Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

חברתי מתעניינת ברכישת גרנדה פונטו החדשה ולכן נכנסנו לאתר של פיאט ישראל וקראנו על האיבזור

והמפרט הטכני בגרסאות השונות.

היום הלכנו לסוכנות פיאט ברחוב יגאל אלון בתל אביב ולמרבה הפתעתנו, גילינו שאפילו חצי מהדברים

שהוצגו באתר כאיבזור סטנדרטי, לא קיימים כלל באף גירסה!

כאשר שאלנו את נציג המכירות מה פשר הדבר, הוא הגיב בצורה צינית וטען שכנראה התבלבלנו בדגם

הרכב ובאתר האנטרנט ושנכנסנו לדגמי אירופה בחו"ל, למרות שמדובר באבזור סטנדרטי שמצויין באתר

של פיאט-ישראל. כמו כן, בדקנו באתרי רכב שונים את איבזור הגרסאות ובכולם מצויין שקיימים אותם פריטים

סטנדרטים שצויינו באתר של פיאט. לדוגמא: מחשב דרך, בקרת אקלים ידנית. בנוסף לכך, התמונות של הרכב

המוצגות באתר הן של רכב שכלל אינו מוצע למכירה בסוכנות! שלטעמי נראה מאוד מושך ואטרקטיבי אך לא קיים בארץ.

דבר אחרון - באתר האנטרנט מופיעים מגוון צבעים, אך לא מצויינת תוספת תשלום על צבע מטאלי, כפי שנאמר

לנו בסוכנות ע"י נציג המכירות.

יתרה מכך, כאשר הגענו הביתה ועיינו בפרוספקט שניתן לנו ע"י הנציג, מצויין שם באיבזור הטכני שקיימות התוספות

שרשומות באתר הרשמי גם כן!

בתמונות המוצגות באתר ובפרוספקט, המציגות את פנים הרכב, ניתן לראות שקיים מחשב דרך, בקרת אקלים מפוצלת,

רדיודיסק מובנה - קונסולה שונה לחלוטין מזו המוצגת במציאות.

שאלתי היא - האם זו לא הטעיית הצרכן התמים, שסה"כ רוצה לרכוש רכב כפי שמצויין באתר האנטרנט הרשמי,

ולמרבה אכזבתו מגלה שלא כך הדבר?

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצים לשמוע סיפור מצחיק?

לאחת שאני מכיר, קוראים X גרנדה (ולא גרנדה כמו באיטלקית, אלא גרנדה כמו בנדנה :) )

בקיצור, יום אחד היא הלכה לסוכנות פיאט כדי להתעניין בפונטו החדשה, והלמרבה ההפתעה "גילו" שם משפחתה המקורי, והחליטו לתת לה 20 אחוז הנחה על גרנדה פונטו חדשה.

בקיצור , בסוף לא קנו את האוטו, ואת ההנחה היא יכולה להעביר לי :)

וכן, אני יודע שזה לא ממש קשור, אך הייתי חייב לספר את המקרה ההזוי הזה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תמיד רשום שהתמונות הן להמחשה בלבד.

ובכל מקרה, אתה יכול לשכוח מבקרות אקלים מפוצלות. שחצי מהאיבזור הזה יגיע לארץ הדגים לא רק יוכלו לעוף, אלא להגיע לחלל בכוחות עצמם.

!AWDSOME

פורסם

התמונות הן תמיד להמחשה כי הן מגיעות מהיצרן ולא מצולמות בארץ.

בקרת אקלים ידנית זה שם אחר למזגן מכני פשוט. לגבי אבזור לא בעיה בזמן ההזמנה להחתים את נציג המכירות על המפרט המלא של האבזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יצא לי לשכור פונטו חדשה באיטליה לפני שבועיים לכמה ימים.

הרכב היה בגרסאת דיזל, וסה"כ שידר איכות הרכבה סבירה ואיכות חומרים לא רעה בכלל.

יחד עם זאת בידוד הרעשים היה בינוני, ולמרות שהרכב עבר 14000 ק"מ בלבד - כבר ניתן היה לחוש בחופש מוגזם בשטנגות של ידית ההילוכים שבא לביטוי בהעברת הילוכים קשה ולא נעימה כלל.

HFturbo

פורסם

אני חושב שבקרת אקלים ידנית היא יותר ממזגן פשוט, אלא בקרה עם צג (כמו בבקרה דיגיטלית) אבל עם תפעול ידני.

בכל מקרה, ה"מחשב דרך" בפונטו שמשווקת כאן הוא פתטי לחלוטין. יש איזה 4 כפתורים ורק אופציה אחת. פשוט זלזול בקונים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באתר מופיע בפירוש שצבע מיטלי הוא אופציונלי. מצד שני בבקרת אקלים ידנית ומחשב דרך רשום סטנדרטי.מוזר שהם טועים בפרסום כזה.

בכל מקרה השאלה היא מה הסיכוי של הרכב הזה בארץ מבחינת מכירות אם באותו המחיר בדיוק נמכרות הסוויפט והמיקרה עם גיר אוטומטי "אמיתי" ועם מוניטין יפני שבארץ כ"כ אוהבים.

פורסם

מה הכוונה בתפעול ידני לבקרה עם צג? הרי בצג אתה בוחר ידנית טמפ' והשאר נעשה אוטומטית (בגלל זה זו בקרה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
באתר מופיע בפירוש שצבע מיטלי הוא אופציונלי. מצד שני בבקרת אקלים ידנית ומחשב דרך רשום סטנדרטי.מוזר שהם טועים בפרסום כזה.

בכל מקרה השאלה היא מה הסיכוי של הרכב הזה בארץ מבחינת מכירות אם באותו המחיר בדיוק נמכרות הסוויפט והמיקרה עם גיר אוטומטי "אמיתי" ועם מוניטין יפני שבארץ כ"כ אוהבים.

מיקרה מיושנת, והסוופיט זה ניסיון ראשון של יצרן "זול" לייצר מכונית "איכותית".

הפונטו הרבה יותר חסכונית בדלק, והטיפולים שלה יהיו יותר זולים. בנוסף היא יפה יותר (גם מהסוויפט - שזה לא משימה פשוטה), ובטיחותית יותר. בסוויפט למרות 6 כריות אוויר, התוצאה של התנגשות חזיתית היא גרועה מאד!

פורסם
מה הכוונה בתפעול ידני לבקרה עם צג? הרי בצג אתה בוחר ידנית טמפ' והשאר נעשה אוטומטית (בגלל זה זו בקרה).

בקרה ידנית ביא כמו ב306ים עם מנוע 1.8 ומעלה - יש לך בנגד מהירויות מצב אוטומטי ועל החום/קור מסומנות מעלות.

שילוב של ה2 + הדלקת מזגן נותן לרכב לעשות את העבודה.

מצד שני - זה היה החל מ93 בפיזו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האמת שאני אף פעם לא התחברתי לבקרות האקלים האלו. למה אני לא יכול גם לקבוע טמפ' וגם עוצמת אוורור? כמו בבית לדוגמא. כמעט בכל הרכבים שבהם נסעתי בעלי בקרות אקלים, לא ניתן היה לשחק בו זמנית עם חוזק האיוורור ועם הטמפ'. או זה, או זה.

יותר נוח לי להזיז חוגה, אם קר לי, אני מזיז טיפה למעלה, אם חם לי, טיפה למטה. אין יותר פשוט וקל מזה.

!AWDSOME

פורסם

הגרנדה פונטו החדשה מגיעה באבזור הפשוט ביותר לישראל.

אין בקרת אקלים, אין רדיו דיסק מקורי ואיתו אין שליטה מההגה על הרדיו, אין גלגל רזרבי בתא המטען (במקומו ערכה לתיקון תקרים למרות שיש מקום פיזי לגלגל ספייר), מנועים של 8 שסתומים במקום 16 בחו"ל, גרסת הדיזל לא מיובאת וכ'.

מצורפת תמונה שצילמתי בתערוכת "אוטומוטור" של הקונסולה המרכזית של הגרנדה פונטו- כמו שהיא משווקת בארץ.

הרכב, כמו שסמל"ת משווקת אותו כעת מתאים בדיוק לציי הרכב (ליסינג והשכרה) מבחינת האבזור, לא ללקוח הפרטי שמוציא כ- 100K על רכב.

2445tw5.jpg

פורסם

אני חושב שחלק מהאנשים כאן מתבלבלים בין מחשב דרך לבין מערכת ניווט לווינית.

בפונטו החדשה יש מחשב דרך, כמו בקודמתה:

מונה דרך, זמן נסיעה, מונה צריכת דלק, יתרה לנסיעה בדלק וחישוב מהירות ממוצעת לקטע דרך.

זה מה שנקרא מחשב דרך, והוא קיים ברוב כלי הרכב החדשים בוריאציות שונות.

מערכת ניווט (מה שמופיע בחלק מהתמונות של הפונטו באתר) זה כבר משהו אחר שקיים בחו"ל, ויבואני פיאט החליטו שלא ליבא את רמת האבזור הזו של הפונטו.

פורסם
הסוופיט זה ניסיון ראשון של יצרן "זול" לייצר מכונית "איכותית".
נכון. זה היה ממש גרוטאה.

בסוויפט למרות 6 כריות אוויר, התוצאה של התנגשות חזיתית היא גרועה מאד!

עשית לה ניסוי ריסוק ? כי הם עשו, ולא יצאה להם תוצאה גרועה כמו שלך.

אחת משתיים: או שתרים אליהם טלפון (אפשר גם באימייל), ותסביר להם איפה הם שגו בביצוע מבחן הריסוק, או שלחילופין, אל תכתוב מידע מופרך שאין לו גיבוי.

• תוכן חדש...