Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סימביאן היא מערכת הפעלה מורכבת ומתקדמת יותר, לכן יש לה יותר באגים. מי שלא מבין או זקוק לסגולותיה של מערכת ההפעלה הזאת מוטב שיתרחק ממנה...האכזבה מובטחת!

N73 הוא מכשיר מעולה! בעית התוכנה תיפתר בעדכון תוכנה כמו שיש להרבה מכשירים. אין מכשיר בלי באגים. יצא לי להשתמש ב-6680 במשך 3 חודשים עם גירסת התוכנה האחרונה (5.04 כמדומני), מעבר לכיף שבמכשיר סימביאני למכשיר היו 0 תקלות.

ה-N73 הוא היחידי שמצלם וידאו באיכות סבירה.

ה-V3XX שיצא בעתיד יותר דק אבל המצלמה פחות טובה. המכשיר תומך ברשת דור 3.5 כאשר תכונה זו כרגע פחות חשובה כי אין עדיין תכנים לרוחב הפס הזה (זה כן רלבנטי למי שמשתמש בסלולרי כמודם למחשב נייד).

בקשר לחבילת דור 3 (כדי שאני לא אצטרך להסביר את זה מחר לרוני שוב...).

חבילת גלישה שהיא חובה זה בעסה, בעיקר בגלל שהיא חובה ואין אפשרות בחירה. אבל, מה היא נותנת לנו?

1. גלישה באינטרנט סלולרי. שימושי לא רק להורדות אלא גם לגישה לאימיילים ומידע חדשותי וצרכני מחוץ לבית (מצטער על הניסוח הפלצני)

2. שיחות וידאו במחיר שיחה רגילה. לפני שהיה דור 3 כולם היו בטוחים ששיחת וידאו תעלה כפול.

3. יכולת לשלוח/לקבל MMS. אחד השימושים העיקריים שלי אישית ברשת הדור השלישי. שליחת תמונות וקבצי וידאו מכל מקום לאנשים שקוראים להם "חנות סמים".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רק N73

יש כרגע כמה בעיות בתוכנה שלו.

אבל בעתיד יכנסו עידכוני קושחה .

ויסדר את הכל !

שווה כל שקל .

יש לי כזה גם :)

כמעט ואין דבר כזה "עדכון קושחה" בסלולרים.

אולי התכוונת לעדכוני תוכנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה רבה על התגובות.

לפי מה שהבנתי מדבריכם, הN73 סה"כ אסון תוכנתי במחיר מוגזם לחודש, איזה תכונות שלו הופכות אותו לנעלה יותר ממתחריו שהם ה V3X והX820 חוץ ממסך מדהים?

אשאל שאלה קצת יותר חדה, אני צריך מהפלאפון 3 דברים עקריים:

מצלמה באיכות טובה מאוד.

רמקול פנימי חזק מאוד, גם לניגון מוזיקה וגם לדיבור.

פלאפון מהיר וזורם עם מולטימדיה טובה.

ואני ממש לא יכול להחליט בין ה V3X לבין הסמסונג, האם למישהו יש דוגמאות לתמונות שצולמו בשני המכשירים? או האם ידוע למי מהם יש רמקול בעוצמה יותר חזקה?

ושוב תודה על העזרה.

פורסם

אל תשדרג! תקנה יד שניה או בחנות מכשיר חדש. המחירים של אורנג' מופקעים ללא סיבה מיוחדת.

עם קניית טל' דור 3 אתה מחוייב לקנות סים תואם דור 3 שעליו יש תשלום חודשי נוסף.

פורסם
אשאל שאלה קצת יותר חדה, אני צריך מהפלאפון 3 דברים עקריים:

מצלמה באיכות טובה מאוד.

רמקול פנימי חזק מאוד, גם לניגון מוזיקה וגם לדיבור.

פלאפון מהיר וזורם עם מולטימדיה טובה.

ואני ממש לא יכול להחליט בין ה V3X לבין הסמסונג, האם למישהו יש דוגמאות לתמונות שצולמו בשני המכשירים? או האם ידוע למי מהם יש רמקול בעוצמה יותר חזקה?

ושוב תודה על העזרה.

ל-N73 מצלמה טובה יותר מהאחרים, הרמקול שלו גם הכי טוב.

הרמקול של ה-V3X לא משהו בגלל המיקום שלו בגב במכשיר.

הרמקול של ה-X820 בסדר גמור.

מולטימדיה? ל-X820 אין אפשרות הרחבה אז תחליט אם 80 מגה יספיקו לך.

מה אתה אומר על ה-K800?

פורסם

N73, הוא ה-מכשיר, לדעתי לפחות.

הוא עונה כל 2 מתוך 3 הדרישות שהצבת, לעומת זאת האחרים עונים על דרישה 1 בלבד.

עניין המהירות והזרימה של מערכת ההפעלה ב-N73, ייפתר עם עדכון התוכנה הראשון, שעתיד להגיע בקרוב מאוד. ואז - ג'ק פוט!!! - 3 מתוך 3.

כמו כן תמיד יש לך את אופציית חו"ל. ושם זו ליגה אחרת לגמרי.

שי.

פורסם

כל זה טוב ויפה אבל בהשוואה בין ה-N73 ל-V3X נניח יש לזכור פרט אחד "קטנטן" והוא המחיר... הנוקיה עולה פי 2.5 ויותר מהמוטורולה, וכך למרות שיש לו מצלמת 3.2 MP ועוד כמה שטויות, הוא הופך להרבה פחות רלוונטי עבור מישהו שלא רוצה לקרוע את הכיס...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הV3x בעל מצלמה באיכות גבוהה מאוד.

שוב הרמקול באפרכסת לא משהו אבל אפשר להסתדר, לעומת זאת הספיקר שומעים חזק מוזיקה וכ..

יש אפשרות להגברה גם דרך תוכנה מהמחשב.

יש אפשרות לצפות בקליפים, אף סרטים שממירים אותם לפלאפון, שירים באיכות גבוהה מאוד וכ'.

תמונות מצורפות מהפלאפון, הן קטנות בגלל הזום.

13-09-06_1104.jpg

13-09-06_1103.jpg

27-09-06_1417.jpg

27-09-06_1550.jpg

פורסם

מכיוון שאתה לקוח של אורנג' ויש לך כרטיס סים אני במקומך הייתי רוכש מאי בי או מבקש ממישהו שטס למזרח להביא לי מכשיר שהוא free sim וזה ייצא לך זול משמעותית.

לדוגמא

חבר שלי חזר מתאילנד והביא איתו את המכשיר הנ"ל ב500 שקל שלפי דעתי המכשיר מספק את כל מה שאתה דורש.

וזה סתם דוגמא למחירים מחו"ל

חבל לרכוש מכשיר במחיר כזה ייקר בארץ כשאתה יכול לקנות בזו"ל מחו"ל.

בעניין הביטוח אם אורנג' לא מסכימה לבטח יש המון חברות שכן מבטחות פלאפונים וגם אם אין ביטוח אתה יכול לקנות כמה מכשירים כאלה במחיר שאחד עולה בארץ.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לי יש את ה6280.. מכשיר מעולה. מצלמה מצוינת. רק תצרתך לקנות לו כרטיס זיכרון. כי הוא מגיע עם 64 שלא מספיק למדיה.

האיכות שמע באוזניות ממש מצוינת, מה עוד שיש לו אקולייזר שאתה יכול לכוון לפי איך שאתה אוהב לשמוע.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם
חבל של-K610i אין פלאש וזה בהחלט חסרון מורגש. הפלאש מאוד שימושי, לא רק לתמונות.

באמת אין לו פלאש? איזה קמצנות!

ל-K750 שלי יש את אותה מצלמה ובלי פלאש האיכות יורדת.

ככה נראה דגם שלי בלי פלאש.

dsc00296ul8.th.jpg

וככה עם.

dsc00302jx6.th.jpg

ההבדלים גדולים מדי בשביל שיהיה אפשר לוותר עליו, פספוס גדול.

פורסם

חברה, שוב תודה רבה על התגובות.

לגבי הסוני אריקסון, אני איני מעוניין בו, גם בגלל העיצוב וגם בגלל הפונקציות המועטות וגם בגלל העניין של החוסר פלאש במצלמה.

לדעתי הV3X יהיה הבחירה המצויינת ביותר, מצלמה באיכות גבוהה, יחד עם רמקול שאפשר באמת לתכנת לעוצמות מאוד מאוד גבוהות דרך תוכנה, ופלאפון מולטימדיה הופכים אותו להכי משתלם.

מה גם שהמחיר הוא לא יחסית כזה גבוה.

תודה רבה לכל מי שהגיב ועזר לי.

יאללה ל V3X.

• תוכן חדש...