Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, היות ונגמרה תקופה על מכוניות, עכשיו אני עם קטנוע, אין יותר מערכת מפוצצת יש נגן MP3 של קרייאטיב עם אוזניות (לא איכותיות זבל שמצאתי בבית), מי שיודע, המכשיר הזה משתמש באוזניה בתור אנטנה כאשר שומעים רדיו (כמוני) ואז רצוי שיהיה אוזניה איכותית גם בגלל הרוח ב120 קמ"ש שיהיה ניתן לשמוע יותר טוב.

אני חייב אוזניה כפתור בגלל שזה בתוך הקסדה.

יש שם מבחר של אוזניות מ40 ש"ח ועד 1000 ש"ח, ראיתי כל מיני נתונים כמו "טווח תדרים" או "התנגדות" השאלה היא מזה אומר לי איך זה משפיע עלי, כי אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לא משהו שיהרס ביומיים.

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שמישהו יסביר לי למה או מה לא בטיחותי, אני נוסע עם אוזניה באוזן אחת בלבד, ככה שאני שומע צפצופים או כל דבר אחר, זה למעשה בדיוק כמו לשמוע רדיו ברכב מבחינתי.

פורסם

יהודה תודה אבל יש שם רק המלצות לאוזניות (חלק בכלל אוזניות קשת) ואין שום הסבר לגבי המונחים שאני שאלתי.

פורסם

טוב אז ככה...

לפי מה שראיתי אתה לא לחוץ בחיר, אז אני יכול להגיד לך דבר אחד: Sennheiser!

זאת חברה שהיא עליתה בתחום האוזניות והמוטו שלה הוא איכות והרבה איכות אז בהמלצה מאוד חמה ואם הרבה ניסיון בתחום האוזניות (כי אני עובד הרבה עם שמע) זאת החברה היחידה שאתה אמול להיסתכל לכיוונה.

ואם כבר אז : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055. אלה אחלא אוזניות ואני מישתמש בהם כרגה בעצמי, איכות טובה, בסס טוב.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

מצטרף להמלצה על סנייזר...

תדרים: האוזן שלנו שומעת תדרים מ 20H עד 20KH, סתם דוגמה, ציוץ ציפורים נע סביב ה 10K ומעלה, באס של סאבוופר באוטו יתן סביב ה400H ומטה... מקווה שהבנת. אתה אמור לבחור אוזניה שהטווח תדרים שלה גדול כמה שיותר, התנגדויות לא כלכך אמור לעניין אותך, מה שכן - העוצמה שלהם ב DB זה דבר חשוב. תחפש כאלו שמספקות DB גבוה, בד"כ של סנייזר נחשבות מאוד מאוד חזקות.

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

קרא את הפיסי מאגמין של החודש האחרון יש שם סקירה של אוזניות כפתור ,אם אתה מאזור ראשון צור קשר בה"פ.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תראה התנגדות , וטווח תדרים לא משנה לך כ"כ כי טווח תדרים תלוי באיזה אופן הוא נמדד ומהו הגרף , יתכן והאזניה נותנת טווח של 20-20KHZ אבל מה נעשה בין ה20-200 יש ירידה עצומה בעוצמה וכנ"ל בין 14KHZ-20KHZ אז ?!!!

אז כתוב שהיא נותנת לא כתוב כמה ואיך ולכן באזניות לא מתיחסים כ"כ לנתונים

לכן השירשור הזה היה רלוונטי

מבין שתי האופציות שהצעת הייתי הולך על KOSS , כי היא חברה ידוע שעושה דברים טובים השניה היא מותג מדבקה ולכן אים תהיה איכות היא בוודאי לא תהיה שווה לקוס

היום קניתי את הזנהייזר ושמעתי איתה את הווקמן שלי (סוני אריקסום W800) לעומת האוזניות של סוני שבאו איתו ,והן טובות מאוד , רואים שיפור עצום , פתאום יש צלילים של גיטרה (בדייר סטרייט ) שלא שמעו מקודם ועוד הרבה דברים

כך שמנסיון קצר אני יכול להמליץ בחום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...