Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולה נתנו ביקורת. קבל אותה כמו גבר. ואל תמעיט במחירו של פוד עשוי היטב. (היטב בלשון המעטה).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה קשור ?

היה קשה , לא היה קשה ,האם פתח שירשור כדי להראות שזה מסובך?

התוצאה:

פנים הרכב הרוס , בנייה מכוערת ולא מתאימה לרכב.

נ.ב.

אם זה מסובך-שילך לשמעון מ"סאונד-סטורם" ,

אם הוא עשה לבד- כל הכבוד על התעוזה ,

אבל,

זה עדיין לא משנה את התוצאה הסופית של רכב עם דפנות שבורות+בנייה לא אסטטית.

וכמובן, לא צריך כל פעם להריע ולשקר -צריך לומר את האמת-הוא ביקש את הדיעה לא את התמיכה הנפשית,

אני בטוח שהוא יודע שזה נראה רע.

.

אולי בשבילך זה נראה רע, בשביל אחרים זה לא. לטעמי זה נראה טוב ביחס למה שהוא יכל לעשות שם. דבר שני, מי שעושה בניות ברכב הרכב נשאר אצלו לעוד כמות מסויימת של זמן (כמה שנים טובות אני מעריך, ואני גם דוגמא לכך), מה שלא ממש מזיז לבחור איך זה נראה, כי הרי למה הוא עשה את הבניות? ליופי הפנימי של הרכב? תאמין לי כל רכב איך שהוא בא הוא יותר יפה בלי הוספת בניה. ולא, הוא לא עשה את זה ליופי הוא עשה את זה לסאונד ברכב. אז גם אם זה היה יוצא מכוער רצח, זה לא היה כזה נורא, כי המטרה פה היא להשיג סאונד רצוי ולא יופי הזוי.

*עריכה*

תפסיקו לשלוח כל אחד לאיזה מתקין אחר על כל פיפס קטן שנהיה במערכת. אנשים לא מטומטים ומבינים קצת בלהרכיב חוט פה וחוט שם. וכן, גם לעשות בניות זו לא תורה מסיני. אני, כולה ילד בן 18 שנכנס לתחום הזה לא מזמן (האודיו לרכב הכוונה), כבר עשיתי בניות במו ידיי, ותתפלא, יצא לי נדיר יחסית לפעם ראשונה (בקרוב מאוד מאוד תמונות).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מושו , מועדון המעריצים של שמעון נמצא בצד השני של החדר. :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כולה נתנו ביקורת. קבל אותה כמו גבר. ואל תמעיט במחירו של פוד עשוי היטב. (היטב בלשון המעטה).

חס וחלילה! כל ביקורת מתקבלת בברכה! ולא ממעיט בפוד שעשוי כהלכה בטח ובטח ממקוצענים שעשו זאת לא פעם ולא פעמיים.

באותה מידה יכלתי גם לא להעלות את התמונות הללו ולחכות עד לפיניש הסופי אז הכל יראה חלק ואז מה? התגובות היו שונות? בטוח שכן! ושוב, מבחינת עילוצים, אין אופציה אחרת ואין טוב מזה. ועל כן , תגובות שבאות מהעיניים ולא מהשכל הם לטעמי תגובות שאינן ראויות לתגובה הולמת.

כמובן שאין כאן משום חוסר כבוד לאף אחד מהמגיבים בצורה זו או אחרת.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

טוב, אז סבבה :D

ועד שלא פתחתי את התמונות מקרוב וראיתי שרצחת את הדלת, זה נראה די טוב בתמונות הקטנות. פשוט למלא את זה בפיבר או משהו, שזה ייראה יותר... זורם.

פורסם

מושו, שמעון רולז מה שמעון רולז ואתה בעצמך התבאסת רצח שלקח לו איזה שבוע וחצי שבועיים (עם הוודקות שלו) להרכיב לך את המערכת. אני כבר בניתי פודים בשבועיים לבד :lol: חלש השמעון הזה אה? עלק רולז הבאת לו 3000 מזומן אז אתה חייב להגיד שהוא תותח וואלק אתה...

:?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ממש בוב הבנאי אתה. ולא התבאסתי "רצח", התייבשתי בפקקים באיילון בלי מוזיקה איזה שבועיים....

פורסם

מושו , וכמה שילמתי לסמיון הנחמד? אני בטוח שלא מעט

(ומי לעזאזל עיברת לו את השם?! זה סמיון , למה שמעון?? הבחור רוסי גאה -=וגם בחור נחמד=-).

גיא הרגת אותי עם הוודקות :-D

לאחר עריכה:

אני רואה עכשיו שדובר על 3k... העיקר זה יפה ומפיבר :)

פורסם

תמשיך להסתבלט, וחכה שתראה את הפודים היפים משו שלי. חכה בחורציק חכה! אני יתפוס אותך בסיבוב.

ואם אצלך הכל מוכן למה אתה לא מעלה תמונות שלך? מפחד אה? 3 אלף הלכו לפח אה? :lol::wink:

יאללה אני רוצה לראות את הבנייה שלך כבר (את שלי תראה מתי שהמערכת תהיה מחוברת, אבל היא עדיין תהיה רחוקה מלהסתיים כי אני עושה בניה גם בבגז :twisted: ).

בברכה ובצחוק (לא לקחת ללב),גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוודקות בדיחה שלי :|

מה הקשר? יותר נוח לי לומר שמעון מאשר סיימון או סמיון. ומי שהפנה אותי אליו קרא לו שמעון.

הדור 3 שלי נפל לאסלה (וזה לא בצחוק), אז אין עם מה לצלם. וחוצמיזה מי פה אמר שזה גמור?

בנייה בבגז'? בשכונה שלי אין פריבילגיות כאלה :x

פורסם
הוודקות בדיחה שלי :|

מה הקשר? יותר נוח לי לומר שמעון מאשר סיימון או סמיון. ומי שהפנה אותי אליו קרא לו שמעון.

מישהו האשים אותך בעיברות השם?... אני בטוח שלא. נא לקרוא תגובות יותר מפעם אחת לפני שמגיבים.

ןבקשר לוודקות, אם זה מה שעושה לך נעים, אז "גיא הרגת אותי עם הבדיחה על הוודקות שכנראה שמעת ממושו".

יותר טוב ? :) (כמובן שהכל ברוח טובה ידידי).

בברכה,

עידן.

פורסם

גנון

ועידן , תתקן את החתימה שלך

מורל עדיין לא הוציאו סט שקוראים לו Dutek

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הפודים עצמם נראים טוב אבל החיתוך נראה לא משו, מרחוק זה נראה טוב אין משהו שקצת פיבר/בונדו לא יסדרו.

השאלה איך שומעים?

פורסם

סה"כ נראת עבודה נחמדה אבל צריך למצוא דרך לשלב בצורה יותר נעימה לעין :lol: את החיבור של זה לדלת

כי ממש קרוב זה לא נראה משו

שיפור קטן יכול לשנות את כל התמונה והרבה מהביקורות הקיצוניות של אנשים פה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...