Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הודעה בסיום כתיבת תגובה באוף טופיק.

"קאררה תודה שכתבת הודעה. הודעתך תעלה לאחר אישור מנהל הפורום"

מדוע ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אתה לא מופיע ברשימת המעקב.

כנראה שקיבלת אישור גדישה לפורום אוף טופיק בשלושת השבועות שקדמו לבעיה הטכנית שלנו בפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=7&announcementid=17

שלח בקשה נוספת, עדכן אותי בה"פ והיא תאושר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני גם קיבלתי הודעה בזו הלשון:

תודה על פרסום ההודעה! הודעתך לא תופיעה עד שתאושר על ידי אחראי פורום. כעת מעביר אותך אל הפורום. אם בחרת לפרסם סקר, כעת תוכל לעשות זאת.

(גם כן לאחר פרסום תגובה באוף טופיק).

היות והייתי ילד טוב לאחרונה (:wave2: סנטה, דבר איתי אחורי זה), ובפורמים אחרים לא הייתה בעייה בעת שליחת הודעה חדשה, אני בספק אם זה קשור למעקב, אבל זה בהחלט מעניין.

* רז - יש לי אישור כתיבה באוף טופיק הרבה יותר זמן מאשר 3 שבועות, מדוע אני קיבלתי הודעה כזו?

האם עלי לשלוח בקשה נוספת?

• אחראי פורום
פורסם

כמו romer , גם אני קיבלתי הודעה כזו אחרי פרסום באוף טופיק,

וגם אני הייתי ילד טוב :x-mas:.

מה הסיבה?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...