Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וואי בשביל זה אני מוכן להקריב סאב נתת עכשיו סיבה לשנות את דעתי הסיבה היא פשוט לבדוק אני קניה סאב במיוחד לזה ואני ינסה לא להשיג זבל אלא ברמה וברגע שיהיה אני יצור איתך קשר ואני רוצה בתראה איך אתה שורף אותו כמובן שאני ינסה להשיג סאב עם 2 סלילים כדי לנסות גם להוכיח את הטענה שלי

מתאים לך?

אין שום בעיה,

יש לי גם סאב שהייתי ממליץ לך לרכוש, הוא גם יהיה מדד לבדיקה כי הוא בעל 4 סלילים, ועפ"י התאוריה שלך לא יהיה ניתן לשרוף אותו.

פייז מוליטאוהם.

ניר

under construction..

פורסם

טוב , זה פעם הראשונה שלי במפגש כזה, לדעתי זה היה נחמד .

ציפיתי למשהו יותר בומבסטי אך גם מה שהיה , היה באמת מלמד.

גיליתי שסאב שלי (PUNCH 1 ) יכול לתת פי 2 יותר טוב כאשר הוא נמצא בתיבה אטומה !

כמובן הסקרנות אכלה אותי ואתמול סידרתי לעצמי תיבה אטומה לפי שרטוט הזה ובאמת אני חייב לציין שיש הבדל מאוד משמעותי !

פורסם
טוב , זה פעם הראשונה שלי במפגש כזה, לדעתי זה היה נחמד .

ציפיתי למשהו יותר בומבסטי אך גם מה שהיה , היה באמת מלמד.

גיליתי שסאב שלי (PUNCH 1 ) יכול לתת פי 2 יותר טוב כאשר הוא נמצא בתיבה אטומה !

כמובן הסקרנות אכלה אותי ואתמול סידרתי לעצמי תיבה אטומה לפי שרטוט הזה ובאמת אני חייב לציין שיש הבדל מאוד משמעותי !

זה לא בהכרח נכון הפאנץ' אחד שראית הוא שלי ואני חושב וכמעט בטוח שהסיבה שהוא "נתן" יותר טוב זה בזכות ההגרה עצמה, ראיתי אצלך באוטו שהסאב שלך מוגבר ע"י מגבר סיני חלש-תקן אותי אם אני טועה

מה גם שראיתי את הסאב הזה פועל יופי גם עם תיבה פתוחה פשוט הוא פחות מדויק

פורסם

אני ישמח מאוד אם מישהו יגיד לי איזה שיר או מה שזה לא יהיה הושמע בגולף הכחולה

זה נשמע כמו שיר לבדיקת מערכת שקול גברי סופר תדרים (משהו בסיגנון) אני ישמח לדעת את שם הדיסק או השיר

תודה

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

אני לא יודע על איזה שיר מדובר

אבל בכל אופן תנסה לרשום באימיול sound test

זה ימצא לך כמה קבצי סאונד מעניינים

תנסה לרשום גם thx

• תוכן חדש...