Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ברשותינו רנו קליאו בי, מודל 2001 עם 18000 ק"מ.

מהיום הראשון האוטו סובל מתקלות מרובות - בעיות בנעילת אחת הדלתות, רעש מוזר מכיוון המנוע, החלפת לוח שעונים, הייתה תקופה שהיה קשה להכניס לD, והשד יודע מה עוד שכחתי (בטוח שהיו עוד, היו דברים שדרשו הגעה של יותר מפעם אחת למוסך ועד היום לא סודרו)

לפני שלושה שבועות בערך שוב התקלקלה הנעילה בדלת הנוסע.

למרות שקבלנו מקרסו שנת אחריות נוספת "כמחווה של רצון טוב", הם טענו שהבעיה אינה כלולה באחריות - למרות שגם ביום הראשון הייתה בעיה בדלת זו, ובאותה עת היא סודרה ללא תשלום ובדף המציין מה כלול\לא כלול באחריות, אין כל התייחסות לכאן או לכאן בקשר למערכת הנעילה המרכזית)

על פירוק הדלת וחיבור חוט שהיה מנותק, לטענתם - הם לקחו שעת עבודה. כ170 ש"ח, אם איני טועה (לא בטוח, אולי זה היה פחות, אבל כנראה שלא בהרבה). זה מוגזם.

די בטוח שפירוק הדלת וביצוע התיקון היה עניין של דקות ספורות. בהתחלה הם בכלל לא הסכימו לתקן 'על המקום', אלא אמרו לבוא יום אחר. כמה נחמד מצדם.

אתמול שוב מת הלוח שעונים - לא רואים כלום, מדי המהירות, דלק, חום והסל"ד נשארים על אפס.

היום הוא עבד בסדר, אבל מי יודע מתי הוא שוב ידפק.

נמאס מזה כבר. על האוטו הזה בוזבזו מספר בלתי מבוטל של שעות וימי עבודה.

לאוטו פחות מ20000 ק"מ, בתקופה של שלוש שנים. כל הטיפולים בוצעו בזמן, אצל קרסו, והנסיעות על האוטו הן תמיד רגועות.

הייתי רוצה לקבל פרטים על עורכי דין אשר מתמחים בנושא, יתכן והגיע העת לנסות ולהוציא פיצוי כלשהו מהשקרנים האלה.

תודה לכם :D

פורסם
שלום לכם.

ברשותינו רנו קליאו בי, מודל 2001 עם 18000 ק"מ

1) משתתף בצערך ...

2) לא היית צריך לפרט את כל הבעיות של הרכב, זה כל מה שהיית צריך לרשום:

שלום לכם.

ברשותינו רנו קליאו בי, מודל 2001 עם 18000 ק"מ.

הייתי רוצה לקבל פרטים על עורכי דין אשר מתמחים בנושא, יתכן והגיע העת לנסות ולהוציא פיצוי כלשהו מהשקרנים האלה.

תודה לכם

ועכשיו ברצינות, פנה לגיא שגב, היו לו גם בעיות דומות בקליאו B שלו, ההבדלים בניכם זה שהקליאו שלו הייתה בליסינג ושלך פרטית. אבל אולי תמצאו עוד בעלי קליאו מאוכזבים ותארגנו תביעה רצינית נגד קרסו (אכן דבר מאוד מומלץ, לפי דעתי צריך לתמוך בכל אירגון כזה נגד כל יבואן שלא מתייחס ללקוחות שלו כמו שצריך) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התגובות..

רק דבר קטן, בעניין לוח השעונים והדלת - אני די בטוח שהנעילה המרכזית באה עם האוטו, שכן יש כפתור לנעול את כל הדלתות מתוך האוטו, והוא לא עבד על הדלת הבעייתית.

כמו כן, לפי מה שהבנתי - בעיית לוח השעונים היא די נפוצה..

אני עדיין צריך שם של עורך דין.

שוב תודה :!:

פורסם

ראשית, תגדיר לעצמך מה אתה בדיוק רוצה שהעו"ד יעשה עבורך.

האם אתה רוצה שיכריח את קרסו לתקן סופית את הליקוי? כנראה שאם יכלו היו עושים זאת מזמן.

לתת לך אוטו אחר? אין סיכוי אפילו בחלום הכי ורוד.

להאריך את האחריות? כבר האריכו לך.

פיצוי כספי? זה כבר סיפור אחר.אני לא יודע מה סיכוייך, אבל גם אם תקבל פיצוי הוא לא יהיה יותר מכמה אלפי שקלים בודדים כי בסך הכל הנזק לא נורא גדול. מאחר וכך, חבל על הכסף שיקח העו"ד. תבע אותם בבימ"ש לתביעות קטנות ותקוה לטוב. סיכוי סביר שירצו לתת לך משהו כדי להפטר ממך.

לגבי האוטו - פשוט תמכור.

נמרוד

פורסם
נתחיל מעניין הדלת, אם זכור לי נכון, הנעילה המרכזית מותקנת בארץ, כך שמאוד יכול להיות שעשו עבודה רשלנית, ויתכן שזה גם משפיע על מערכות חשמל אחרות וגורם לתקלה בלוח השעונים.

בנוגע לאזכור באחריות, פעם נתקלתי בפסק דין שקבע שמה שלא מוזכר מפורשות בכתב האחריות שהוא אינו מכוסה בה, נחשב לכלול באחריות. כלומר, אם לא צויין שהמערכת הנעילה המרכזית אינה כלולה, הרי שהיא באחריות. לצערי, אין ל י את פסק הדין ולא זכור לי היכן נתקלתי בו אבל עו"ד יוכל לאתרו.

בהצלחה.

בפיז'ו, למשל, מופיע סעיף שמה שלא מופיע בכתב האחריות - לא כלול בה. וזה בנוסף לכל עשרות הדברים שלא כלולים בה ממילא :?

אני לא אתפלא לשמוע שקראסו תכננו סעיף דומה.

פורסם

אחי,עצתי אלייך:

תשלח פקס לקרסו ותציין בו את כל תענותייך,ובסוף תציין שהפקס הזה הולך להתפרסם בכלי התקשורת (עיתונות,טלויזיה וכו').

אני בטוח שזה יעשה לך את העבודה,כי אף יבואן רכב לא היה רוצה שרכב שלו יגיע לתקשורת בהקשר כזה.

ובאמת אני ממליץ לך לפנות עם הבעייה הזאת לעיתון ידיעות אחרונות,יש להם כל יום רביעי את המגזין ממון עם המוסף לרכב,והם מתעסקים שם בדיוק בבעיות כמו שלך,והם כבר פתרו בעיות להמון אנשים (תחשוב לבד על ההשפעה שמישהו ממערכת של העיתון הכי נפוץ בארץ מבקש התייחסות לנושא ואומר שזה הולך להיות מפורסם...).

ממליץ בחום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ידידי, כבר הופענו בעיתון, במקביל למישהי שהקליאו שלה נשרפה, אם אני לא טועה..

זה לא עזר מי-יודע-מה... :roll:

פורסם

קודם כל שלום...

יש מדור שמתפרסם בכל יום שישי בעיתון ידיעות אחרונות, במדור הכלכלה, עמ' 4 אם אני לא טועה.. של דניאלה שמי, מדור "סקנדל" אולי תוכל לספר את כל העניין ותבקש ממנה לסייע - נראה לי שהיא מתערבת במקרים כאלה..

בכל מקרה, יש פתגם שאומר: "הכה בברזל בעודו חם" - (בשביל הרמן עם כל הפתגמים שלו.. :lol: ) ובמקרה שלך, בגלל שהאוטו אצלך כבר תקופה מסויימת באמת אין מצב/סיכוי שיחליפו לך אותו.....

מה שכן אולי יכולים לפתור את הבעיה אחת ולתמיד - או את שאר הבעיות...

ופה אני חושב שנמרוד די צודק.

בהצלחה, :D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עצה פרקטית:

גש לסוכנות קרסו המרכזית ובקש לבצע טרייד-אין במחיר מחירון לקליאו שלך, וקנה אחרת חדשה במקומה.

נראה לי, שזה יהיה הפתרון, הכי זול והכי מהיר....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...