Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפו ספורטיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקבל ייעוץ בעניין רכישת הרכב הנ"ל.

אני יודע שאין הרבה אנשים שהחזיקו כאלה או אפילו רק נהגו בכאלה (קיימות רק בודדות בארץ...),

אבל אני אשמח לקבל חו"ד מכל מי שהייתה לו/לחבר/קרוב משפחה אחת כזאת...

(אני יודע על בחור חיפאי מהפורום שמחזיק באחת אדומה)

תודה מראש.

1_1_1_1_20060922180923.jpg

(התמונה להמחשה בלבד)

פורסם

לחבר שלי היתה כזאת 1.8 הילוכים נדירה. אוטו נחמד בסגנון GT מי שאוהב לפנות יעדיף פזו.

המנוע נשמע נהדר הילוכים וקלץ קשים כמו בכל פיאט, הביצועים נחמדים אבל לא מהממים (המזדה סדן הזרקה שלי נתנה לה פייט לא רע) המנוע שם עבר איזה 300000 בלי לצייץ אפילו ראש מנוע רגיש

(פיאט) כמו כן חלודה שוב (פיאט), קח בחשבון שאלו דגמים ישנים + אמינות איטלקית = תיקונים.

אני חייב להודות שאהבתי את האוטו, קניה הגיונית זה לא אבל למי איכפת מהגיון שמנוע שלך מנגן ככה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אם אתה מתעניין בטיפו ספורטיבה, כדאי לך קודם כל לדעת דבר אחד: נשארו בארץ 7 מכוניות, כאשר רק 2 מהן עדיין עם המנוע המקורי הרגיל. ב 5 האחרות הוחלף המנוע למנוע טורבו של פיאט קופה או לאנצייה קאפה, והן משודרגות וחזקות בהרבה.

במילים אחרות, טיפו ספורטיבה מקורית לא תוכל לקנות.

פורסם

חבר'ה, אם אני שואל - כנראה שיש לי...

נשארו 9 (מתוך 11 שהובאו), 7 מוגדשות, 2 מקוריות.

אני מדבר על אחת מאותן שתיים...

תגובות ענייניות בבקשה.

תודה.

פורסם

140כ"ס 4 דיסקים מושבי ריקרו פס אדום על הפגוש לפי דעתי זה ספורטיבה, ה-1.8 בין היחידות שההגיעו לארץ היתה בבעלות של הבן של היבואן.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

2 liter, 150 hp

good handeling , pretty fast

good steering whell

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

שים לב שאתה לא קונה טיפו GT (אוטומטית 8V) שהוסבה לגיר ידני, אני מכיר 2 כאלה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על הדאגה, היא ספורטיבה מקורית וחסרת שיפורים.

לפי מה ששמעתי מאנשים ההתנהגות שלה היא אולי הטובה בקטגוריה, עם שלדה והיגוי מעולים.

קיוויתי לקבל קצת חוויות ורשמים מנסיון אישי של אנשים.

אשמח לעוד תגובות, תודה.

פורסם

היא ממוקמת באותה קבוצה ובאותו שנתון של 306 GTI, סיטרואן ZX 16V,קסנטיה SVX. אולי היא יכולה לעשות רושם על גולף GTI MK3, אופל אסטרה GSI, אסקורט RS000 ועוד רבות וטובות אבל אין לה בכלל מה להציע מול הצרפתיות.כך שתשכח מזה שהיא המובילה של הקבוצה בהיגוי ושילדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מדבר מנסיון?

על האסטרה והגולף אני בכלל לא מדבר,

אבל אני דווקא הבנתי שהאסקורט RS2000 בכלל לא רחוקה מהצרפתיות, ושהטיפו לפחות ברמתן אם לא יותר.

אשמח אם תספר לי על מה מתבססת הטענה הזו שלך וכמו כן לעוד תגובות ממבינים.

תודה.

פורסם

אני עוקב אחרי הפורום כבר למעלה משלוש שנים, בדגש על הנושאים, הקשורים בפיאט בכלל וטיפו בפרט, כי הייתי בעלים של טיפו (1.4) במשך 12 שנה. לא זכור לי, שהיה כאן מישהו עם טיפו ספורטיבה מקורית, פרט לאותו בחור מחיפה, שאיתו בטח דיברת כבר. עקב מיעוט היחידות בארץ (2 כאמור, נכון להיום) ספק אם תקבל כאן את המידע שאתה מחפש, מעבר ל "2 ליטר 150 כ"ס, מושבי ריקארו".

נ.ב. - יש לי את ספר הרכב המקורי לכל ליין הדגמים לשנת 94 (כולל הספורטיבה). אם תרצה נתונים משם, כמו יחסי העברה, מהירויות בכל הילוך ואחרים, פנה בפרטי.

• תוכן חדש...