Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים שמתי לב לבעיה ברכב שלי, מאזדה 121 שנת 97. המנוע, כשהוא קר, עובד על 2,000 סל"ד. לגיטימי כשהמנוע קר, פחות לגיטימי כשמד החום בלוח השעונים מקרה שהחום תקין, ואף גבוה. לקחתי את הרכב למוסך, שהפנה אותי לחשמלאי רכב. החשמלאי חיטט ברכב, לא בדיוק הבנתי מה הוא עשה, והבעיה נפתרה. לשעה בדיוק. חזרתי אליו, והוא טוען שהבעיה ב"מחשב". מה זה אומר? אני לא בדיוק יודע, ולהסביר הוא לא טרח. הוא חיטט עוד קצת, והבעיה נפתרה שוב. בערך.

למה בערך? כי כל הלוח שעונים התחיל להתחרפן. לדוגמא: מילאתי דלק פול טנק, לקראת נסיעה לצפון, אני נכנס הביתה להתכונן לנסיעה, יוצא מהבית ומד הדלק מראה 3\4 מלא. אני מניע את האוטו, נוסע קצת, והדלק מתחיל להתמלא שוב.

הנסיעה לצפון, וחזרה, הייתה מוזרה לא פחות. נסיעה של יותר מ100 ק"מ, וחום המנוע עדיין נמוך מאד. המנוע עדיין עובד על 2,000 סל"ד בניוטרל.

מה עושים? האם יש חשמלאי רכב שמומלץ באיזור נתניה? האם הבעיה בכלל מצריכה חשמלאי רכב? מה יכולה להיות הבעיה? מה עוד אני יכול לבדוק?

פורסם

יריה באפלה אך היתי מנסה לנקות מינוסים מתחת למכסה מנוע , לדעתי זה איך שהו קשור למערכת החשמל.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...