היא זאת שקצת מאכזבת וגם לא הכי מתלבשת כמו שצריך על הדלת

אבל אני בטוח שאם עוד השקעה תוכל לשפר את זה כמו שכבר אמרתי ולהגיע לתוצאות יותר טובות

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
שוב? עוד פעם ויכוחים? בניה לא אמורה לפגוע בגימור של הרכב? מה אתה אומר! כל בניה פוגעת בגימור המקורי של הרכב, ככה שזה דבר ראשון לא ממש מדויק. נכון, שבניה צריכה להראות כאילו היא חלק מהאוטו, אבל כל בניה פוגעת בגימור המקורי של הרכב, על זה אין מה להתווכח.

איתך אין מה להתווכח - אתה ילד קטן שלא מוכן לקבל כלום.

גם ברכב שלי, וגם ברבים אחרים אין פגיעה, אבל זה לא ישנה לך, וגם לי לא.

דבר שני, אתה רק מחזק את מה שאמרתי שאתם הותיקים רק אנטי נגד הפורום הזה, וכל הזמן יוצאים בהאשמות נגד הצעירים שפה. אם לא הצעירים, תאמין לי הפורום הזה היה יבש כמו צנימים ואפילו יותר.

"ותיקים", "צעירים" - תחזור לצבא.

פה יש אנשים שמביעים את דעתם, ויש גם עובדות.

העובדה שאני, או מידן נמצאים בפורום זמן רב לא הופך את הבנייה לאסטטית יותר או פחות, אז תוותר על הטמטום הזה של "וותיקות"...

אז אתה יכול להרגע עם הדיבור של "חבורה של צבועים" וכו', כי כנראה שלא קראת את מה שרשמו פה אלה שחיזקו את עידן על הבניות המליצו לו מה לשפר ואיפה, ואמרו לו שבכללי זה נראה טוב. ואתם, הותיקים, רק אומרים שזה נראה זבל וחרא ותזרוק את זה לפח במקום לבוא ולהגיד מה ואיפה לשפר. נקודה למחשבה, לא?

אם היה מה לשפר, הייתי ממליץ.

האיש חתך בדלת - יותר גרוע מזה?

מצטער, אין גרוע מזה ואין מה לשפר במקרה כזה.

גיא.

אגב, הסטייה של הרמקול במידה שלו שעולה על המידה של הפוד, זה מזכיר לי את התיבה שרצית לבנות...

אולי הקשר הזה לטעויות מחזק אותך לטעויות של אחרים ומנסה לתרץ אותן או ליפות אותן... שיהיה בכיף.

אבל אל תצפה שה"ותיקים" :lol: יחשבו כמוך או יענו בצביעות...

נקודה למחשבה. :idea:

פורסם

גל אז אתה אומר לי בעצם (אם עשית בניות אין לי מושג) שאצלך הגימור של האוטו הוא בדיוק כמו הגימור המקורי? לא נראה לי.

על זה שאני ילד קטן שלא מוכן לקבל כלום? זה שאתה מבוגר ממני וזה שאתה באמת יותר ותיק פה בפורום רק בגלל זה אתה לא מוכן לקבל כלום ולא ההיפך! כי לקבל ביקורת קיבלתי פה בפורום והרבה פעמים, אבל אחד שלא מסוגל לקבל ביקורת כמוך עוד לא ראיתי, כי אתה חושב שאתה יודע הכל יותר טוב מכולם פה, כי הרי ברור שאיזה פלוץ קטן כמוני לא יכול ללמד אותך, בעל ניסיון עשיר בתחום, איזה דבר אחד או שתיים ולחדש לך דברים, כי אתה יותר גדול ויותר חכם, לא ככה?

ושוב, כמו בשירשורים אחרים, אתה ממציא דברים ונזכרים בדברים (שלי אישית לא זכור) שאתה רוצה לזכור? ממציא תיבות מה תיבות? אז שלחתי לך בפרטי איזו תיבה הכי מתאימה ושלחתי לך את הנתונים ושאלתי אותך אם לא עדיף תיבה אחרת כי הרבה חברי פורום וותיקים כמוך ומנוסים המליצו לי עליה (לא תיבה כמו שאתה המלצת). יפה יפה, חשבתי שכבר למדת את הלקח בשירשור אחר, כנראה שלא. חלאס לחשוב שאתה האחד והיחיד פה, ולפעמים תדע לקבל תגובות, גם מהצעירים, שאת זה דרך אגב אתה וחברך ה"דגול" מידן המצאתם, צעירים וותיקים ("אחח איפה הותיקים נעלמו" וכו') אז אל תפיל את זה עליי.

*עריכה*

ולא משנה מה תגיב מה תענה מה תעליל עליי, אני כבר לא אגיב לך, כי נמאס לי כבר להתייחס לפעמים לשטויות שאתה רושם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...