Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכרון אליקסיר הוא זכרון סבבה, בכל מקרה לעבודה משרדים אין צורך להיכנס למותגים מיותרים.

אני אמליץ לך על מחשב שנקנה לעבודה משרדית + משחקים ושטויות של ילדים קטנים, ומשמש במשך חודש ועושה עבודה טובה, נעשו שינויים מינורים לחלוטין בינו לבין המפרט המקורי, בהתאם לצרכים.

ksp.jpg

הסבר על המפרט:

מעבד כפול ליבה, שמתלבש על תושבת 775, מה שנותן לך אפשרויות שדרוג לעתיד.

זיכרון - 512 מגה, מחברה מוכרת ואיכותית, התוספת של שימוש בשני זיכרונות מה שיוצר מצב של DUAL, אינו בא לידי ביטוי באופן משמעותי, במיוחד לא בעבודה משרדית, ככה שעדיף לשמור מקום לכרטיסים נוספים לשדרוג עתידי.

כרטיס מסך וקול - על הלוח, אין צורך מעבר.

דיסק קשיח - 80 גיגה מחברה מוכרת, ניתן לשדרג בעלות יחסית זולה ל160 גיגה או אפילו 250, הכל תלוי בצרכים.

צורב דיוידי\סידי מחברה מוכרת, אחלה צורב.

מקלדת ועכבר של מייקרוסופט

סט רמקולים מעולה יחסית למחיר ולצרכים, סתם בשביל לשמוע מוזיקה כמו בן אדם.

ומסך 19" LCD,

לגבי המסך, היו בעבר חילוקי דעות על המסכים של החברה הנ"ל, אני ראיתי אותם, עבדתי איתם והם איכותיים, אומנם לא מסכי HIGH END, אבל ממש שאין צורך במשהו מעבר לצרכים משרדיים, ובמחיר שלהם כמעט ואין תחרות.

אז קיבלת פה מחשב מעולה, ניתן לעשות עוד שינויים קלים, אני לדוגמא ממליץ לקנות ספק כוח מחברה מוכרת יותר כמו HEC שנחשבת יחסית זולה, אבל זה יותר לשקט הנפשי, בשימוש משרדי הסיכוי שספק ישרף הוא נמוך.

בסה"כ אני חושב שזהו מחשב מעולה, וממש אין לך צורך ביותר מזה לצרכים משרדיים וגם מעבר, הייתי נותן לך אפילו חלש יותר, אבל אין :)

לגבי מכונות משולבות - אין לי ידע נרחב בנושא אז אני לא אמליץ לך על דגם מסויים, רק אמליץ על המכשירים של HP, בכל מקרה יש לך 700 שקלים למכשיר כזה שזהו תקציב מכובד, וכמובן שניתן לקצץ דברים שנוספו למפרט כמו מסך 19" במקום 17", רמקולים מפנקים וכו'.

המפרט נלקח מהאתר KSP.CO.IL מתוך תפריט המפרטים המומלצים ושם עבר שינויים קלים, המחיר כולל הרכבה של המחשב.

אם אתה יודע רוסית, זרוק איזה מילה או שתיים ככה, כל הרשת של רוסים, יתנו לך יחס מועדף ;)

לגבי האחריות, אני אישית עדיין לא נתקלתי בבעיה, פשוט צריך לבדוק אותם, לא להשאיר מקום לטעויות.

תום

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על התשובה, אני לא אסכים להחלפת המעבד.

אם אני מבטל את ההזמנה יש קנס של 300 ש"ח, מראש רשמתי שנעשו פשרות בעיניין הרכיבים בגלל התקציב הנמוך. (על המחשב עצמו שילמתי 1800 ש"ח בלבד, 3000 ש"ח עם כל התוספות).

המחשב מיועד בסה"כ לשימוש באינטרנט, צריבת מוסיקה ומשחקים קלים בלבד.

ושאלה נוספת ברשותכם: אני יכול להתקין על המחשב החדש את Windows 98 עותק מקורי שקניתי לפני 7 שנים. יש לי ניסיון עם התקנת מערכת ההפעלה הזו בלי בעיות.

מצד שני, להתקין 98 על מחשב חדש זה עצוב.. האם כדאי בהתחשב בשימוש שייעשה במחשב לנסות להשיג דיסק של XP ולהתקין אותו? האם יש שינויים בהתקנה בין 98 ל- XP או שזה אותו עיקרון?

האם יש מדריך בעברית על התקנת XP?

פורסם
תודה על התשובה, אני לא אסכים להחלפת המעבד.

אם אני מבטל את ההזמנה יש קנס של 300 ש"ח, מראש רשמתי שנעשו פשרות בעיניין הרכיבים בגלל התקציב הנמוך. (על המחשב עצמו שילמתי 1800 ש"ח בלבד, 3000 ש"ח עם כל התוספות).

המחשב מיועד בסה"כ לשימוש באינטרנט, צריבת מוסיקה ומשחקים קלים בלבד.

ושאלה נוספת ברשותכם: אני יכול להתקין על המחשב החדש את Windows 98 עותק מקורי שקניתי לפני 7 שנים. יש לי ניסיון עם התקנת מערכת ההפעלה הזו בלי בעיות.

מצד שני, להתקין 98 על מחשב חדש זה עצוב.. האם כדאי בהתחשב בשימוש שייעשה במחשב לנסות להשיג דיסק של XP ולהתקין אותו? האם יש שינויים בהתקנה בין 98 ל- XP או שזה אותו עיקרון?

האם יש מדריך בעברית על התקנת XP?

מדריך להתקנת ווינדואס XP :

http://www.faqil.com/guides/windows/xp/setup.html

התקנת ווינדואס XP הרבה יותר פשוטה מ98, אין צורך להיכנס לדיסק דרך הבוט וכו' כו' וכו', הכל כבר אוטומטי ;)

הדבר היחיד שמבדיל אותו, זה שלאחר ההתקנה תצטרך לבצע תהליך אקטיבציה מול שרתי מייקרוסופט, דרך האינטרנט או דרך הטלפון, בכל מקרה יש צורך בקוד מקורי, או שימוש באמצעים לא חוקיים לביטול התהליך הנ"ל...

לגבי המחשב שהזמנת, הוא אחלה מחשב, אבל, אם החברה לא תוכל לעמוד בזמן האספקה שהיא התחייבה עליו בעקבות אי הסכמתך לשינוי המעבד למיושן יותר, יש לך את הזכות לשבור עסקה ללא תשלום קנס, ובמקרה הזה, לפי דעתי, המפרט שלי משתלם יותר.

פורסם

תודה ענקית על המדריך!

לפי המדריך ההתקנה של XP זה שטויות, רק לא הבנתי דבר אחד.

במדריך רשום: "כמו כן, חשוב שיהיה ברשותכם דיסק Service Pack 2, אם אין, הורידו וצרבו..."

מה זו בדיוק התוכנה הזו? (חומת אש?) האם להוריד ולצרוב כמו במדריך? האם זה חיוני?

אגב, אני מתכוון להתקין מעותק מקורי.

תודה מראש.

פורסם
תודה ענקית על המדריך!

לפי המדריך ההתקנה של XP זה שטויות, רק לא הבנתי דבר אחד.

במדריך רשום: "כמו כן, חשוב שיהיה ברשותכם דיסק Service Pack 2, אם אין, הורידו וצרבו..."

מה זו בדיוק התוכנה הזו? (חומת אש?) האם להוריד ולצרוב כמו במדריך? האם זה חיוני?

אגב, אני מתכוון להתקין מעותק מקורי.

תודה מראש.

להעתיק מעותק מקורי לא אומר שתוכל לבצע אקטיבציה כמו שצריך, יש צורך בקוד שאינו דווח כגנוב או שומש יותר מידי והיסתובב ברשת וכו', אך היום יש כבר מספיק שיטות לעקוף את ההגנות האלה, אך אין מקום לדבר עליהן בפורום.

בכל מקרה, SP2 זוהי חבילת תוספת לווינדואס שמספקת הרבה עידכונים, אני אתן דוגמא מקבילה

ווינדואס 98 ו ווינדואס 98SE

אותו רעיון, היום הרבה תוכנות דורשות לעבוד עם SP2 ולא ניתן להישתמש ב WINDOWS UPDATE ללא SP2

בכל מקרה כל עוד הדיסק שממנו אתה מעתיק את הווינדואס הוא מהשנה האחרונה (אני לא זוכר בידיוק מתי יצאה ה SP2, אבל לפי דעתי הרבה יותר משנה) אז ה SP2 נמצאת כבר בתוכו ואין צורך בדיסק נוסף.

במקרה שאין לך, אין לי בעיה לשלוח לך בדואר דיסק של ווינדואס שכולל SP2 או במקרה השני דיסק של SP2 בתור דיסק תוספת לווינדואס ישן.

צור קשר בפרטי אם מעוניין.

תום.

פורסם

למה לעזאזל לקנות פנטיום 4? במחיר הזה אפשר לקנות מחשב AMD מצויין.

ואם כבר אתה מתעקש על הפרסקוט המחורבן הזה, תדאג למארז ומאווררים כמו שצריך.

ותתכונן לרעש של מגרסת דשא בזמן העבודה.

פורסם
למה לעזאזל לקנות פנטיום 4? במחיר הזה אפשר לקנות מחשב AMD מצויין.

ואם כבר אתה מתעקש על הפרסקוט המחורבן הזה, תדאג למארז ומאווררים כמו שצריך.

ותתכונן לרעש של מגרסת דשא בזמן העבודה.

המחשב שהוא קונה הוא אינו מסדרת PENTIUM 4 אלא מסדרת PENTIUM D.

מעבד אינטל דואל קור + לוח תואם יותר זול מהמתחרים מ AMD בעלי ליבה כפולה + לוח תואם.

המעבוד אינו פרסקוט, וגם הפרסקוט לא היה כזה מחורבן, ולגבי נושא החימום, זה לא קיים במעבד הנ"ל (DUAL CORE 2.66).

רעש של מגרסת דשא - הרעש נובע מהקירור שנמצא על המעבד, לא מהמעבד, קירור שכזה ניתן להחליף בעלות של מאה שקלים לאיזה קירור שתרצה, ובנוסף, הקירור שמגיע עם ה 2.66 הוא שקט לחלוטין.

בן אדם, אתה חי 2 דורות אחורה בתחום המעבדים, ומשמיץ חברות על פי שמועות והנפצות.

(ואת זה אומר FANBOY של AMD)

פורסם

tomz ידידי,

אתה לא מחובר למציאות.

הבט נא במפרט הבא :

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10616264

אני הזמנתי אותו למשרד בעבודה וכבר קיבלתי. מחשב מצויין, אני קיבלתי אותו עם לוח אינטל לפני ששונה הלוח ל GIGABYTE במכרז

המחיר כולל את כל מה שצויין במפרט שלך, עם מעבד טוב יותר וללא המסך

בעלות של 1699

אני ממליץ לא להתפשר על מסך סיני באיכות עלובה כאשר המחירים של המסכים הללו לא נמוכים משמעותית מהמובילים בשוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
tomz ידידי,

אתה לא מחובר למציאות.

הבט נא במפרט הבא :

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10616264

אני הזמנתי אותו למשרד בעבודה וכבר קיבלתי. מחשב מצויין, אני קיבלתי אותו עם לוח אינטל לפני ששונה הלוח ל GIGABYTE במכרז

המחיר כולל את כל מה שצויין במפרט שלך, עם מעבד טוב יותר וללא המסך

בעלות של 1699

אני ממליץ לא להתפשר על מסך סיני באיכות עלובה כאשר המחירים של המסכים הללו לא נמוכים משמעותית מהמובילים בשוק.

הדיל שהשגת הוא יפה, אך אתה מתעלם ממספר דברים משמעותיים

תוריד את הרמקולים מן המפרט שלי (שאצלך אתה לא מקבל, במיוחד לא באיכות הזאת)3367-340 - 3027

תוריד את המסך - 3027-1150 - 1877

אם ניכנס ל"קטנות", הזיכרון כאן הוא מחברה מוכרת שנחשבת מעולה, אצלך הזיכרון הוא גנרי, כמה שקלים. מקלדת ועכבר אופטי שמקבלים מתנה גנריים גם כן ולא מייקרוסופט, עוד כמה שקלים. שמתי לב עכשיו שבטעות הכנסתי גם עכבר בנוסף לסט עכבר ומקלדת של מייקרוסופט, להוריד עוד 50 שקלים.

לגבי המעבד, יצאתי טמבל, התכוונתי לשים 2.8 ושמתי 2.66, אין סיבה לשים את ה 2.66 מכיוון שה2.8 יותר זול ממנו ב70 שקלים, מכיוון שה2.66 יצא מייצור, כמובן שהמפרט ניתן לשדרוג בכל שנייה למעבד הזה ולחסוף עוד 70 שקלים.

בסופו של דבר, הגענו לאותו מחיר. ככה שאני לא כל כך מנותק מהמציאות, הא?

בנוגע למסך, כמו הקודם, יש לאנשים את הצורך לצאת בהצהרות בעקבות שמועות ושטויות שהם שמעו.

יש לי שאלה אליך, עבדת פעם עם מסך של CHI MEI? אני מניח שלא לפי התגובה שלך.

אתה יודע בכלל מהי חברת CHI MEI? ידעת שהיא מייצרת במקור פאנלים למסכי LCD, לחברות מוכרות מאוד כמו SAMSUNG, ASUS, VIEWSONIC, BENQ ועוד רבים ורבים?

החברה לאחרונה החליטה לקחת את הפאנל שלה ולהכניס אותו למסך משלה, מה שיוצר מחיר זול בעקבות ייצור עצמי של כל המסך, אך בעצם, הוא בידיוק כמו ידידו ה SAMSUNG, ASUS, VIEWSONIC BENQ ועוד מספר גדול של מסכים.

אתה לא מאמין לי? תעשה חיפוש בפורומים של מחשבים על הפאנל של CHI MEI, אותו אחד בידיוק כמו שיש במסכים שלהם.

אפילו כאן בארץ, בפורום HWZONE.CO.IL לא חסר משתמשים שקנו את המסך הנ"ל ומאושרים ממנו, מוזמן להיכנס לפורום מסכי LCD שם ולקבל חוות דעת.

מסך סיני באיכות עלובה :lol: למה מאיפה אתה חושב בידיוק מגיע כל שאר המחשב שלך? מאירופה?

אגב, לKSP יש 8 סניפים מפוזרים בארץ, בכל אחד מהם ניתן לראות את מסכי CHI MEI בתצוגה, למה שלא תקפוץ לשם ותראה? אני מבטיח לך שלא תתאכזב, אומנם זה לא מסך מהשורה הראשונה כמו EIZO (שעולה גם פי שלוש) אבל זהו מסך מעולה, במיוחד לצרכים משרדיים, ובמיוחד במחיר שלו.

אז בואו כולנו נירגע ולא מצא בהצהרות חסרות בסיס, אוקיי?

פורסם

רק בשביל לסגור את המפרט : במפרט שאני הצעתי אתה מקבל עכבר מקלדת ורמקולים.

לא אלחוטיים זה נכון. היום אפשר לקנות סט אלחוטי של מייקרוסופט ב150-200 ש"ח

(רכשתי שלשום את ה desktop 1000 ב180 כולל משלוח)

לאחרונה רכשתי 2 מסכי LCD

אחד17 LG ואחד סמסונג 20 אינץ'

לפני רכישתי שמתי פעמי לסניף KSP הקרוב למקום מגוריי כפי שאני עושה לפני כל רכישת ציוד מחשב.

סלח לי ידידי אבל עמדו שם chi mei ליד סמסונג ו LG והבדלי האיכות בלטו למרות שכביכול אתה טוען שמדובר באותו פאנל.

עם כל הכבוד ליצרן העלום, העדפתי להוסיף עוד 100 ש"ח בלבד ולרכוש LG (בגזרת ה 17 אינץ')

בגזרת ה20 אינץ' לקחתי את הסמסונג 203B ב1150 ש"ח, יצא יותר זול מchi mei העלומים.

בכל מקרה, מבחינתי השירות הוא חלק לא פחות חשוב מהמוצר עצמו (למרות שאני נוסע בVW)

לאחרונה קניתי גם מקרר חדש.

במחסני חשמל עמדו בשורה 5 מקררים זהים לחלוטין כשעל כל אחד מהם שם יצרן אחר.

חלק עם שמות עלומים,חלק פחות, ואחד עם אלקטרה.

האלקטרה היה אמנם יקר באיזה 200 ש"ח מהכי זול בשורה, אבל הוא נתן בתוכו 3 שנים אחריות

ואת השירות הטוב של אלקטרה, בניגוד לזול ביותר שכלל רק שנה אחריות ושירות במקום לא ברור.

אני מבטיח לך שגם ברכישת המסך הסיני מדובר בדיוק באותו עניין.

וסתם הערה לסיום. לצערי הרב אחרי שKSP שלטו תקופה ארוכה מאוד בשוק מבחינת מחירים,

ואכן היו הזולים ביותר בארץ ללא ויכוח, בחודשים האחרונים פשוט לא משתלם לקנות שם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מההתחלה ועד הסוף -

לא אמרתי שלא קיבלת, אמרתי שקיבלת מקלדת ועכבר גנריים, כאשר אני נתתי מקלדת ועכבר של מייקרוסופט, לא קריטי, כמו שאמרתי, "בקטנה", כמה שקלים, היה רק בשיבל לתת דוגמא.

לגבי הרמקולים, אין שום קשר בין הרמקולים שהם נותנים לבין הסט שאני הצעתי, סט איכותי מאוד מול רמקולים גנריים שאני לא אגיד למה הם שווים.

לגבי המחירים, אני מודע להם, רק נתתי את הדוגמאות הנ"ל להראות לך שהעסקה שאני הבאתי היא עסקה משתלמת בידיוק כמו שלך.

לגבי מסכי ה LCD, יכול ליהיות שראית הבדלים, מסך הוא מוצר אינדיבידואלי, לחלק כזה דגם נראה טוב, וחלק כזה, יכול ליהיות שאתה לא אהבת את מסכי ה CHI MEI, יכול ליהיות שזה היה גם פסיכולוגי מכיוון שהוא לא מותג שאתה מכיר, בכל מקרה אני לא אתערב בהעדפות האישיות שלך. תוספת קטנה שלי, יש להציב מסכים מדגמים מקבילים אחד מול השני, ולא סתם מסך של CHI MEI מול סתם מסך של LG\SAMSUNG, אבל איני יודע מה היה מוצב שם.

לגבי התוספת, כמו שראית, הוספת 100 שקל אבל קיבלת מסך קטן יותר, כמו שאתה מבין אין תחרות במחירים של המסכים של CHI MEI.

אני לא מבין למה אתה נתפס למושג "מותג עלום שם" "המסך הסיני", דבר ראשון, כל המסכים שדוברו פה מיוצרים בסין או במדינות באותו סגנון, זה לא מכונת כביסה בה נהוג לחשוב שמכונות גרמניות\אירופאיות נחשוב יותר טובות, בתחום הזה ה-כ-ל סיני.

דבר שני, CMV\CHI MEI הוא מותג ממש לא עלום שם, כמו שאמרתי לך, זאת יצרנית ענק של פאנלים למסכי LCD ועוד, אבל אתה מתעקש להפוך אותה לכזאת, זה בידיוק כמו שאני אגיד שMICROSOFT היא חברה עלומת שם מכיוון שהיא נכנסה לתחום הקונסולות לא מזמן(כשיצא ה XBOX).

אגב, אני אשמח אם תוכל להפנות אותי לחברה שמוכרת מסך 20" LCD SAMSUNG 203B ב1150.. פשוט הכי זול שאני ראיתי היה באיזור ה1800-1900.

לגבי השירות, אתה שום פעם זורק שטויות לאוויר, CHI MEI נותנת 3 שנים אחריות, קבילה בכל העולם. (מה שאגב לא LG ולא SAMSUNG נותנים על המסכים שלהם, ועוד כמה חברות מוכרות בתחום).

לגבי KSP, אני אישית לא אוהב כל כך את הרשת, אך היא נוחה וזולה, לגבי מה שאמרת על המחירים, ברגע שתבוא אליהם עם מחיר זול יותר מכל חנות שהיא, גם מקוונת, הם ישברו לך אותו, מניסיון.

תום.

פורסם

הבדיקה נעשה מול מסכים מקבילים.

ה100 ש"ח הוא תוספת מול מסך ה17 אינץ' של che mei

את הסמסונג לקחתי באחד מאתרי המכרזים. ואני מודה ששכחתי שלקחו עוד איזה 30-40 שקל משלוח.

עם כל הכבוד, אם נחזור לעסקי המקררים ,אני מעדיף מוצר של חברה וותיקה ומוכרת מאשר מוצר

זהה תחת שם עלום שמחסני חשמל עצמם נותנים לו את האחריות.

אותו דבר בסוגיית KSP ו chi mei

פעם עבדתי בחנות מחשבים בפריסה ארצית שייבאה מסכים מסין תחת שם מותג לא מוכר.

מיותר לציין שהאחריות שהחברה נתנה היתה דיי עלובה , וחלקי החילוף היו מאולתרים.

החברה הסינית זורקת לך קונטיינר מלא מסכים ולא ממש תומכת בך במקרה הצורך.

אני מכיר את זה , כי גם כיום אני מחפש עבור החברה שלי אתרי ייצור בסין שיכולים לספק מוצר איכותי.

בכל מקרה, אני לא מתכוון לנסות לשכנע את המשוכנע.

במחשב שלי יהיה רק מסך איכותי. אני לא מתכוון לחסוך על העיניים שלי כמו שאני לא חוסך על צמיגים במכוניות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני פשוט לא מבין אותך, אתה ממשיך להישתמש במושגים "מותג עלום שם" ו"מסכים מסין" כשאני מסביר לך בפעם השלישית שכל המוצרים מגיעים מסין, כן, גם ה LG וה SAMSUNG שאתה כל כך אוהב.

בנוסף, האחריות כמו שאמרתי היא ב-י-ן ל-א-ו-מ-י-ת משמע אתה מקבל אחריות מין היבואן ללא שום קשר לחנות בה אתה קונה את המסך, כמובן שאתה יכול להישתמש בה בשביל להעביר את המסך.

אני מתחיל לחשוב שאתה פשוט מגיב בלי לקרוא את ההודעות שמגיבים לך, כי אתה פשוט חוזר על עצמך בלי להקשיב.

לידיעתך אגב, CHI MEI היא חברת שקיימת כבר כמעט 50 שנה, ומסכי LCD זה רק חלק קטן מעבודתה, מוזמן לקרוא עוד כאן: http://www.chimei.com.tw/en/index.asp

אז בבקשה, להפסיק לקרוא לה חברה עלומת שם, חדשה, זבל סיני, לא נותנת אחריות וכו' כו'

כי בינתיים בכל התחומים האלו, היא מתעלה על LG SAMSUNG וחברותיה, שבינתיים קונות ממנה את הציוד...

אגב, "במחשב שלי יהיה רק מסך איכותי".. כניראה שאתה לא יודע מה מסך איכותי הוא, מכיוון שהוא לא מסך ב1000 שקל וגם לא ב2000 שקל.

זה כבר בתחום אחר, אבל גם פה אתה זורק שטויות לאוויר, כבר הוכח שישיבה מול מסך מחשב "זול" ומול מחשב מסך "איכותי" (שאגב, הדגמים שאתה מדבר עליהם הם לא.. וכן, אני מדבר על SAMSUNG וLG) אין השפעה על פגיעה של העיניים, הפגיעה נובעת מישיבה ממושכת מול המסך, שעם כל הכבוד, היא לא משתנה בעקבות איכות המסך.

הדבר היחיד שמסך מאיכות ירודה יכול לגרום הוא עייפות מסוימת וכאבי ראש במקרים דראסטים, שאגב, במסכי ה LCD האפקטים הנ"ל ירדו באופה משמעותי.

תום.

נ.ב. אני בעצמי, בבית שלי, משתמש במסך של LG (L1970HR אם זה משנה) ואני עדיין דוגל בדעות שרשמתי כאן למעלה.

פורסם

אל תיקח את זה אישית ידידי.

אתה נשמע כאילו אתה מקבל אחוזים במכירות chi mei.

אחרת לא ברור מדוע אתה כה מצדד במוצר הזה.

אולי תסביר לי למה נתוני הניגודית וזמני התגובה בדגמים הכי טובים שלהם שנמכרים בארץ לא מתקרבים לדגמים המובילים של LG וסמסונג?

כמו כן עוד לא הבנתי מי האבא והאמא של המוצר בארץ

לסיכום: אל תמליץ לאנשים לקנות chi mei אם לא היית בעלים של אחד בעצמך.

(אם היה מדובר בהפרש מחירים של יותר מ10-15 אחוז אולי זה היה משתלם)

אותו דבר דרך אגב, לגבי מסכי ativa שמייבאת אופיס דיפו.

דרך אגב, ה1970HR הוא גם הבחירה שלי (למרות שהתלבטתי מול סמסונג המקביל 931BF אאל"ט)

ה203B וה1752T שקניתי הם לעבודה משרדית ונקנו מכספי החברה בה אני עובד.

מדוע העדפת את LG?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא לוקח אישי, פשוט זה מכעיס אותי כאשר אנשים משמיצים חברות עם טענות חסרות כל בסיס, ואפילו ממשיכים אחרי שהפרחתי את כל הטענות הללו.

אני מבין מן השאלה הזאת שהבנת מההסבר שלי שבגלל שהפאנל הוא מאותה חברה, אז כל שאר הנתונים מקבילים והמסכים שווים ביניהם, אם זה מה שהובן, אני מצטער, זה לא נכון, השימוש הוא באותו פאנל מתוצרת CMV, אך נתונים כמו זמני תגובה, נגידות, בהירות וכו' ניתנים לשינוי.

מסכי CMV אינם פונים לקהל הגבוה ולכן חוסכים בנתונים אלו בתמורה למחיר זול, בעבודה משרדים חשיבות הנתונים האלו היא זניחה כל עוד היא עומדת בסטנדארט מסויים, שלפי מה שראיתי כל מסכי CMV וכמעט כל מסך LCD שנמכר היום עומד בסטנדארטים הללו.

האמא והאבא? חברת CMV, מז"א? כמו שתשאל מי האבא של חברת LG, מצטער אם לא הבנתי את שאלתך.

אייל, כמו שאמרתי בהתחלה, היה לי שימוש לא קצר במסכים האלו, במספר דגמים, ולא שימוש חד פעמי, אין לי בבית מסך מתוצרת CMV, אך בעבודה, ובמחשבים שנמכרו דרכי\תוקנו אצלי היו מספר לא קטן של מסכים כאלו.

את דגם ה L1970HR העדפתי על פני המתחרה מסאמסונג בעקבות בעיות שונות שעלו בסדרת ה BF של אותו דגם, לא יצא לי לברר את הנושא יותר מידי, אבל בסופו של דבר ההחלטה הסופית התקבלה בעקבות צפייה של מספר רב של מסכים אחד ליד השני.

• תוכן חדש...