Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד כמה שידוע לי, צריך ללמוד לפחות חצי שנה קודם אם אתה רשום ללימודים.

טעות.

אישרו לי ויזה לפני חודשיים.

כל מה שהבאתי היה :

1. תלושי משכורת - כמות נורמלית שתראה עובד במקום מסויים ושלא התחלת לעבוד אתמול.

2. אישור הרשמה ללימודים.

3. תרשימי עו"ש מהבנק.

4. לבוש נורמלי , מסודר ומגולח.

זהו!

GOT סחוג?

פורסם

בדיוק לפני שנה ו-5 חודש הגשנו אני ואבא שלי ריאיון לקבלת ויזה, עלה 600 ש"ח בערך לכל אחד.

אבא שלי הביא מסמכים מהעבודה שלו ואני הבאתי את הצו גיוס שלי, כאשר שאל המראיין מה מטרת הנסיעה, אני אמרתי: שאני רוצה לעשות טיול בארה"ב עם אבא שלי לפני הגיוס לצבא, בלי יותר מדי שאלות הוא אמר שנקבל את הויזה במשרד תיירות איפה שהגשנו את המועמדות!

כעבור כמה ימים קיבלנו את הויזות שלנו והן בתוקף של 10 שנים.

בספטמבר השנה אחותי ואימא שלי הגישו מועדמות וקיבלו ויזה אך ורק לשנה אחד!

לפי מה שאני הבנתי לפי החוקים החדשים של ארה"ב כל מי שיקבל ויזה תהיה בתוקף אך ורק לשנה אחת.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כנראה שזה משתנה של גיל וסטטוס בין מועמד למועמד.

לי אישרו ל 10 שנים באוקטובר השנה.

GOT סחוג?

פורסם
טעות.

אישרו לי ויזה לפני חודשיים.

כל מה שהבאתי היה :

1. תלושי משכורת - כמות נורמלית שתראה עובד במקום מסויים ושלא התחלת לעבוד אתמול.

2. אישור הרשמה ללימודים.

3. תרשימי עו"ש מהבנק.

4. לבוש נורמלי , מסודר ומגולח.

זהו!

למעשה אתה אומר תלושי משכורת טובים,איך הם בידיוק יכולים לבדוק את התלוש האם הוא אמיתי או לא?אתה יכול לבוא עם תלוש של 15 בחודש,אז?

העו"ש בבנק יסגיר את אמינות התלושים?

פורסם
בדיוק לפני שנה ו-5 חודש הגשנו אני ואבא שלי ריאיון לקבלת ויזה, עלה 600 ש"ח בערך לכל אחד.

אבא שלי הביא מסמכים מהעבודה שלו ואני הבאתי את הצו גיוס שלי, כאשר שאל המראיין מה מטרת הנסיעה, אני אמרתי: שאני רוצה לעשות טיול בארה"ב עם אבא שלי לפני הגיוס לצבא, בלי יותר מדי שאלות הוא אמר שנקבל את הויזה במשרד תיירות איפה שהגשנו את המועמדות!

כעבור כמה ימים קיבלנו את הויזות שלנו והן בתוקף של 10 שנים.

בספטמבר השנה אחותי ואימא שלי הגישו מועדמות וקיבלו ויזה אך ורק לשנה אחד!

לפי מה שאני הבנתי לפי החוקים החדשים של ארה"ב כל מי שיקבל ויזה תהיה בתוקף אך ורק לשנה אחת.

אתה בטוח שקיבלת ויזה ל10 שנים?

ידוע לי שויזה מתבטלת בעקבות צבא, אני לא זוכר אם זה היה שהויזה תקפה עד הגיוס או אם עד גיל 21, אבל אני יודע שיש קטע שהויזה לא תקפה בעקבות צבא.

פורסם
למעשה אתה אומר תלושי משכורת טובים,איך הם בידיוק יכולים לבדוק את התלוש האם הוא אמיתי או לא?אתה יכול לבוא עם תלוש של 15 בחודש,אז?

העו"ש בבנק יסגיר את אמינות התלושים?

האדם שהגשתי לו את התלושים ממש לא עבר עליהם עם זכוכית מגדלת והשווה אותם לנתונים מהבנק.

ריפרף בזריזות בכל מה שהגשתי לו , אולי למעט האישור של הלימודים.

סה"כ השלב הסופי , זה שבו מאשרים או מסרבים את הבקשה , לקח לא יותר מ 3 דקות.

אני מאמין שהם עוברים הכשרה כלשהי ע"מ לזהות זיופים.

לא הבנתי למה אתה מתכוון ב "תלוש של 15 בחודש" , מה זה משנה מתי מנפיקים לך תלוש משכורת?

GOT סחוג?

פורסם
האדם שהגשתי לו את התלושים ממש לא עבר עליהם עם זכוכית מגדלת והשווה אותם לנתונים מהבנק.

ריפרף בזריזות בכל מה שהגשתי לו , אולי למעט האישור של הלימודים.

סה"כ השלב הסופי , זה שבו מאשרים או מסרבים את הבקשה , לקח לא יותר מ 3 דקות.

אני מאמין שהם עוברים הכשרה כלשהי ע"מ לזהות זיופים.

לא הבנתי למה אתה מתכוון ב "תלוש של 15 בחודש" , מה זה משנה מתי מנפיקים לך תלוש משכורת?

התכוונתי שהשכורת היא 15,000₪ ולא ב15 לחודש.

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע חייל בשירות חובה, נשאר לי שנה לשחרור,

נאמר לי שהסיכויים לקבל ויזה גדולים, אך לא בהכרח ל10 שנים.

מה דעתכם? מה הקרטיריונים ? המצב רוח של המראיין? חייב להיות משהו ..

מישהו?

תודה,

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לא מבטלים וויזה בעקבות גיוס, חברה שלי הוציאה וויזה בגיל 15, נתנו לה ל10 שנים, כמובן שהיא הייתה בניו יורק באותו חופש גדול, לפני שנה וקצת השתחררה, אמנם הייתה צריכה לחדש את הדרכון.

היא חזרה מניו יורק לפני שבועיים וחצי בערך. גם אני לא מבין למה היא חזרה?!

יש לי שם חברים, שעובדים קשה אבל חוסכים יותר ממה שאני מרוויח :)

haters will hate

• תוכן חדש...