Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום יצא לי לנסוע בדרך חשוכה ושמתי לב שהאור לא אחיד כמו בשאר המוכניות יש מעין "רווח" באור בין צד ימין לשמאל .

האור רק באור גבוה עובד כמו שצריך.

האם הבעיה היא במנורות שנחלשו? כשיצאתי מהאוטו שמתי לב כי הפנסים די צהובים , האם פוליש יפתור את בעית פיזור האורות?

אני זוכר שבטסט שעבר גם היה קצת בעיות עם האור שהמנורה לא ישבה טוב ובגלל זה לא היה פיזור אורות .

סוג המנורות הוא H7 .

מדובר בקאייה שנת 2002 דיזל (אם זה משנה).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

1. פנסים שהצהיבו יתכן ופוליש יציל אותם ולא תצטרך להחליף פנסים.

2. בדוק את המגעים לנורה, היש מינוס טוב?

3. גש לחשמלאי ובדוק מתח הגעה לנורה.

4. באותה הזדמנות בדוק גם כיוון אורות, האם מתג כיוון האורות הפנימי "יושב" אצלך על אפס(0).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

בזמן שיורד גשם התאורה נעלמת כמעט לגמרי! הפנסים עובדים ומאירים ,אבל בכביש ראשי כמעט אין תאורה .

מנורות הם בנות בערך חודשיים, עשיתי לא מזמן פוליש עם המשחת שיניים ואחר כך ווקס והפנס לא צהוב בכלל.

אני אולי יעשה שוב פוליש עם משחת שיניים ,אבל זאת לא הבעייה.

ממה זה יכול להיות?

ניסיתי לשנות את מצב הבורר (0-5) אין שום תגובה הנראת לעין.(המנוע של הפנס השמאלי הוחלף לפני חודש)

אגב- מתי שאין גשם (ערב רגיל) התאורה מקדימה בסדר ורואים ברמה סבירה את הכביש והמכוניות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום לך.

נתקלתי בבעיה דומה בקנגו שהייתה לי וגם ב 205 שיש לי ואפילו בC5 שאני נהנה עליה עכשיו.

מה שעשיתי זה קניתי מנורות של OSRAM , את הנורות היותר יקרות בסביבות 90 ש"ח לנורה

שהן נותנות אור יותר לבן אבל ממוקד לא כמו בזבל הכחול שיש.

ואני חייב להגיד שהשינוי הוא שמיים וארץ.

יש שני סוגים שאני קניתי זה COOL BLUE ו יש עוד אחד שמספק בסביבות 4000K שזה דיי מתקרב לקסנון

החלש שיש בשוק,בקנגו ( ז"ל) הפנסים כבר הצהיבו ואפילו אז היה הבדל עצום.

מומלץ בחום , עובר טסט ( למרות מה שיכולים להגיד בחנות) רק הבעיה שלא נשאר הרבה נורות כאלה

בחנויות ואני בעצמי מחפש עכשיו ....

מה שבטוח זה שתדאג לטפל בזה במיידי ....:idea:

"אין מוסכניק טוב , יש לקוח עם מזל":-D

פורסם

הקיצר, יש לדאוג לנורות איכותיות, "אוסראם" הינה פירמה מומלצת.

יש לגשת לחשמלאי שברשותו מכשיר כיוון אורות מכוייל (כי לרובם הם ככ ישנים, שהקשר לכיוון מדוייק, מאוד לא מדוייק לעיתים) , ואשר יודע לכוון כראוי. לא יאומן שפעולה ככ פשוטה, במקרים רבים מידי, לא מביאה לתוצאה המדוייקת, ועל הכביש זה מתבטא.

יש לוודא שאין מפלי מתח לנורה.

יש לוודא רפלקטור/פלסטיק חיצוני במצב בין חדש לסביר.

בסוף כל זה, בעזרת מכשיר כיוון האורות, ובמיוחד באלה שמצוידים במד עוצמת אורות, לבדוק פיזור אורות, עוצמה, וכיוון.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...