Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני מחפש אחר מערכת מולטימדיה, וחיפשתי כבר בכל מקום בלי למצוא.. אולי יש פה אנשים שיודעים\יכולים להפנות אותי.

אני מחפש מערכת מולטימדיה כלומר מסך נגיעה השולט על DVD, רדיו, אפשרות לחיבור מקלט GPS, אפשרות לחיבור BLUETOOTH לחיבור פלאפון, וכמובן הדבר הכי חשוב, שתהיה לו אפשרות שליטה על iPod Video, עם הצגת כל המידע הרלוונטי על המסך, הטענה למכשיר, וגם אפשרות להציג את הסרטים מה iPod על המסך.

התעניינתי קצת ומצאתי שלאלפיין יש HU שכזה, חוץ מאשר הצגת הסרטים מה iPod.

אשמח לכל הפנייה\מידע.

תודה.

פורסם

נכון, לאלפיין יש את ה F1 status שיענה לדרישות האלו למעט הצגת הוידאו מהאייפוד.

אין (למיטב ידיעתי) מכשיר אחר שייתן לך תאימות מלאה.

אגב תתכונן לתג מחיר גדול מאוד, של כ 3000-5000 דולר בחו"ל, כי ה HU אמור לעבוד ביחד

עם המעבד החיצוני ולשניהם מחיר מאוד גבוה.

פורסם

ערב טוב.

לטובת שליטה על ה - iPod תוכל להסתפק בקנייה של 9855 בתוספת ממשק ל - iPod KCA-420i.

כמו כן, ה - Head Units משנת 2006 כדוגמת 9856 תומכים בחיבור iPod ישיר ללא מתאם.

אולם, יש פה סוג של TRADEOFF היות ולדעתי הרמה רק ירדה בין 9855 לבין 9856.

אתה מוזמן להתרשם באתר : www.alpinefullspeed.com

בברכה,

מתן.

עריכה:

כמו שקודמי ציין, לא תוכל להציג וידאו מה - iPod.

פורסם

הדגם של אלפיין שראיתי בארץ הוא ה IVA-W200, שאפשר לראות אותו עובד ורץ ב iStore בדיזינגוף, ת"א.

המכשיר מדהים, אבל שוב, אין לו אפשרות להצגת וידאו מה iPod.

לגבי התג-מחיר - ידוע ונלקח בחשבון :wink: מה גם שבזמננו-אנו יש את eBay..

חוץ מזה, יש למישהו מושג מי מסוגל להתקין כאלו מערכות? כמובן שאני רוצה שהמערכת תשתלב עם המערכת הקיימת באוטו (קאדילק CTS) בלי בעיות.

פורסם

לא צריך להיות מתקין על בשביל להתקין רדיו דיסק/נגן DVD ברכב, גם אם מדובר ב CTS של קדילאק...

בקיצור, כל מתקין שנראה לך כי תוכל לסמוך עליו ושיהיה לך למי לחזור אם יהיו חלילה בעיות.

פורסם

מתקין שאפשר לסמוך עליו לאו-דווקא ידע לחבר מערכת לשלל המערכות הקיימות באוטו, כמו שליטה מההגה, חיבור BLUETOOTH לדיבורית ותוספות.. כמה שהוא יהיה נחמד..

צריך אחד שיודע ומבין קצת באלקטרוניקה, שרטוטים, פלאגים, מה שצריך כדי לתקתק את העניין..

פורסם

תתקשר לס.ג. אלקטרוניקה ותבקש לדבר עם מנהל תחום הרכב אצלהם, ממנו תוכל לקבל תשובות אמיתיות.

www.sge.co.il

אנשי מכירות רגילים שם לא יתנו לך את מבוקשך.

אני מאמין שזה מכשיר שצריך להביא לך בהזמנה ומההכרות שלי איתם, הם חברה רצינית מאוד ואני מאמין שהם כן יעשו את זה בשבילך, רק שזה פשוט בטח יקח קצת זמן.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

אם בכל זאת תרצה ללכת על אלפיין אז אפשר לעשות קומבינה בשילוב עם המכשיר הזה:

http://www.alpine-europe.com/content/english/a2576.det.KCE-415i_Interface-adaptor-for-iPod%AE-Video.htm

אבל אני הייתי הולך על הקלריון כי הוא באמת מכשיר על.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

וואו

פעם ראשונה שאני נתקל במכשיר הזה של קלריון.

נראה משהו פצצתי ביותר, אם תוכל תעדכן פה מה אמרו לך לגבי המכשיר ומה אמורה להיות העלות שלו.

תודה מראש!

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...