Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפילו עברת בקצת את המעבר חציה ועצר לא תהיה בעיה.

הרי יש 2 תמונות בהפרש של 2 שניות אחת מהשנייה

אם ב2 התמונות אתה באותו מקום(הגיוני כמובן) אז תהיה רגוע.

פורסם
גם אני לפעמים מסתכל על הרמזור הנגדי ומתכונן לנסוע, אבל אף פעם אני לא שם את הרגל על הגז בלי לראות שיש לי ירוק, לא משנה שהתחלף להם לאדום. זה הרגל.

כמו שכבר נאמר - המצלמה מצלמת רק אם יש 2 סרנים אחרי קו הצומת. אם התמונה מגיעה אליהם, מבחינתם אכן עברת באדום.

שני סרנים אחרי קו הצומת? שני סרנים(חיים:mm_tongue) של סוזוקי ג'ימני, או שני סרנים אחוריים של נגרר של משאית וולבו FH16?

החיישן המוצב על הכביש, פועל בדיוק כמו חיישן המפעיל מופע רמזור ירוק בצמתים מסוימים; ברגע שהוא חש מסה מתכתית מעליו, הוא מפעיל את המצלמה, בין אם מדובר בשלוחה קדמית של אוטובוס (עוד לפני שהסרן הקדמי הגיע לחיישן בכלל) ובין אם מדובר בקטנוע 50 סמ"ק- אין קשר למס' הסרנים שעבר מעליו.

"מוטב לנו למות על רגלינו, מאשר לחיות על ברכינו"

פרנקלין .ד. רוזוולט

פורסם

אם בשתי התמונותשצילמו אותך אתה באותו מקום אז לא תקבל דו"ח ולא תקבל כלום אבל אם התקדת משמעותית אז אתה תקבל דו"ח לבית מקווה בשבילך שלא תקבל

פורסם

רק שלא יהיו פה אי הבנות.

מעבר באור אדום מוגדר כמי שעבר את קו העצירה בצומת (בד"כ קו הרמזור) באור שהוא צהוב או אדום.

גם אם נכנס לצומת עם הגלגל הקדמי בלבד שוטר עדיין יכול לתת לו דו"ח על מעבר באור אדום. (תקף בבית משפט כמובן).

בנוסף, יש את כל הקטנועים שעוקפים את כולם ומחכים לפני המעבר חצייה ברמזור. מכירים? אז יש מחוזות מסויימים במשטרה שכותבים להם דו"ח על כך.

פורסם
רק שלא יהיו פה אי הבנות.

מעבר באור אדום מוגדר כמי שעבר את קו העצירה בצומת (בד"כ קו הרמזור) באור שהוא צהוב או אדום.

גם אם נכנס לצומת עם הגלגל הקדמי בלבד שוטר עדיין יכול לתת לו דו"ח על מעבר באור אדום. (תקף בבית משפט כמובן).

בנוסף, יש את כל הקטנועים שעוקפים את כולם ומחכים לפני המעבר חצייה ברמזור. מכירים? אז יש מחוזות מסויימים במשטרה שכותבים להם דו"ח על כך.

לחדד טיפה, מעבר באדום נקרא כשהרכב כבר בתוך הצומת, לאחר שהגלגלים הקדמיים והאחוריים עברו את עו העצירה. לגביי הדו"ח זה לא דו"ח על מעבר באדום אלא אי עצירה בקו עצירה.

לבחור שעבר את קו העצירה, לדעתי.. הסר דאגה מלבך.

פורסם

מנסיון שלי דו"ח נשלח כאשר התמונה הראשונה מתעדת אותך בכניסה לצומת והתמונה השניה ביצאה מהצומת

בלי קשר תובע תמיד יוכל לטעון שעצרת באדום ראית שאין אף אחד על הכביש וחצית באדום כך שיש הסבר למה שתי התמונות צולמו אחת אחרי השניה כאשר הרכב כמעט לא עבר מרחק

• תוכן חדש...