Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז, 21.10.06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר רשאון תודה על הרבה תמונות שצילמתה. סיפרתה לי על כל המיפגש בעזרת תמונות. לא יכלתי להגיע כי אני בלי רכב עכשיו.

אני רואה שפיספסתי הרבה. היו הרבה מכוניות יפיפיות... לנצ'יה, פיאט טורבו, ו הגרמניות... (ספרדיות).

אבל של מי הפזו' 306 קופה היפיפיה צבע כסף? פשוט נירא חבל"ז.

שמח שעזרתי במשהו, ובנוסף למפגש של הפורום היה שם עוד כמה מפגשים, אחד מהם מפגש סיטרואן ופיג'ו..אז זה רק קמצוץ ממה שהלך שם.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפגש הבא אני מקווה להגיעה לאחר שידרוג של המערכת בעזרת השם :rolleyes:

חבר'ה אנחנו מחכים כאן לתמונות להתרשם קצת..:wave2:

מנואל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
איזו תוכנה פותחת את הקבצים ?

Winrar..זה קובץ ראר...ואז אתה פותח את הקובץ והתמונות שם,

אם אתה רוצה לראות את כל התמונות פשוט מאוד תסמן את כל התמונות (Ctrl+A) ואז תגרור אותם לתיקייה ריקה וזה יעביר לך לשם .

תהנה

blackmazdaF - מה??? חח מה זה

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

• תוכן חדש...