Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קולט יקר מדיי לתקציב שלי,לא הייתי מתנגד כמובן לקולט (: אחלה רכב הקולט.

ורגע איך קבעתה שמבחינת ביצועים 205 לוקחת בהפרש קטן?כי כל התגובות פה שים לב הם לכיוון של זה שהמיצובישי לוקחת את ה 205 בפתיחה של 0-100,

אפשר לקבל הסבר למה אתה חושב כך?

כי תשמע עם 205 היא טובה יותר בביצועים,אז אני מוכן לוותר על המיצובישי כי מיצובישי יקרה יותר במוסך בזה אני בטוח ב 100%,וכמובן טוחנת יותר דלק (1.6 לעומת 1.4).

אז אתה אומר שכל דגמי ה GLXi של מיצובישי הם 113 כ"ס?

כי כעקרון אני מתכוון לקנות רק GLXi,מושבים נוחים יותר,מ"ד סל"ד ו 113 כ"ס שווים את זה (: וגם בעיית המיכל דלק נפתרת.

ותגיד עם אני עושה לרכב טסט במכון מורשה לפני שאני קונה,אני רואה נגיד כמה כ"ס יש לרכב?(מה שנשאר חחח,כי יש בלאי)כי בחיים לא הייתי עושה טסט לרכב לפני קנייה,הייתי פשוט לוקח אותו למכונאי שיבדוק ויגיד איך הוא וזהו.

ועם המוכר טוען שהרכב הוא GLXi אז זה אמור להיות רשום ברישיון רכב?ואיך ניתן לדעת שמנוע הוא אכן 113 במקור?(כי אני לא רוצה ליפול על ה"גירסה" של ה 90 כ"ס,זה כנראה גם מה שהיה לי GLI Saloon אוטומטית 96 עם 90 כ"ס,וגם לדעת ב 100% שזה ה 113 כ"ס כי יש גם מצב שמשנת 93 / 94 הלך המנוע והוא החליף ופשוט לא מספר,יכול לקרות גם מצב כזה!)

ושוב תודה.

פורסם

אתה חי במהיר ועצבני 4, עם המכוניות הלא נכונות.

צא מהסרט. לא ה205 ולא הלאנסר מתאימות לפתיחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא קשור,למרות שהרכבים הם לא ספורטיבים,אני עדין מחפש את הביצועים.

אני לא מוכן לעגלה,ואני לא מוכן גם לשלם אפילו שקל על עגלה.

אלה שתי הרכבים שכרגע אני הולך לרכוש והכי משתלמים לי מבחינת הכל,תקרא לזה פתיחות או איך שאתה רוצה,אבל אני עדין צריך את הביצועים,ור-ק ברכבים האלה.

פורסם

אתה תלמיד תיכון?

צר לי להיות זה שיודיע לך, אבל הסיכוי שלך למצוא 205 או לאנסר מהשנים האלו שהיא לא עגלה נמוך עד מאוד. ואם תבדוק בכל שני וחמישי את יכולת הפתיחה והאצה שלהם מול ה1.6 ליסינג של החברים שלך תגמור מהר מאוד בפורום הטכני או במוסך השכונתי.

אז נכון שמדובר בשתי קשישות שיכולות לסבול לא מעט התעללות, ונכון שבשניהן לא תיהיה זה שיוצא אחרון ברמזור אם ממש תתעקש, אבל זה רחוק מלהיות מהיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קולט יקר מדיי לתקציב שלי,לא הייתי מתנגד כמובן לקולט (: אחלה רכב הקולט.

ורגע איך קבעתה שמבחינת ביצועים 205 לוקחת בהפרש קטן?כי כל התגובות פה שים לב הם לכיוון של זה שהמיצובישי לוקחת את ה 205 בפתיחה של 0-100,

אפשר לקבל הסבר למה אתה חושב כך?

כי תשמע עם 205 היא טובה יותר בביצועים,אז אני מוכן לוותר על המיצובישי כי מיצובישי יקרה יותר במוסך בזה אני בטוח ב 100%,וכמובן טוחנת יותר דלק (1.6 לעומת 1.4).

אז אתה אומר שכל דגמי ה GLXi של מיצובישי הם 113 כ"ס?

כי כעקרון אני מתכוון לקנות רק GLXi,מושבים נוחים יותר,מ"ד סל"ד ו 113 כ"ס שווים את זה (: וגם בעיית המיכל דלק נפתרת.

ותגיד עם אני עושה לרכב טסט במכון מורשה לפני שאני קונה,אני רואה נגיד כמה כ"ס יש לרכב?(מה שנשאר חחח,כי יש בלאי)כי בחיים לא הייתי עושה טסט לרכב לפני קנייה,הייתי פשוט לוקח אותו למכונאי שיבדוק ויגיד איך הוא וזהו.

ועם המוכר טוען שהרכב הוא GLXi אז זה אמור להיות רשום ברישיון רכב?ואיך ניתן לדעת שמנוע הוא אכן 113 במקור?(כי אני לא רוצה ליפול על ה"גירסה" של ה 90 כ"ס,זה כנראה גם מה שהיה לי GLI Saloon אוטומטית 96 עם 90 כ"ס,וגם לדעת ב 100% שזה ה 113 כ"ס כי יש גם מצב שמשנת 93 / 94 הלך המנוע והוא החליף ופשוט לא מספר,יכול לקרות גם מצב כזה!)

ושוב תודה.

אוקי,אז ככה..

בקשר לביצועים:

תראה,הפג'ו זה רכב יותר קל וזריז.

לכן,הפג'ו הוא בהחלט לוקח ואין לי ספק בכך {חבר שלי יש לו אוטו כזה והוא עושה שטויות אז לפיו אני יודע,גם פעם עשה פתיחות נגד אוטו כזה}.

ממ..ההפרש אבל זניח מאוד מאוד,לא שמים לב במידה ולא תעשה פתיחות.

שמע, 2 המכוניות לא עגלות אך גם לא מכוניות מרוץ.

בשביל מאית השניה בפתיחות לא נראה לי ששווה הפג'ו בגלל הנוחות..

תלוי אם אתה מעדיף נוחות ואיבזור או אוטו קטן וזריז.., זה הכל שאלה של מה שאתה רוצה.

בקשר לבדיקה בטסט:

בטסט בודקים את מצבו של האוטו והאם הוא תקין לנסיעה.

לא בודקים לך כמה כ"ס יש באוטו ואני בספק אם יש משהו בסביבה שיכול לבדוק.

אל תיהיה יותר מידי פרנואיד,אין לו שום סיבה ללכת ולהחליף לך את המנוע והתעסק בזה כי זה לא דבר נדיר או משהו כזה.

אתה יכול לזהות לפי הרישיון רכב וגם על האוטו עצמו רשום מאחורה.

שוב,אני לא רואה סיבה שהוא ישנה או יחליף מדבקות כי זה לא דבר מיוחד בכלל!!

אגב, לפי המחירון הקולט והלנסר אותו מחיר אולי אפשר זניח של 1000 שקל אז..שווה לבדוק.

מקווה שהבהרתי לך את הדברים.

פורסם

ברשותכם אני מפסיק את הדיון על כמות הדלק במיכל של סופר לנסר.

לא ממש נוח להקליד אם יד אחת, (כי בשנייה אני מחזיק חוברת וספר רכב של

סופר לנסר 93-97)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

פורסם

סופר לנסר - היה קיים דגם נדיר של 70 כ"ס עם מנוע 1298 סמ"ק אפילו בדגם הזוי זה היה טנק 50 ליטר.

דגם 1600 -113 כ"ס - לא משנה גימור וסוג גיר. דגם ידני עושה מ0 ל-100 ב9.8 שניות ואוטומט 11.6 שנ' לפי יצרן .היה עוד דגם 1834 סמ"ק 7.6 שניות מ0 ל 100

205- דגם יחיד בעל 131 כ"ס היה ב 87'עד 89' -GTI 1900 הזרקה-מ 0 ל -100 7.8 שניות.

GTI1900 ב89' עד 94' קיבל 122 כ"ס ותאוצה מ0 ל-100 ב 8.5 שניות

GTI 1600 בעל 105 כ"ס מ0ל-100 10.1 שניות אפרופו גם 50 ליטר טנק דלק.

סופר לנסר כבד בכ-120 קילו.

כל הנתונים הם כאשר הרכבים היו חדשים. אני לא אומר שהם גרוטאות אבל כנראה במציות הנתונים שלהם רחוקים מנתוני יצרנים.

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

טוב אני רוצה להבהיר משהו

ברשותי סופר לאנסר 97 יש לי כבר מעל 4 שנים רישיון

כאחד שנסע על הרכב מפעם לפעם ללא רישיון הייתי קורע את אמא של הרכב (חוסר הבנה, חוסר ניסיון, התלהבות יתר, אי מודעות לבלאי ואנדרנלין בקילו בכל פעם שראיתי משטרה)

בכל אופן חד וחלק- במידה ותמצא סופר לאנסר ידנית שמורה או אפילו במצב סביר הרכב לא אוהב לראות יותר מידי מוסך! המיצובישי שלי נקנתה לפני כ 5 שנים

מאז שהוצאתי את הרישיון ולמדתי מזה להחזיק רכב (חצי חצי עם ההורים) הפסקתי לנסוע כמו ילד והתחלתי לנסוע כמו שצריך.

ב5 שנים בערך הרכב עבר מעל 150K ק"מ נקנה עם 48 ועומד היום על 191K ועדיין עם קלאץ' ראשון.

הממוצע של הרכב מבחינת תצרוכת דלק עומד תמיד מעל ל13 ק"מ לליטר שכוללים נסיעה בפקקים של הבוקר לת"א, מזגן, נסיעה של אמא (משיכות מיותרות)

יצא לי להיות עם הרכב מספר פעמים (אמא בחו"ל) שרק אני נהגתי ברכב

הממוצע שלו היה כ 15-16 ק"מ לליטר

את מספר הפעמים שהרכב היה במוסך אני יכול לספור על יד אחת

תיקון נזילה מאגן שמן פעמיים- מעבר לזה לא היה כלום חוץ מטיפולים, טיימינג ועוד פעם אחת שהרכב נכנס למוסך עקב סל"ד לא תקין (כנראה מנוע צעדים או מצערת)

בכל מקרה יצא לי ללחוץ כמה פעמים לא יודע מה הזינוק של הרכב במדוייק ולא לא מעטות המכוניות שאכלו חרא וגם אחרי איביזה טורבו הרכב עמד יפה מאד (על התחת שלו עד שלישי) מה לעשות אחרי הכל מנוע חלק ושילדה כבדה יותר

הדגם שברשותי הוא GLI שלא יספרו לך סיפורים שהרכב חלש או משהו כזה גם גם פג'ו ג'י טי איי אכלה ממני בראש (ישבה על הטמבון האחורי)

יש לו זינוק מטורף, מאיץ לא רע (בלשון המעטה)

שמור על הרכב תראה ממנו ביצועים- לחיצה מידי פעם זה נחמד תשתדל לא בראשון (בלאי מואץ) ואף פעם לא עד הניתוק!

ללא ספק הייתי אומר לך לך על המיצובישי - רכב יפני=אמינות ובכלל מניסיון אישי שלי עם הרכב.

ד"א זה לא משנה כמה כ"ס הרכב אני חושב ש 90 תקנו אותי אם אני טועה, אי אפשר להעביר יותר מידי ביקורת בונה על הרכב הזה ולהגיד שהוא עגלה זה ממש שקר

קח בחשבון שלרכב יש גבול תקרע אותו אתה תבלה הרבה במוסך, תקטין לו ביצועים ותקצר משמעותית את אורך חייו.

אם מישהו חושב שאני טועה, לא אומר את האמת או כל דבר אחר אני ישמח להגיב בפירוט.

בברכה.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...