Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסברה שלנו ממקור לא צפוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שזה יענין אתכם, אם זה כבר פורסם, אזי מנהלים הסירו זאת

אני מקווה שהגברת המדהימה הזאת עדיין ביננו, יש כמה חלקים לראיון הזה ושמו לב ל- TALK BACKS

כאן

לילה רגוע

אירית

פורסם

הרצאה מעניינת מאוד, גררה אותי לשמוע את החלקים שלפני החלק הזה ואחריו.

הבעייה בסוגייה עם המוסלמים היא שיש, יש מוסלמים טובים,

אבל אלו שיש להם כסף וכוח לגרום שינוי הם אנשים רעים, שגוררים את שאר הקהילה בצורה עיוורת ע"י מסוכות שקרים כ"כ בקלות בגלל שהאוכלוסיה שם לא מפותחת ברובה בצורה חברתית והשכלתית.

חלק גדול מהמצב הזה נגרם עקב כך שאין להם מושג מהו אורך החיים הדמוקרטי, אני בטוח שאם היו נותנים להם לבחור מההתחלה כיצד הם רוצים להתנהל מול העולם החופשי זה לא היה במלחמות ושפיכות דמים.

כרגע לדעתי הפתרון הוא כוח והרבה, כלפי אותם גורמים עויינים (ארגוני הטרור והנהגתם ולא כלל האוכלוסיה), ולאחר מכל להשתית בהם את הדמוקרטיה, כמו שארה"ב מנסים לעשות בעיראק (ולא משנה מאיזה שיקולים הם התחילו את זה).

נחמד מאוד לראות שיש מוסלמים משכילים שכן מנסים לעשות שינוי לטובה, רובם מפחדים להשמיע קול.

כן ירבו כמוה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש אנשים בעולם המוסלמי שבטוחים שאנחנו לא אנושיים,אני לא מדבר כצורת ביטוי,אלא ממש לא אנושיים,זה החינוך שהם מקבלים.

כל כמה זמן קמים אנשים כמו הבחורה בסירטון ומרגישים שגילו תגלית מרעישה,פשוט מקבלים חשק עז לצעוק את זה לכולם.

פורסם

נכון, כמו שאמרתי - זה החינוך היחיד שהם מקבלים.

אם הייתה שם דמוקרטיה, שמעודדת מחשבה חופשית והשכלה (בניגוד לדיקטטורה וצורות ממשל אחרות בסגנון שמכריחות הליכה עיוורת אחרי מנהיג אחד ששולט בכוח, וגם הוא אינו נבחר הציבור אלא כופה את עצמו עליהם) אנשים שם היו הרבה פחות צרי עין והרבה יותר הגיוניים וחכמים, אני בטוח בזה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הבעיה היא והראיה עיראק, יש בינהם כל כך הרבה נבערי דעת ושלוחי כל רסן שרק יד חזקה ורודנית יכולה להחזיק בשלטון, הרי אימלא סאדם היה לוטש את עיניו למדינות שכנות על מנת להשתלט על כל מקורות הנפט, אף אחד לא היה נוגע בו, ועד כמה שזה עצוב ראו מה קורה שם, האם באמת יש סיכוי איי פעם שם לשלטון דמוקרטי?

לפני לא מעט זמן הייתה השביתה הגדולה של רשות שדות התעופה, שביתה שגרמה לנזק רב מעבר לכספי גם התדמיתי, סוף סוף המלחמה מאחורינו, התיירות התחילה להתאושש ואז באה השביתה הזאת.

בשיחה שלי עם עמיתי הירדני בנסיון למצוא פתרונות הטסה דרך עמאן, אמר הוא "הלוואי עלינו, אני מתקנא בדמוקרטיה שלכם, אצלנו אין סיכוי להבעת מחאה כזאת או אחרת" יחד עם זאת בירדן לא יכול לקרות מה שקורה בלבנון שכנתנו.

ירדן בתחילת שנות השבעים הייתה בית לארגוני טרור פלסטינים שפעלו בגלוי משטחה במסגרת אש"ף, ירדן גם סבלה מתגובתה הקשה של ישראל על המתקפות הבלתי פוסקות של הארגונים הפלסטינים משטחה. בחודש ספטמבר באותה שנה הפך העימות לגלוי ומזוין. תחילתו בהתנקשות כושלת בחיי חוסיין, ב-1 בספטמבר כשהיה בדרכו לנמל התעופה בעמאן ושהובילה לקרבות שפרצו ברבת עמון, כשאחרית הדבר היא כ 3000 הרוגים פלסטינים וכ 20,000 פצועים (המספרים משתנים על פי הגרסאות השונות)

המאבק ידוע בכינויו "ספטמבר השחור" והוא הייה הבסיס להקמת הארגון באותו שם.

יצא לי במסגרת עבודתי להיות שם בחודש מאי בו הם חוגגים את יום ירדן, השיירה של המלך חוסיין ז"ל ופמלייתו הייתה אמורה לעבור בציר מסויים, כל המכוניות שחנו שם נפרצו ע"י המשטרה ונגררו, לשאלתי האם בעלי המכוניות יפוצו, נאמר לי מה פתאום? כולם ידעו מראש על הנתיב ולכן הייה עליהם להערך בהתאם האם אצלנו זה היה עובר ללא תגובה?

פורסם

העובדה היא שכול המשטרים שם הם משטרים חזקים עד טוטאליטאריים וזה מסיבה שתשמע גיזענית והיא לא , שהם די רצחנים ולכן צריך להפחיד אותם כדי להחזיקם בתלם .

ולפני שתתחילו עם גזענות תראו את כול המלחמות בינהם לבין עצמם , ומה הם עושים לאלו בתוכם שמתנגדים לדיעותיהם .

המלחמה בין הסונים לפלג השני גוררת את כול האיזור למרחצי דם תקופתיים .

אז יש להם גיהאד אבל את רוב מירצם הם עושים במלחמות פנימיות . ולכן צריך משטר חזק , כי אחרת לא היה הולך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...