Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בYNET פורסמה הכתבה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342291,00.html

ציטוט:

""שר התחבורה, שאול מופז, רציתי לשאול אותך כיצד אתה היית מרגיש לו היית צריך לעמוד בקור ולחכות 40 דקות לאוטובוס?"

בהמשך לכתבה רציתי רק לומר משהו שאני מרגיש כבר המון זמן, אני נוסע מדיי יום כמעט לירושלים מהמרכז.

בחרתי לא לעבור לעיר הבירה ולהשאר בגוש-דן שמרוחקת מרחק מטורף של כ-70 ק"מ מהעיר הקדושה.

מדיי יום בעוד אני תקוע בפקקים לא מוצדקים אני רואה את רכבי הבכירים שלנו, נוסעים בשוליים, עם אורות מהבהבים סירנות, לעיתים בליווי של ניידת או שיירה של רכבים משטרתיים ורכבי שב"כ.

המהדרין מתעופפים מעלינו במסוקים.

ועם כל הזמן הזה שיש לי לבלות עם עצמי בפקקים תהיתי לעצמי, האם שר התחבורה (לא בהכרח זה הספציפי, כי הם מתחלפים גם ככה פעמיים בשבוע) בכך שהוא נוסע לו בשוליים ברכב היוקרה שהמדינה מממנת לו (לזכותו של הפרסי נאמר שהוא ויתר על הוולבו) והנהג חותך את כל הפקק, אכן מבין את עומק בעיית הפקקים והתשתית שיש בארץ.

הרי מבחינתו, כבר שנים שהוא לא עמד בפקק.

בתור רמטכ"ל לא עמד בפקק.

בתור שר ביטחון לא עמד בפקק.

ובתור שר התחבורה גם כנראה הוא לא עומד בפקק, אלא מפעיל סירנה ונוסע על השוליים (ובהתחשב במהירות שבה נתפס הנהג שלו, שהוא מאחור - אני בטוח שאין לו בעיות מוסריות לבצע זאת).

אז מה - הוא מודע לכך שיש פקקים?

הרי כמו שפעם בת מלוכה אחת אמרה (לא זוכר, מי ומתי, סליחה) ,"אם אין לחם תאכלו עוגות", או על משקלנו: "אם יש פקק, תדליקו סירנה וסעו בשוליים".

פורסם

היום חיכתי יותר מחצי שעה לאוטובוס ( 18 ) בירושלים... וזה קו שבד"כ נוסע כל 10 דקות לכיוון המדרחוב והעיר העתיקה! וכל 10 דקות הוא מתמלא מחדש!

לתאר את העומס באוטובוס, או לכתוב את מס התחנות שהנהג דילג כי לא היה לא מקום?!

דיי לחניה בתשלום!!!למה אי אפשר לסוע למרכז העיר באוטו מבלי לשלם 20 על חניה??

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אגב, מי שאמרה את הציטוט שהזכרת, הייתה מארי אנטואנט, שהייתה מלכת צרפת, מתישהו במאה ה18 (גם אני לא זוכר את הזמן המדוייק...).

פורסם
בYNET פורסמה הכתבה הבאה:

הרי כמו שפעם בת מלוכה אחת אמרה (לא זוכר, מי ומתי, סליחה) ,"אם אין לחם תאכלו עוגות", או על משקלנו: "אם יש פקק, תדליקו סירנה וסעו בשוליים".

אפשר לקנות צ'אקאלאקה 110 שקל +סירנה .

חוץ מזה אם אתה נוסע באוטו לירושלים מדי פעם ואתה רואה מישהו שכ"כ ממהר לעבודה שלו תעשה לעצמך "פנצ'ר" ל5 דקות תעמוד בשול עם האוטו. חה חה

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

זה מזכיר לי...

איזה יום התכוונתי לנסוע מחדרה לפתח תקווה וחשבתי להגיע עם האוטו לתחנת רכבת בחדרה, להשאיר אותו שם ולנסוע לפתח תקווה ברכבת. בטח...

אחרי שראיתי את הלו"ז של הרכבות נזכרתי למה קניתי אוטו. נסעתי באוטו והגעתי לפני ממה שהייתי מגיע ברכבת אפילו נוכח הפקק המסתורי בכביש החוף וההסתבכות הרגילה שלי בגוש דן (לא סובל את המקום הזה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...