Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר לדאבון הלב דפקתי את הטמבון של הגלאנט שלי כשנכנסתי באבן שפה בולטת במיוחד

כשבאתי לחנות את הרכב בנתניה

הפינה הימנית תחתונה של הטמבון התעקמה (מדובר בדגם ספורט והטמבון נמוך) והצבע התגרד

לא משהו נורא אבל בכל זאת מעצבן

שאלתי היא אם מישהו מכיר פחח טוב בטירה שיודע לעשות עבודה יפה?

פורסם

יש לי מישהו שתיקן לי את כל הצד הימני של הרכב פלוס מראה חשמלית ב1400 שקל ועשה עבודה חבל על הזמן

ולא צריך ללכת לטירה הוא מנתניה ויגמור לך את הרכב ביום אחד במידה ואתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי...

ואני מדגיש שני הדלתות התעקמו לי ומעל הגלגל הימני היה חתיכת מכה הכל היה בפנים...

פורסם

אחים חאסקיה- מוסך טירה המשולש.

האומנים- מוסך טירה המשולש 09-7935155

התאומים- מוסך טירה המשולש 09-7930834

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שאלתי היא אם מישהו מכיר פחח טוב בטירה שיודע לעשות עבודה יפה?

אתה מחפש בחח ולא פחח. :lol:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...