Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי אצלי ברכב את התקרת כי הבד השתחרר ממנה והיה מלוכלכך, אני מחפש בד אפור בהיר רפדים לא מוכנים למכור

מישהו יודע אולי באיזור המרכז איפה אפשר להשיג בד כזה (לא לבד עבה מה שמוכרים באייס)

תודה מראש

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לי יש נסיון ממש טוב עם "אחים עמירה" ברח' הלהב 2 חולון. לידם יש את ז'ק ורון שהוא מגדולי ספקי בדי הריפוד בארץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבעיה שכדי להדביק את הבד צריך להשתמש בדבק דומה לדבק מגע בהתזה ולכן אמליץ לך לפנות לרפד רכב שיעשה את העבודה. אם פירקת בעצמך העלות לא תהיה גבוהה בלבד. גם אני עשיתי את זה ולקחו לי על ההדבקה+הבד משהו כמו 150-200 אם אני זוכר נכון. ישנו רפד רכב שמתעסק בזה ושמו הוא "נוריאל" בר כוכבא 70 פתח תקוה בתוך מן חניה כזאת שנמצאת בין הבניינים. הטלפון הוא

03-9315885 , בחור נחמד מאד.

תיזהר מלנסות להדביק בעצמך כי אתה רק תגרום נזק, אחרי זה ההדבקה לא יוצאת חלקה בגלל שאריות דבר שאינו מתאים.

פורסם

אהה אבי, לא שמתי לב שזה אתה. גש לבחור מפ"ת, הוא דיי זול. הוא נמצא שם בסוף בר-כוכבא אחרי תחנה מרכזית פונים ימינה לתוך הפסאז' הזה. תיסע קצת ישר והוא נמצא מצד ימין.

פורסם

לא חייבים התזה.

גם כך , כאשר משתמשים בדבק מגע - יש לחכות כ-10 דקות לפני ההדבקה עצמה עד שהעסק מתייבש קצת.

יש להקפיד למרוח שכבה דקה ואחידה.

פורסם

בעניין הדבק מגע, אין צורך למרוח גם על הבד כי הוא אח"כ יתכווץ לך, קנה קופסא ב 20 שקל של דבק מגע, שפוך אותה על הגג(כאשר הוא מפורק מהרכב כמובן), תמרח עם שפכטל את כל הגג באופן יסודי,שתהיה שכבה אחידה,תמתין 15 דקות ותצמיד את הבד על הגג,תהדק הכל, תחתוך את הבד גדול יותר מהגג ותקפל את המיותר מכל הקצוות לצד השני שלו וגם שם אח"כ תדביק אותו.

אישית אני ממליץ על לבד,יש מבחר צבעים ומבחר דגמים,דק,עבה,חלק,עם פסים ועוד.

עם לבד קל לעבוד כי הוא עבה ושומר על צורה ישרה,עם בד זה כבר סיפור אחר.

בהצלחה.

פורסם
לא הבנתי,לשפוך דבק על הגג כאשר הוא מפורק?

תסביר בבקשה למה התכוונת?

יואיל כבודו לשזוף את עיניו בשרשור אליו הופנה...:|

פורסם

שלום.

אני מציע ביכלל להפוך את האוטו על הגג גם יותר נוח וגם הדבק לא יטפטף לך בעינים.

שפוך דבק תמשוך אם מגב המתן 15 דקות אותה פעולה על הלבד ואז בקלות ובנוחות תוכל להדביק את הבד בלי שיפול לך על הראש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בשירור ההוא, בידיוק היכן שנכתב "הגג בדרך החוצה" הקישורים לתמונות אינם פעילים ואני לא מבין על מה מדובר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...