Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגיע ואולי הפעם מישהו יעזור לי לכוון לי את המערכת....

אני עם הקליאו....

פעם שעברה לא ביקשת עזרה...

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקווה להגיע, אם מותר עדיין להציע, לקיים את המפגש מלכתחילה צמוד לתחנת הדלק שבה עשינו את המפגש הקודם, אווירה יותר אישית, וגם במידה ויש טיפטוף קל, יש מכסה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם
מקווה להגיע, אם מותר עדיין להציע, לקיים את המפגש מלכתחילה צמוד לתחנת הדלק שבה עשינו את המפגש הקודם, אווירה יותר אישית, וגם במידה ויש טיפטוף קל, יש מכסה.

אריק.

אני כבר חשבתי על הרעיון כי סה"כ היה נחמד מאוד שם אבל.. אנחנו לא ממש היצתופפנו שם במפגש שעבר כי היינו יחסית כמות קטנה של רכבים (10+) ואנשים..(הפעם ככל הנראה לפי ההבטחות מהעבר אמורים להגיע הרבה יותר אנשים..) וגם מהסיבה שירד גשם רציני אז הערסים לא מצאו אותנו שם (כי סה"כ שמת לב המקום פתוח ונראה לעין לאומת חניית מגה) הם פשוט נשארו מתחת לפוך בבית. :lol:

במגה יותר נחמד יש הרבה מאוד מקום להיתמקם ולהיסתובב במקרה ובטעות ירד עליינו איזה גשם רציני תמיד נוכל לעבור לתחנת דלק (מרחק של 15 מטר) ושוב בשביל שאיש לא יעבד בבקשה לרשום את המספר שלי

0545811442

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מגיע, אם חברים

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

יופי אני רואה שיש הענות יותר טובה ממפגש קודם, אירגתי עוד כמה אנשים שיגיעו עם רכבים..מקווה שיבואו עוד !

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם
אני כבר חשבתי על הרעיון כי סה"כ היה נחמד מאוד שם אבל.. אנחנו לא ממש היצתופפנו שם במפגש שעבר כי היינו יחסית כמות קטנה של רכבים (10+) ואנשים..(הפעם ככל הנראה לפי ההבטחות מהעבר אמורים להגיע הרבה יותר אנשים..) וגם מהסיבה שירד גשם רציני אז הערסים לא מצאו אותנו שם (כי סה"כ שמת לב המקום פתוח ונראה לעין לאומת חניית מגה) הם פשוט נשארו מתחת לפוך בבית. :lol:

במגה יותר נחמד יש הרבה מאוד מקום להיתמקם ולהיסתובב במקרה ובטעות ירד עליינו איזה גשם רציני תמיד נוכל לעבור לתחנת דלק (מרחק של 15 מטר) ושוב בשביל שאיש לא יעבד בבקשה לרשום את המספר שלי

אין כ"כ הרבה ערסים בקרית גת ומה שיש זה בד"כ ערסים צעצוע, סה"כ כמה ילדים מתלהבים ולא מזיקים.

פורסם

שכחתי לציין שאני מגיע עם תיבה חדשה שבניתי לסאב

דרוש כיוון כל היודע לכוון פרות מוזמן לעזור בברכה.

אגב מי שרוצה תיבה פתוחה (תמורת סכום פעוט) רק בלי הטרמינל שיודיע בפרטי

פורסם

יש לי בקשה לכל מי שמגיע למפגש, אם מישהו יכול להביא תיבה אטומה בסביבות ה30, 40 ליטר לסאב 12" עגול, אני ישמח מאוד, אני זקוק לה רק לצורך בדיקה במקום, אני לא מרוצה מהתיבה שלי ורוצה לנסות אחרת.

או לחילופין אם למישהו יש KICKER ES בתיבה אטומה אני ישמח לשמוע אותו בפעולה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
בונאאאאאא איזה בעסה!!! אני עוד פעם נוסע לאילת לעבוד ואני עוד פעם חוזר ביום של מפגש דרום מאוחר:(:(

אתה עם העבודות שלך באילת! מה קרה חופש פסח הוקדם? :roll:

אני יהרוג אותך אם זה נמשך ככה! :wink:

פורסם
אין כ"כ הרבה ערסים בקרית גת ומה שיש זה בד"כ ערסים צעצוע, סה"כ כמה ילדים מתלהבים ולא מזיקים.

אם כבר מגיעים לשם, נסנן את קרית גת מהערסים,

או נמדוד למי יש ספויילר יותר גדול.

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם
אתה עם העבודות שלך באילת! מה קרה חופש פסח הוקדם? :roll:

אני יהרוג אותך אם זה נמשך ככה! :wink:

:D עושים כסף, וכסף נחמד. קשה לי להתנגד לזה. :wink:

מבטיח שמפגש הבא אני יבוא.

יושבים אני ואתה על איזה בירה!

פורסם
:D עושים כסף, וכסף נחמד. קשה לי להתנגד לזה. :wink:

מבטיח שמפגש הבא אני יבוא.

יושבים אני ואתה על איזה בירה!

אם במפגש הבא יהיה מותר לי לשתות אלכוהול (פשוט יש סיבות רפואיות שאוסרות עליי את כל טעמי החיים הנ"ל.)..נו טוב זה כולה בירה..8)

מפגש הבא אפילו אם יהיה לך זימון לעבודה לשיקגו תמורה 50,000$ ואתה שוב מחסיר לי סוף יגיעה! :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...