Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא צריך לאיים, אתה לא רוצה תיק פלילי במשטרה וראיתי דברים כאלו כבר בסיטואציות דומות.

מבחינת חוקיות זו בעייה היות והילדים מתחת לגיל 12, הם אינם ברי עונשין. לא ניתן לעשות הרבה, אתה יכול לנסות ולגשת לתחנת המשטרה ולבקש לדבר עם קצין הנוער ו\או לשאול אם יש טיפול של פקידת סעד או של קצין מבחן. אני חושב שהתשובה תהיה שלילית היות והפעלת התפקידים האלו לקטינים שהם עדיין ברי עונשים רק למקרים של אלימויות במשפחה, עדות לפשעים מסוג עוון ופשע, ועבירות מין.

לדעתי.. תיגש להורים, דבר אל ליבם שוב ותקווה לטוב.

עם כל הכבוד למשטרה, הם חבורה של אימפוטנטים חסרי יכולת וחסרי רצון.

אל תצפה לעזרה מהמשטרה בחלק הזה.

ואני יכול לספר לך באופן אישי, על ברנש ששרט את האוטו שלי עם מפתח

ובעקבות כך היה קשור לעץ כל הלילה ערום.

תאמין לי תלונה במשטרה לא קיבלתי,והבחור לא התקרב לאוטו יותר

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי פעם באיזו תכנית טלויזיה כתבה על אזעקת להביאור, מעניין מה הם יגידו על זה..

או שהם יעשו על האש בצידי האוטו?

תנסה אפילו לזרוק עליהם ביצים מהחלון\ לירות לידם עם רובה פיינטבול, זה יעשה את העבודה לדעתי.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אם אתה רוצה שיפסיקו להתעסק איתך, תראה להם שאתה מספיק משוגע לנקוט בפעולות הכי דרסטיות. ואם זה אומר לעקם כמה ידיים, לשבור כמה עצמות- so be it.

מסכים ב100%!

אם הם יראו שאתה חלש ורק מדבר הם ישמו עליך ז*ן יותר גדול, מנסיון!

תמיד אני צעקתי להם מהמרפסת להפסיק והם לא שמו עליי, וזה עד שעשיתי את מה שעשיתי(בעמוד הראשון), ומאז? דממה.

תראה להם שאתה משוגע, ואם אתה לא רוצה להרביץ, המעט שאתה יכול לעשות זה להרים את הילד מהחולצה ותיתן למילים לצאת, אני בטוח שהם יצאו לבד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא תמיד האלימות פותרת הכל, רק רוב הפעמים.

לפני כמה שנים, עם רכב אחר, ילדים בשכונה היו משתמשים בו כספסל למפגשים חברתיים.

ביקשתי יפה שירדו מהאוטו, ותוך שנייה וחצי, כולם ירדו מהרכב.

למחרת- אני רואה את זה חוזר.

הם שמים עליי זין, אבל פוחדים ממני. מזכיר לי כלב פחדן שנובח עליי עד שאני רץ לכיוון שלו, ואז הוא בורח.

ניגשתי לאחד הדומיננטים שם, והעפתי לו סטירה כ"כ חזקה, שהיה אפשר לשמוע את 'הצילצול' עד לבלוק השני.

רגע של הלם, רגע של גימגום והמון רגעים של בכי. (שתבינו, הוא היה בן 15).

התחלתי לאיים עליו קשות, ובאותו זמן האבא שלו ירד, זועם ועם מקל קצר.

אני מסביר לאבא שלו מה קרה, והאבא מצידו מתחיל לקלל ולגונן על הילד, ואף ניסה להכותי.

סטירה מצלצלת 2. לאבא.

מאז הכל טוב ויפה.

נכון שאמרתי שלא תמיד אלימות פותרת? אז זהו שהייתי רציני, לפני כמה חודשים, שהרכב עמד, התופעה חזרה על עצמה,

וכולם ישבו על הרכב שלי, אבל שכבת גיל חדשה\מחליפה.

במקרה היה בידי חבילה של קרמבואים, חילקתי לכולם בכיף, וביקשתי שלא ישובו לשבת, כי זה לא נעים לי.

גם פה זה פעל.

אביחי

פורסם

זה נושא מאוד בעייתי, ורק מי שעבר את זה יודע כמה זה כואב שאנשים רעים מנסים לפרוץ לך לרכב, או לפגוע בו.

מצד אחד יש את הדרך האלימה, בדרך זו אתה מסתכןב :

הגשת תלונה נגדך למשטרה, שהרבצתה לקטין חסר ישע (כך זה יקרא על ידי התובעת)

ההורים יבואו אליך, עם חברים שלהם או אחים גדולים, וזה יגמר רע. (תחשוב, אם כמה שאתה חזק, לא חשוב כמה, שיש עליך 3-4 ישראלים מטורפים...)

ומצד שני את הדרך ההגיונית, אני תמיד בעד לנסות אותה קודם, וכיוון שכבר דיברתה עם ההורים וזה לא צלח, אתה חוזר לצד הראשון של דרך אלימה.

וזה בעיה, אתה רוצה לשמוע משהו באמת מצחיק? שעה 12 וחצי בצהרים, נרדמתי ברכב בחנייה של תחנה מרכזית אשקלון בעודי מחכה לאבא שלי שיחזור מהעבודה, הרכב היה סגור (נעילה אוטומטית של האזעקה) ואני נרדמתי בפנים.

מתוך שינה עמומה(אתם בטח מכירים את זה) הרגשתי "צל" מעליי, ושמעתי רעשים. פקחתי את הענים חלקית , ומה אני רואה? שתי אתיופים בגיל הנעורים (16-17) מכניסים מברג למנעול הדלת. שברו את המנעול, עד שאני קמתי בבהלה ובאתי לפתוח את הדלת, הם שמו לב שיש מישהו בפנים הם תקעו כזאת ריצה, (ואני עדין מנומנם) לא הבנתי מה קרה מסביבי.

מילא 12 בלילה, 12 בצהרים ברחוב הומה אדם?

עכשיו, בשביל המנעול הזה אני צריך להחליף : כל המנעולים ברכב, מפתחות מקודדים (אתם יודעים כמה זה יקר?) וסוויץ.

מהחארות האלה.

וזה לא כואב בכיס, כמו שזה כואב בלב , אתה משקיע את מיטב כספך (אני אדבר בשמי - אני משקיע 65 % מהכנוסתיי, בטיפול מסור לרכב) זמנך, ובאים חארות כאלה ומחזירים אותך לנקודת התחלה.

אז ,עד שהחוק במדינת ישראל לא ישתנה, שבמקום שאני אצטרך לצלצל למשטרה ולשמוע: "תבוא לתחנה להגיש תלונה" , אני אשמע " כן אדוני, אנחנו שולחים לך ניידת למקום" שתתפוס אותם על חם, חבל על הזמן שלנו.

נשארנו (לצערי) רק עם האופציה האלימה.

אחרכך הם מתפלאים למה יש אלימות.

• תוכן חדש...