Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם, אני מודה, סיטרואן שיחקו אותה, ה- C6, מכונית התצוגה החדשה מבית סיטרואן האמורה להחליף את ה-XM הידועה לשמצה/לשבח, תלוי בעיני המתבונן (או בעיני בעל הרכב שמנסה לתחזק אותו...).

אהבתי את שילוב הסמל במכסה המנוע ובגריל...

ליאור.

ה- C6 :

1.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

באמת יפה, למזלינו (או לפחות לדעתי)

הוא לא ממשיך את העצוב הבייצתי של הC5.

והגריל מיוחד,

הדגם הוצג כבר לפני 4 שנים

(לפחות לפי MOTOCAR).

יובל

פורסם
הפעם, אני מודה, סיטרואן שיחקו אותה, ה- C6, מכונית התצוגה החדשה מבית סיטרואן האמורה להחליף את ה-XM הידועה לשמצה/לשבח, תלוי בעיני המתבונן (או בעיני בעל הרכב שמנסה לתחזק אותו...).

אהבתי את שילוב הסמל במכסה המנוע ובגריל...

ליאור.

ה- C6 :

1.jpg

דוחה. הפנסים האלו יותר מדי עגולים, והגריל פשוט מכוער, ובכלל המכונית עגולה מדיי. יחזור העיצוב הריבועי והמלבני לאלתר.

פורסם

איכססססס , איזה אוטו מכוער (במיוחד הגריל והפנסים)

פשוט אוטו מגעיל (לדעתי לפחות) :?

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם

כיאה לסיטרואן הרכב מאוד מיוחד וייחודי!!

או שהוא תופס אותך ישר או שממש לא ולדעתי הוא מאוד יפה\חדשני

מעניין באיזה רמה של נוחות הרכב(בטח בליגה ממש אחרת מרוב מה שמוכר)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני למדתי, לא לסמוך על תמונות. שאתה רואה את הרכב בתמונות הוא נראה אחרת לגמרי מבמציאות. תסתכל על התמונות של אלפא 156 - היא נראה על הפנים בתמונות ! במציאות זה אותו יפיפה !!!

אותו דבר המגאן II - שראיתי את התמונות הזדעזעתי... אבל שראיתי את הרכב במציאות - הוא נראה דיי יפה !

• תוכן חדש...