Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפיכת מנוע 1400 ל1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי רכב אופל אסטרה שנת 92 נפח 1400.

אחרי בדיקות רבות והתיעצות עם אנשי מקצוע אמרו לי שכדי להחליף מנוע, הכוונה להביא מפירוק או יבוא, אז יש לי כמה שאלות לגבי עיניין זה:

1).האם כדי להחליף מ1400 סמ"ק ל1600 סמ"ק?ומדוע?

2).האם ברכב אופל אטרה לפי משרד הרישוי אפשר להחליף מנוע 1600 במקום 1400?

3).עם אני מחליף מ1400 ל1600 מה אני צריך לשנות במכללים?

בברכה אלכס

פורסם

אם המנוע תקין, יהיה הרבה יותר פשוט, מקצועי וזול למכור את הרכב ולקנות אסטרה 1.6 או 1.8 מקורית.

למה אתה מעוניין להחליף מנוע ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מעוניין להחליף מנוע כי כבר חודשים אני עוקב לגבי העשן הלבן וזה מראה על אכילת שמן רבה, וגם יש לי נזילת מי קירור בין הבלוק לראש מנוע כנראה זה תוצאה של החלפת מים רגילים למי קירור איכותיים.

יש מישהו שיכול לעזור לי על השאלות ששאלתי הודע לו מאוד.

בברכה אלכס

פורסם

הדבר היחיד שיכול להראות על אכילת שמן הוא איבוד שמן באופן עקבי.

אל תעקוב אחרי העשן, אלא אחרי כמות השמן שבמנוע.

בנוסף, אמרת שיש נזילת מים בין הבלוק לראש, ככה שמה שגורם לעשן הלבן הוא ערבוב של המים עם השמן. אתה צריך לעשות ראש מנוע ולא להחליף מנוע.

כמובן שאל תקח את הדברים שלי כמובן מאליו, צריך לבדוק את הדברים מול האוטו, אבל ממה שאתה מתאר יש לך בעיה בראש המנוע ולא יותר מכך.

בנוסף, 'אכילת' שמן תביא עמה עשן בגוון כחלכל ולא עשן לבן כפי שאתה מתאר.

פורסם

אני עוקב אחרי השמן והו אוכל חצי ליטר בערך לשבוע ל150 ק"מ בערך שאני עושה בשבוע.

יכול להיות שזה גומיות שסתומים אבל זה בעיה צריך לפרק ראש בישביל להוציא את הגומיות כי במנוע שלי אין אפשרות להוצאת הגומיות בלי פרוק הראש, היום ראיתי את הנזילה וראיתי שזה נגרם עקב חלודה שבצד, איך ניגרם החלודה? לא יודע!

ועם אתם יכולים תעזרו לי לגבי השאלות שאלתי

בברכה אלכס

פורסם

אלכס שלום !

ברכב כזה לא ניתן לדעת את גודל הנזק.

אם יש מיים בשמן (השמן נראה כמו טחינה) צריך קודם לפרק את הראש מנוע מהרכב.

לאחר פירוק הראש ניתן יהיה לדעת מה הרווח ברינגים .

אם הרווח גדול ממספר מסויים המנוע יאלץ לעבור שיפוץ כללי/רינגים וזאת מעבר לשיפוץ ראש המנוע הכולל יישור,חריטה ומילוי.

בכל אופן נראה לי שיש כאן הימור גדול לפרק את ראש המנוע ולקוות שאכן זה ייגמר ארק בנזק הזה

כיוון שאתה מציין שהאוטו גם אוכל הרבה שמן.

בכל אופן אם תחליט שאתה רוצה לפרק את ראש המנוע ולהשקיע (2000 ראש מנוע,אם הלכו הרינגים תכין כ- 4500-4000 ש"ח ) תעשה זאת במוסך שאתה שומך עליו וקח איתך מישהו שמבין כדי שלא יתקעו לך מחיר גבוה סתם (ישנו סיכוי שאם תתקן את הראש ותחליף גומיות שסתומים הרכב יסתדר אבל שוב לא ניתן לקבוע את גודל הנזק עד שלא מפרקים ראש מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...