Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סלח לי אבל זאת בנייה פשוטה של בחור מתחיל. השרשור הנ"ל אמור לייצג עבודות מקצועיות ברמה גבוהה!!

גיא

גיא למה אתה מזלזל? כל אחד התחיל עם משהו פשוט! לדעתי תגובה שלך פה לא במקום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אין כאן שום זלזול!

כמו שרשמתי וכמו שאיתמר רשם "אנחנו מבקשים מכל מי שהעלה בעבר או חושב שיש איזשהו לינק מהפורום (לא מעוניינים מפורומים מחו"ל) ראוי שיכול להיכנס תחת קטגורייה של התקנה יפה \ פרוייקט מצולם להעלות לת'רד הזה."

פורסם

מה זה קשור אליו חחחח טוב שיהייה

תמחקו מנהלים בבקשה

צדק הבחור ההוא כשאמר לי שרוב החברים פה מזלזלים אחד בשני וחושבים שהם יודעים הכל

ואני גאה שאני מתחיל מה הבעיה כולנו היינו מתחילים אבל מתחיל שונה מאחר

הלוואי שכל אחד יזכר איך הייה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

GUY007

למה אתה מזלזל הבחור השקיע, אני לא יודע אם אתה יודע מה זה להשקיע אבל אני מכיר תהרגשה

וגם אם יוצא הכי מכוער אתה אוהב את זה ואתה יודע למה ? כי אתה עשית את זה !

בינתיים אני לא רואה שום דבר שעשית, ואתה בכל זאת מזלזל באחרים, אם לא אנשים כמוהו מי יעלה את הפרוייקטים שלו ?

היום הוא עשה משהו חובבני מחר הוא יעשה בניות מפיבר גלאס בבגאג', צריכים להתחיל מאיפה שהוא נכון ?

אז תראה לו שאתה מכבד את ההודעה הזאתי וגם את הפרוייקט הבא הוא יעלה זה לא יקרה אם אנשים כמוך יזלזלו ואני עדיין לא הבנתי במה יש לזלזל !

פורסם
GUY007

למה אתה מזלזל הבחור השקיע, אני לא יודע אם אתה יודע מה זה להשקיע אבל אני מכיר תהרגשה

בינתיים אני לא רואה שום דבר שעשית, ואתה בכל זאת מזלזל באחרים, אם לא אנשים כמוהו מי יעלה את הפרוייקטים שלו ?

היום הוא עשה משהו חובבני מחר הוא יעשה בניות מפיבר גלאס בבגאג', צריכים להתחיל מאיפה שהוא נכון ?

אז תראה לו שאתה מכבד את ההודעה הזאתי וגם את הפרוייקט הבא הוא יעלה זה לא יקרה אם אנשים כמוך יזלזלו ואני עדיין לא הבנתי במה יש לזלזל !

+1

כל מלה בסלע!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בבקשה ,

שלושת הגדולים ..

אמנם יש לי מצבר חדש ומשובח כבר - אבל התמונות הללו יהיו טובות לבינתיים .

אני אעלה תמונות חדשות של המצבר החדש עם החיבורים בהזדמנות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132447

מה שמומלץ לעשות זה לשים שרשורים שחורים על הכבלים - אני סתם אהבתי את האדום של הכבל.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
GUY007

תעשה חיפוש תחת השם שלי

פורסם
תעשה חיפוש תחת השם שלי

לא עשיתי ואני לא מתכוון לעשות וזה לא אומר שעכשיו מותר לך לזלזל באחרים, דווקא עכשיו בכלל הייתי מצפה ממך שתבין את הבן אדם שהעלה את הפרוייקט.

תשמע, אני לא הולך או רוצה להתווכח על זה כי אין טעם, אחרי הכל הכרתי בפורום הזה כמה חברים, אני לא רוצה גם יריבים.

בברכה,

רועי.

פורסם

טוב, שרשור ההתקנות עודכן

כל מי שיש לו עוד תמונות מהבנייה שלו \ בניות חדשות מוזמן לשלוח אותה בה"פ לאחד המנהלים ואנו נצרף אותה לדף ההתקנות.

תודה,

צוות המנהלים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...