Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שקראת לא משקף כלום !! אנשים ממורמרים שלא טיפלו ברכב בצורה נכונה ופתאום הלך ראש מנוע עקב שימוש במי ברז, או לא בדקו שמן והלך מנוע כמו במקרה שבני הציג פשוט כועסים ומקללים את הרכב.

באיזה פורום דרך אגב קראת את ההשמצות ?

כול רכב סובל מבעיות !

שלום.

תרשה לי לחלוק על דעתך.

לדעתי חרה של אותו זה לא מילה נבלה טרפה מלאה צרות יש לי הרבה לקוחות אם רכבים כאלה כולם אוכלים קש.

הכי נחמד שאין להשיג מנועים מרוב שהם מבוקשים ובחברה אין חלקים וגם לא משפצים את המנועים האלה כי הם נועדו לכשלון.

כנס לאוףתופיק בשרשור המלצות ותראה איך ניראה מנוע אחרי 80000 ק"מ כאשר הוא נסע אם נוזל קרור מקורי.

אגב אני היתי אתמול בחברה אני צריך טלטלים שים לב ידידי אין לקנות טלטל אחד מוכרים רק ארבעה ומחירם פשות מציעה מחיר מיבצע 4850 ש"ח לפני מע"מ אבל יש רק בעיה קטנה אחת אין בארץ איזה יופי של אוטו ואיזה יופי של חברה אגב גם רינגים אין

בברכה בני ל.

אגב כך ניראה המנוע אחרי 80000 ק"מ אם נוזל קרור מקורי!!!

attachment.php?attachmentid=67709&stc=1&thumb=1&d=1155742163attachment.php?attachmentid=67706&stc=1&thumb=1&d=1155742047 attachment.php?attachmentid=67708&stc=1&thumb=1&d=1155742163

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבעל פולו בהווה אני מסכים

המכונית לא שווה את עלות האחזקה הגבוהה שלה

עושים טעות פעם בחיים.

"האיכות הגרמנית" לא משחקת תפקיד כאשר האמינות נמוכה ו/או החלקים יקרים.

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

אני מסכים עם מרק.

VW אמינה אפילו מאוד אם מטפלים באוטו כמו במועד.

בני מטפל ביום יום ב-VW ונראה לו שכל המכוניות מתקלקלות ,גם רופא בבית חולים חושב שכולם חולים ושנוסעים לחו"ל חושבים שכולם נוסעים.

יש לי נסיון עם VW משנת 1998 (יותר נכון האוטו של אישתי מהבית) יד ראשונה , אמינות מושלמת -פרט לטימינג אני מטפל ברכב לבד ומשתמש בשמן סינטטי מלא הרבה זמן לפני שהיבואן המליץ.

אגב יש לי נסיון עם Peugeot 106,306 כחדשות ומשומשות ולמרבה הפלא גם הם אמינות ( 106 XSi ב-7 שנים האחרונת)

סע לשלום ולא לחיות בפחד שהאוטו יתקלקל בכל רגע.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אני מצטרף לשרשור,

ורוצה לשאול,

מה רצוי שאחליף (בטיפול הבא...) חוץ מרצועת טיימינג, באיביזה 2004. 1.4

75 כ"ס?

אני יודע שמחליפים את המותחן של הרצועה. אבל האם רצוי להחליף גם את משאבת המים ...?

חוץ מזה, האם אובדן נוזל קירור ברמה נמוכה יחסית, יכול להעיד על נזילה במשאבת מים? :oops:

ובעניין התקציב,

האם יכול להיות שטיפול גדול לאיביזה (ב42K קילומטר בערך... או טיפול אחרי 4 שנים מיום הקניה של האוטו) יעלה ~2700 שקל? ...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני יודע שמחליפים את המותחן של הרצועה. אבל האם רצוי להחליף גם את משאבת המים ...?

צריך לפרק אותה, ולבדוק אם היא תקינה.

משאבה של "hepo", היא זהה למשאבה המקורית, והיא עולה 200 שח.

כשאני החלפתי טיימינג, התעקשתי שהמכונאי יפרק את משאבת המים.

המכונאי אמר לי : "עזוב לא צריך, הכל בסדר", אבל אני התעקשתי, והוא פירק אותה.

אומנם הכנפונים מהפלסטיק היו שלמים, אבל כל החלק המתכתי של המשאבה היה רקוב ומתפורר.

לכן אני מקפיד להחליף את משאבת המים, כל 3 שנים.

פורסם

מותחן אוטומטי שומר באופן קבוע על מתיחות הרצועה גם לאחר שהרצועה נמתחת עקב בלאי טבעי.

לא בכול הרכבים ובמיוחד הישנים יותר מותקן מותחן אוטומטי לרצועת התיזמון.

יש לי יום יום חג....

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם !! הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין מנוע של פולסווגן פולו 1400 16V 100 כ"ס לבין 1400 16V 75 כ"ס (במובן המכני) כי הבנתי מכמה אנשים שהוא אותו מנוע רק יותר "משופר"

אשמח לתגובות ביי.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
שאלה לבני ל.

איך אתה מתגבר על הגועל נפש שיש לך כל פעם שאתה ניגש לתיקון VW?

כדורים? וודקה? איזו הונדה חתיכית?:roll:

שלום.

למה גואל נפש? בשבילי ברכה כמה יותר מכוניות חרה כחה פרנסה יותר טובה :lol:

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום רב

למי שיודע- אני צריך הצעות מחיר להחלפת רצועת טיימינג

פולו 1.4 16V שנת 2001

בנוסף הבנתי שמחליפים עוד חלקים יחד עם הרצועה מהם?

הרכב עבר 80.000 ק"מ ב44 אלף הוחלפה רצועה בפעם הראשונה.

תודה

רק עכשיו שמתי לב. אתה משוכנע בצורך להחליף טיימיניג? לדעתי התייעצות עם מחלקת השרות של היבואן, תגלה שמלבד גילוי המשטמה העזה שרוכש בני ל. למוצרי VAG, אין בשרשור נחיצות כלשהיא.
פורסם
רק עכשיו שמתי לב. אתה משוכנע בצורך להחליף טיימיניג? לדעתי התייעצות עם מחלקת השרות של היבואן, תגלה שמלבד גילוי המשטמה העזה שרוכש בני ל. למוצרי VAG, אין בשרשור נחיצות כלשהיא.

מומלץ שיתחיל לקרוא על נפלאות המנועים החדשים של גולף מסוג TSI או תיבה מסוג ,DSG מה שהוא מכיר זה מנועיפ פשוטים של סובארו או טויוטה.

טויוטה בשביל האמינות הונדה למשפחה

• תוכן חדש...