Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם

אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה משרדית. (זה אומר שימוש בתוכנות האופיס, גלישה באינטרנט ואולי קצת איכסון שירים וסרטים על המחשב וצריבה). תקציב עד 4000 ש"ח.

התקציב שלך הוא WAY OVER לעומת הדרישות.

רכוש מחשב זול (כיום בסביבות 1500-2000 שח) עם זיכרון בנפח 512 מ"ב.

מסך שטוח יעלה לך עוד 1000-1500 שח וסט רמקולים טוב עוד 500 שח.

אם לא היית נעול על חדש - הייתי ממליץ אפילו על משומש.

בתור חובב מחשבים לשעבר שהיה מוציא הון עתק על מחשבים ורכיבים חדשים כל יומיים וחצי - נטשתי את התחום ולצרכים שלי אני כבר לא קונה מחשב חדש, אלא משומש (את יתר הכסף אני מעדיף לבזבז על עצמי\האוטו או דברים שהבית והאישה צריכים\דורשים).

לפני שנה וחצי רכשתי פנטיום 3 750 מה"צ עם 256 מגה זיכרון, צורב X52, כונן תקליטורים רגיל, כרטיס מסך נפרד עם 32 מ"ב זיכרון, דיסק קשיח 20 GB במהירות 7200 סל"ד, יציאות מובנות סטנדרטיות (כ.קול, רשת, USB וכד'), מקלדת, עכבר, מצלמת אינטרנט ומסך *שטוח* 17" של סמסונג (ממליץ בחום) ב 700 שח.

כן כן, שמעת טוב, מערכת מושלמת ב 700 שח (לפני שנה וחצי). המחשב מריץ XP PRO, אופיס, סירטונים, אינטרנט וכל מה שצריך בלי בעיות.

הרכש האחרון שלי היה לפני שבועיים; פנטיום 3 במהירות 1000 מה"צ, 512 מ"ב זיכרון פנימי, כ.מסך נפרד עם 64 מ"ב זיכרום, כונן תקליטורים, ד.קשיח 40GB (ליתר דיוק 2 דיסקים של 20GB), יציאות סטנדרטיות (USB, כ.רשת, כ.קול וכד') - וזה עלה 550 שח. עוד 150-200 שח על מסך ומקלדת - והמערכת מסודרת. חשוב לציין שהזיכרון הפנימי (חצי ג'יגה) והכרטיס מסך עם ה 64 מ"ב זיכרון עושים הבדל מבורך בביצועים.

יש לציין שהרכש האחרון מאוד מוצלח (טאצ' ווד), המחשב פשוט טס (גם עליו יש XP PRO עם חבילת אופיס).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון:

קודם כל ההזמנה בוצעה בחנות "נעה מחשבים" בתל חנן, חיפה.

אחרי שהציעו לנו להפחית את מהירות ה- FSB של המעבד, מ- 800 מגה הרץ, ל- 533 מגה הרץ ולאחר שלא הסכמנו, הודיע לנו הנציג מהחנות שהוא לא יכול לספק את המעבד הנ"ל בשום אופן מכיוון שלא קיים מעבד כזה בשוק (שקר). אני המלצתי לאחותי לבטל את העסקה, אך היא סרבה ואישרה אותה.

היום, מתקשר שוב אותו נציג ומודיע לנו שלא משתלם לו למכור את המחשב במחיר שהוא הציע (להזכירכם ההזמנה כבר בוצעה), והוא רוצה תוספת של 280 ש"ח. יש לציין שעבר כמעט שבוע ואפילו הוא לא התחיל להרכיב את המחשב.

למרות שאני לא נותן את המילה האחרונה, מה לעשות?

פורסם

שלא יקשקש .

היום מוכרים מחשבים עם מעבדים כפולי ליבה במחירים כאלה .

מנעה מחשבים לא ציפיתי , יש להם מוניטין טוב .

שכנע את אחותך שזה המעשה הנכון , סור לסניף אייבורי מחשבים הקרוב לביתך ( ולא , ממש אין לי אינטרס לכוון אותך לשם ) - הם מפרסמים המון מחשבים טובים במחירים זולים .

מכאן יש שתי אפשרויות -

א . לרכוש באייבורי .

ב. ללכת עם ההצעה לחנות אחרת ולרכוש במחיר של אייבורי .

בהצלחה .

פורסם
עדכון:

קודם כל ההזמנה בוצעה בחנות "נעה מחשבים" בתל חנן, חיפה.

אחרי שהציעו לנו להפחית את מהירות ה- FSB של המעבד, מ- 800 מגה הרץ, ל- 533 מגה הרץ ולאחר שלא הסכמנו, הודיע לנו הנציג מהחנות שהוא לא יכול לספק את המעבד הנ"ל בשום אופן מכיוון שלא קיים מעבד כזה בשוק (שקר). אני המלצתי לאחותי לבטל את העסקה, אך היא סרבה ואישרה אותה.

היום, מתקשר שוב אותו נציג ומודיע לנו שלא משתלם לו למכור את המחשב במחיר שהוא הציע (להזכירכם ההזמנה כבר בוצעה), והוא רוצה תוספת של 280 ש"ח. יש לציין שעבר כמעט שבוע ואפילו הוא לא התחיל להרכיב את המחשב.

למרות שאני לא נותן את המילה האחרונה, מה לעשות?

שטויות, לבטל את ההזמנה ומיד.

ממליץ גם לחזור כמה פוסטים אחורה ולראות מפרט שלדעתי מומלץ יותר ממה שקיבלת מנועה.

בכל מקרה על אייבורי אני לא ממליץ מכיוון שהם מוכרים מחשבים פשוט זבל, במלוא מובן המילה, חוץ מהמעבד כל החלקים הם תת רמה.

פורסם
המחשב שהוא קונה הוא אינו מסדרת PENTIUM 4 אלא מסדרת PENTIUM D.

מעבד אינטל דואל קור + לוח תואם יותר זול מהמתחרים מ AMD בעלי ליבה כפולה + לוח תואם.

המעבוד אינו פרסקוט, וגם הפרסקוט לא היה כזה מחורבן, ולגבי נושא החימום, זה לא קיים במעבד הנ"ל (DUAL CORE 2.66).

רעש של מגרסת דשא - הרעש נובע מהקירור שנמצא על המעבד, לא מהמעבד, קירור שכזה ניתן להחליף בעלות של מאה שקלים לאיזה קירור שתרצה, ובנוסף, הקירור שמגיע עם ה 2.66 הוא שקט לחלוטין.

בן אדם, אתה חי 2 דורות אחורה בתחום המעבדים, ומשמיץ חברות על פי שמועות והנפצות.

(ואת זה אומר FANBOY של AMD)

במפרט שהבחור פרסם כאן היה פנטיום 4. לא פנטיום D. אח"כ הוצג כאן מפרט אחר. אני התייחסתי לראשון כי אותו ראיתי.

לי במקרה יש את שני העולמות - AMD במשרד (נפלא) ופנטיום 4 בבית (צרות בלי סוף). מה לעשות שאני מדבר מנסיון אישי.

פורסם
התקציב שלך הוא WAY OVER לעומת הדרישות.

רכוש מחשב זול (כיום בסביבות 1500-2000 שח) עם זיכרון בנפח 512 מ"ב.

מסך שטוח יעלה לך עוד 1000-1500 שח וסט רמקולים טוב עוד 500 שח.

אם לא היית נעול על חדש - הייתי ממליץ אפילו על משומש.

בתור חובב מחשבים לשעבר שהיה מוציא הון עתק על מחשבים ורכיבים חדשים כל יומיים וחצי - נטשתי את התחום ולצרכים שלי אני כבר לא קונה מחשב חדש, אלא משומש (את יתר הכסף אני מעדיף לבזבז על עצמי\האוטו או דברים שהבית והאישה צריכים\דורשים).

לפני שנה וחצי רכשתי פנטיום 3 750 מה"צ עם 256 מגה זיכרון, צורב X52, כונן תקליטורים רגיל, כרטיס מסך נפרד עם 32 מ"ב זיכרון, דיסק קשיח 20 GB במהירות 7200 סל"ד, יציאות מובנות סטנדרטיות (כ.קול, רשת, USB וכד'), מקלדת, עכבר, מצלמת אינטרנט ומסך *שטוח* 17" של סמסונג (ממליץ בחום) ב 700 שח.

כן כן, שמעת טוב, מערכת מושלמת ב 700 שח (לפני שנה וחצי). המחשב מריץ XP PRO, אופיס, סירטונים, אינטרנט וכל מה שצריך בלי בעיות.

הרכש האחרון שלי היה לפני שבועיים; פנטיום 3 במהירות 1000 מה"צ, 512 מ"ב זיכרון פנימי, כ.מסך נפרד עם 64 מ"ב זיכרום, כונן תקליטורים, ד.קשיח 40GB (ליתר דיוק 2 דיסקים של 20GB), יציאות סטנדרטיות (USB, כ.רשת, כ.קול וכד') - וזה עלה 550 שח. עוד 150-200 שח על מסך ומקלדת - והמערכת מסודרת. חשוב לציין שהזיכרון הפנימי (חצי ג'יגה) והכרטיס מסך עם ה 64 מ"ב זיכרון עושים הבדל מבורך בביצועים.

יש לציין שהרכש האחרון מאוד מוצלח (טאצ' ווד), המחשב פשוט טס (גם עליו יש XP PRO עם חבילת אופיס).

איציק

מוזר. לי היה מחשב דומה שנרכש גם הוא יד 2 מחברת הייטק שהתפרקה.

את הויינדווס הוא עוד סחב, אבל האופיס כבר הפך אותו לצב.

פורסם

מצטער חשבתי שאתה מתייחס למפרט השני,

בכל מקרה, גם אני משתמש בAMD (עד סדרת ה CORE2DUO) אני גם מאוד מאושר מהמעבדים שלהם, אבל אני חושב שהחל מסדרת ה DUAL CORE הם קיבלו יתרון מסויים על AMD ולכן הם מומלצים יותר כאשר מדובר בסדרות האלו.

לגבי הבעיה שלך, אני חושב שצריך לבדוק קודם כל מאיפה מגיעה הבעיה ואז לדעת את מה להאשים..

פורסם

אני מריץ אופיס 2003 על פנטיום 3 במהירות 1000 והכל עובד מעולה.

הסיבות שהעסק עובד פיקס:

1. זיכרון 512 מגה.

2. דיסק מהיר (מקסטור 250 ג'יגה)

3. מקפיד לא להעמיס יותר מדי תוכנות זבל על המחשב.

לא צריך מעבד סופר מהיר לאפליקציות אופיס ואינטרנט.

גם לא צריך כרטיס מסך רצחני.

למחשב משרדי אני הייתי שם את הדגש על:

1. לוח איכותי (צ'יפסט אינטל 945G למשל. לא צ'יפסט SIS...) - כדי שלא יהיו צרות עם דרייברים וכו'. רצוי לוח עם הכל כלול.

2. זיכרון - כמובן 512 מינימום, לא יזיק 1 ג'יגה. עדיף להשקיע כאן מאשר במעבד (!)

3. מסך - אני הייתי משקיע ב-LCD 19 של חברה ידועה. הכי טוב לראות את המסך הרצוי בעיניים.

4. עכבר אופטי של מיקרוסופט או לוג'יטק (פריט של 50 שקל, אבל עדיף על עכברים של חברות עלומות)

מעבד אפשר אפילו איזה סלרון D. זה באמת לא חשוב. לא מדובר במחשב לקידוד סרטים או פיצוח צפנים או חיזוי מזג אוויר או סימולציה של הגרעין האיראני. כולה הרצת תוכנות אופיס. המעבד זה הדבר האחרון שמגביל את מהירות העבודה בתוכנות האלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

STIO תבטל את ההזמנה. הייתם צרכים לעשות אותו הדבר כבר במקרה הראשון. נראה לי שהם חושבים שהם מצאו פרייארים.

שילמתם כבר?

פורסם
מצטער חשבתי שאתה מתייחס למפרט השני,

בכל מקרה, גם אני משתמש בAMD (עד סדרת ה CORE2DUO) אני גם מאוד מאושר מהמעבדים שלהם, אבל אני חושב שהחל מסדרת ה DUAL CORE הם קיבלו יתרון מסויים על AMD ולכן הם מומלצים יותר כאשר מדובר בסדרות האלו.

לגבי הבעיה שלך, אני חושב שצריך לבדוק קודם כל מאיפה מגיעה הבעיה ואז לדעת את מה להאשים..

ברור שקיבלו. אבל לי יש מחשב לעבודה משרדית, וכשאתה מחפש מחשב לעבודה כזו (אצלי זה אינטרנט ואופיס) בתחום המחירים, אני חושב ש-AMD עדיין עדיפים, פשוט כי הדואל קור יותר יקר, ולוחות האם יותר יקרים, ולעבודה משרדית אתה לא צריך כזה מעבד. מספיק סמפרון או אתלון, שנותנים מעל ומעבר במחיר שבו אתה לא יכול לקבל דואל קור (וגם לא צריך).

ואצלי בפנטיום אני יודע מה הבעיה - בעיקר מארז ג'נרי. עד היום (שנה וחצי ממועד הרכישה לדעתי) כבר נשרפו ספקים שלוש פעמים.

ב-AMD שהרכבתי (בחנות) מחלקים שבחרתי לפי המלצות, עד היום לא היתה אפילו בעיה אחת. והוא נרכש בערך באותו מועד.

פורסם
STIO תבטל את ההזמנה. הייתם צרכים לעשות אותו הדבר כבר במקרה הראשון. נראה לי שהם חושבים שהם מצאו פרייארים.

שילמתם כבר?

שילמנו 300 ש"ח מקדמה.

פורסם
ברור שקיבלו. אבל לי יש מחשב לעבודה משרדית, וכשאתה מחפש מחשב לעבודה כזו (אצלי זה אינטרנט ואופיס) בתחום המחירים, אני חושב ש-AMD עדיין עדיפים, פשוט כי הדואל קור יותר יקר, ולוחות האם יותר יקרים, ולעבודה משרדית אתה לא צריך כזה מעבד. מספיק סמפרון או אתלון, שנותנים מעל ומעבר במחיר שבו אתה לא יכול לקבל דואל קור (וגם לא צריך).

ואצלי בפנטיום אני יודע מה הבעיה - בעיקר מארז ג'נרי. עד היום (שנה וחצי ממועד הרכישה לדעתי) כבר נשרפו ספקים שלוש פעמים.

ב-AMD שהרכבתי (בחנות) מחלקים שבחרתי לפי המלצות, עד היום לא היתה אפילו בעיה אחת. והוא נרכש בערך באותו מועד.

בעיית הספקים הגנריים היא ידועה.. ממליץ לך לקנות ספק HEC 300 וואט, אחלה ספק שבעולם ב150-200 שקל, יחזיק כמו שור.

לעבודה משרדית אני מסכים שאין להכניס את כל סדרות ה DUAL CORE לעסק.

• תוכן חדש...