Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אחרי התחבטות רבה מה לעשות כעת כשהראש מראה סימנים ראשונים של הליכה לעולם שכולו קורוזיה,

בה חשבתי לחסוך את מחיר הראש ולתת למנוע ללכת לעולמו ולהחליפו במנוע דומה -

או לשפץ ראש ולנסות למשוך עם המנוע קילומטרים נוספים.

המנוע עבר 204,000 ק"מ משנת 92' (מקורי).

1. אשמח לחוות דעת האם בהחלפת ראש יש סיכוי להאריך את ימי המנוע, או שהקץ ממילא לא רחוק ואז אין טעם בזריקה של אלפי שקלים על ראש.

2. במידה ואשתכנע שרצוי לשפץ ראש ושאין סיבה שהמנוע יתפגר - אשמח להמלצות על מקצוענים בתחום, ובמיוחד בעלי נסיון במנועים האמורים. רצוי שיודעים לבצע פורטינג (החלקת מעברים בלבד) ושעושים עבודה שכולה זהב. (ורצוי שמקבלים כ.אשראי)

בתודה

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
שלום רב,

אחרי התחבטות רבה מה לעשות כעת כשהראש מראה סימנים ראשונים של הליכה לעולם שכולו קורוזיה,

בה חשבתי לחסוך את מחיר הראש ולתת למנוע ללכת לעולמו ולהחליפו במנוע דומה -

או לשפץ ראש ולנסות למשוך עם המנוע קילומטרים נוספים.

המנוע עבר 204,000 ק"מ משנת 92' (מקורי).

1. אשמח לחוות דעת האם בהחלפת ראש יש סיכוי להאריך את ימי המנוע, או שהקץ ממילא לא רחוק ואז אין טעם בזריקה של אלפי שקלים על ראש.

2. במידה ואשתכנע שרצוי לשפץ ראש ושאין סיבה שהמנוע יתפגר - אשמח להמלצות על מקצוענים בתחום, ובמיוחד בעלי נסיון במנועים האמורים. רצוי שיודעים לבצע פורטינג (החלקת מעברים בלבד) ושעושים עבודה שכולה זהב. (ורצוי שמקבלים כ.אשראי)

בתודה

אהמ..

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

לדעתי צריך לבדוק את הבעיה לעומק.

זה שיש לך מים בשמן לא בהכרח אומר שצריך להספיד את כל המנוע. מה גם שהחלפה של המנוע תעלה הרבה יותר משיפוץ של ראש מנוע בלבד.

המלצות למכונאים שיכולים לטפל בבעיה יש בפורום אוף טופיק, בשרשור דביק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות,

אבל אם אני כבר פותח, אני מעדיף לבדוק ולשפץ, לנקות ולהרחיב מעברים.

לגבי הספד למנוע, ידיד בעל וולקן דואג להזכיר לי על ה"איזון העדין" שבין החלקים הישנים ברכב. ושכשאתה משפץ אחד מהם, הבא בתור ילך לעולמו כעבור זמן :)

לחשוב שכל זה התחיל כי החלפתי טרמוסטט.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

מה זה קשור לטרמוסטט?

האם היו לך שם מים חומים והחלפת אותם לירוקים?

אם כן, אז אתה המקרה השני שאני שומע עליו בזמן האחרון שהחליף מים לירוקים ובאופן מסתורי זמן קצר לאחר מכן הוא נזקק לשיפוץ ראש, אחד מהם הוא חבר שלי עם מיצובישי סופר לנסר.

אודה לך אם תוכל לענות על שאלתי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הקטע עם הטרמוסטט היה בצחוק,

זו היתה התקלה הראשונה שסידרתי ברכב,

הטרמוסטט כנראה היה עתיק כמו הרכב וכבר היה מחובר היטב למנוע ע"י קורוזיה.

אחרי ההחלפה, פתאון התחילו ללכת צינורות מים וכאלה.

"איזון עדין". (בצחוק)

לא היו לי מים חומים מעולם. כך אני מקווה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

עקרונית (וזה עקרונית בלבד)

אין לי כאן הגבלה.

אבל (וזה אבל גדול) בשלב הזה, אני כן מעדיף לחסוך מעט ולא להוציא סכומי עתק, ומכאן רק ראש.

נניח שעד 3-4 נראה לי סביר למטרה זו.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...