Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים לפונטו 96 SX75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת כל פעם שאני עובר בור או משהו בכביש אני מרגיש כאילו האוטו עוד שנייה "מתפרק"

רציתי לדעת אם זה באמת זה בולמים ואם כן אם יש אפשרות להחליף אותם לבד וכיצד וכמה זה יעלה לי?

תודה לעוזרים מראש:lol:

פורסם

האוטו 11 שנה על הכביש ועבר 160 אלף

לא ידוע לי אם החליפו בולמים היות ואני יד שלישית

מה דעתך?

ורציתי לדעת אם זה הבולמים או משהו אחר?(אוויר או בגלגלים יש אז אין צורך להגיד את זה)

פורסם
האוטו 11 שנה על הכביש ועבר 160 אלף

לא ידוע לי אם החליפו בולמים היות ואני יד שלישית

מה דעתך?

ורציתי לדעת אם זה הבולמים או משהו אחר?(אוויר או בגלגלים יש אז אין צורך להגיד את זה)

מישהו?!

וגם אם אני יכול להחליף לבד וכיצד?:|

פורסם

אם מדובר על האחוריים, ויש לך 2 ידיים טובות, אתה יכול להחליף לבד.

הקדמיים יותר מסובכים, כי צריך מקווץ קפיצים ו 2 ידיים ממש ממש טובות.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
אם מדובר על האחוריים, ויש לך 2 ידיים טובות, אתה יכול להחליף לבד.

הקדמיים יותר מסובכים, כי צריך מקווץ קפיצים ו 2 ידיים ממש ממש טובות.

זה מסובך להחליף וכמה צריך לעלות 4 בולמים ?

ויש לך סוג טוב להמליץ?

פורסם

בולמים קידמיים יעלו לך בערך 400 ש"ח לזוג. אחוריים יעלו עוד בערך 250 300 ש"ח לזוג. תקנה בולמים של KYB, RECORD, MANDO, CORVEN MONROE , מונרו יעלו אולי קצת יותר מהמחירים לעיל.

אמור להיות שינוי לטובה בנוחות, אבל אל תצפה לגדולות, הפונטו היא לא בעלת מתלה צרפתי נוח.

אתה מתכוון להחליף לבד בולמים ללא שום ידע מוקדם לפני כן? אם אתה רוצה שיעוף לך קפיץ לעיניים אז לך על זה. אם לא, תשאיר את העבודה בפעם הראשונה לבעל מקצוע, ההתעסקות עם מכווץ קפיצים מסוכנת.

ROOONEEYY

פורסם
בולמים קידמיים יעלו לך בערך 400 ש"ח לזוג. אחוריים יעלו עוד בערך 250 300 ש"ח לזוג. תקנה בולמים של KYB, RECORD, MANDO, CORVEN MONROE , מונרו יעלו אולי קצת יותר מהמחירים לעיל.

אמור להיות שינוי לטובה בנוחות, אבל אל תצפה לגדולות, הפונטו היא לא בעלת מתלה צרפתי נוח.

אתה מתכוון להחליף לבד בולמים ללא שום ידע מוקדם לפני כן? אם אתה רוצה ישעוף לך קפיץ לעיניים אז לך על זה. אם לא, תשאיר את העבודה בפעם הראשונה לבעל מקצוע, ההתעסקות עם מכווץ קפיצים מסוכנת.

לא תאמת יש לי מישהו שיעזור לי שמבין

ומה עם להחליף מתלים זה יכול לעזור?

פורסם

יכול לעזור? אני חושב שכן. אני לא יודע אם זה אפשרי, (הכל אפשרי אם משלמים הרבה $$$) אבל מה שבטוח שזה מסובך ועולה "קצת" הרבה. בכל מקרה עזוב שטויות, תחליף בולמים והנוחות אמורה להשתפר בצורה ניכרת. אני רק אומר שזה לא אותה נוחות כמו למשל סיטרואן קסארה או 306, אבל לפונטו יש נוחות סבירה עם בולמים במצב טוב.

ROOONEEYY

פורסם
יכול לעזור? אני חושב שכן. אני לא יודע אם זה אפשרי, (הכל אפשרי אם משלמים הרבה $$$) אבל מה שבטוח שזה מסובך ועולה "קצת" הרבה. בכל מקרה עזוב שטויות, תחליף בולמים והנוחות אמורה להשתפר בצורה ניכרת. אני רק אומר שזה לא אותה נוחות כמו למשל סיטרואן קסארה או 306, אבל לפונטו יש נוחות סבירה עם בולמים במצב טוב.

סבבה תודה רבה עזרת לי מאד :wink:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחי החלפתי לא מזמן בולמים קידמיים גם לי יש פונטו 97 s60 ולמרות שהחלפתי יש שינוי קטן אבל עדיין זה פיאט גם אחרי שתחליף תרגיש שאוטו שינוי קטן לטובה ולא יותר מזה בכל זאת זה פיאט

• תוכן חדש...