Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים ממש זולים שקניתי בace אבל יש לי בעיה איתם..

כשרציתי לבדוק אותם בבית חיברתי אותם למגבר (מגבר ביתי). שמעו לפנים וזה היה בווליום ושמעו כמו שצריך...אבל עכשיו הם באוטו בתוך תיבות פלסיק קטנות של מערכת סטיראו ישנה שהיתה לי ...ושומעים ממש מגעיל..!

הרמקולים ממוקמים בבאגז' של האוטו(dl סטיישן) והם מחוברים עם חוטים ממש פשוטים(דקים) יכול להיות שזאת הסיבה שהם משמיעים בצורה כזאת מגעילה?!

spk.jpg

spk2.jpg

פורסם

אלו רמקולים שניתן לקנות בימאים ב 50-80 שקלים.

איך ציפית לשמוע איתם?

מכיר אותם ודומיהם ואני יכול לומר לך חגיגית שלא תשמע יותר טוב מזה, גם עם הגברה וגם בלי.

פורסם

אני יודע שהם בכלל לא ברמה גבוהה אבל כשאני שמעתי אותם בחדר הם נשמעו סבבה לגמרי..הם מחוברים ישר לרדיו דיסק..השאלה שלי היא עד כמה באמת החוטים משפיעים..?

אצלי בחדר החוטים ממש עבים..

פורסם

וותר על הרעיון

במקרה שלך ההחוטים לא משו שיעזור כל כך

גם הם מחוברים לרדיו דיסק ולא למגבר אז החלפת חוטים לא דבר שישפיע בכללי

ואם יש לך רדיו דיסק של חברה לא מוכרת וזול אל תצפה לשמוע ממנו באיכות טובה

בהצלחה..

פורסם

תראה יש לי רדיו דיסק נחמד ביותר...KDG220וJVC אני יחליף בכל זאת את החוטים גם למקרה ויותר מאוחר אני ישים רמקולים טובים יותר רק הבעיה שאני צריך לפתוח מלא פלסטיקים בכל האוטו...כדי שלא יראו את החוטים..

תודה בכל מקרה לכולם!

13439431c.gif

פורסם

שמע לי אתה לא תרגיש שום הבדל

הרדיו דיסק לא מעביר זרם כל כך חזק שחוט יותר עבה עלול להשפיע ביותר מ 10% אפילו

תשאיר הכל איך שזה

ואם אתה מחפש איכות שים רמקולים אחוריים 6*9 אם אתה מתכוון לחבר אותם מאחורה

של מאגנט או חברה אחרת שהם נשמעים טובים גם ללא מגבר

פורסם

גם אני פעם חיברתי רמקולים של פיוניר 80 watt max למגבר בבית והם נשמעו פצצה

לא יודע למה אבל ככה הם.

ברכב הם נשמעים זוועה ואל תצפה מהם לכלום.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אז יש לכם איזה דגם מסויים 6*9 שאתם ממליצים עליו? אני מוכן להשקיע 400 לא יותר...ואני לא מתכוון לחבר למגבר..:roll:

הבעיה שאין לי מגש מאחורה...זה סטיישן אז אני יבנה לזה תיבות לבד.

ועוד משהו איך הרדיו דיסק נחמד לסכום שקניתי אותו..(650)?

פורסם

עוד קצת כסף יכלת להביא משו יותר טוב

אבל הוא נחמד ולא נראה לי שאתה צריך יותר מזה

אתה יכול לקנות אחלה רמקולים של חברת מאגנט ב 300 ש"ח

http://zap.co.il/model.asp?model_id=12686

תחפש אותם באינטרנט קצת תוכל למצוא במחיר יותר זול בפומפה בקטגוריה מבצעים מוכרים אותם ב 300

אחלה צליל למכיר שלהם גם כאשר הם מחוברים למגבר

וזה מניסיון

ובקשר לחברה אין לך מה לדאוג יש להם מוצרים טובים ואחריות של חברת מצווינת (s.g)

בהצלחה

פורסם

חיברת בבית=הגברה עם סף עיוותים נמוך כתלות בעוצמה [זרם]

חיברת ברכב[ללא מגבר -ראוי לציין]להגברה הפנימית בר"ד הפשוט שלך=הגברה עם סף עיוותים גבוה כתלות בעוצמה[זרם].

לגבי החיווט -לא קריטי נכון לעוצמו הנעות בין 10-25RMS מה שהר"ד שלך לא יעבור אם בכלל.

כל רמקול[גם פשוט] ישמע הרבה יותר פתוח עם הגברה בריאה.

איכות המוצר אינה באה פה לידיי שיפוט,היות ופותח הדיון שבע רצון מהמוצר בסה"כ[שמע ואהב בבית]

סה"כ הבעיה פה היא מגבר ובנוסף לכך תיבות האלמנטים העשויות פלסטיק פשוט המייצר ויורציות מהר מאד.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...