Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתניה להיתעורר (מצלמות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מבילוי עם ידידה שלי, וקצת לפני שהגענו אליה הבייתה

פלאש. קיבלתי אותו בתחת :x

הכביש הוא בין מלון כרמל לרמת פולג(אני הגעתי מכיוון המלון).

לאחר מיכן חזרתי ולא ראיתי שום מצלמה על הכביש, יכול להיות שבגלל החושך פיספסתי אותה?....על כל מיקרה אם מישהו יודע על הימצאותה של מצלמה שם בבקשה אימרו לי כדי שאני יוכל להכין 750 ש"ח(במיקרה הטוב) וגם יכין את עצמי להרצאות מצד ההורים שלי.

ידוע לי שאין שום הצדקה למהירות שנסעתי בה (30 קמ"ש מעל למותר) אבל אני ממש לא מרבה להשתולל על הכביש ובפעם שאני נוסע מהר אני חוטף אותה איזה עצבים :mad:

אני חיי בתקווה שהמכוניות בצד הנגדי הם אלו שצולמו, או שחבורת הילדים\זקנים\תיירים שהיסתובבו להם בטיילת הביאו איתם מצלמה או משהו :mm_cry:

HELP

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
עכשיו חזרתי מבילוי עם ידידה שלי, וקצת לפני שהגענו אליה הבייתה

פלאש. קיבלתי אותו בתחת :x

הכביש הוא בין מלון כרמל לרמת פולג(אני הגעתי מכיוון המלון).

לאחר מיכן חזרתי ולא ראיתי שום מצלמה על הכביש, יכול להיות שבגלל החושך פיספסתי אותה?....על כל מיקרה אם מישהו יודע על הימצאותה של מצלמה שם בבקשה אימרו לי כדי שאני יוכל להכין 750 ש"ח(במיקרה הטוב) וגם יכין את עצמי להרצאות מצד ההורים שלי.

ידוע לי שאין שום הצדקה למהירות שנסעתי בה (30 קמ"ש מעל למותר) אבל אני ממש לא מרבה להשתולל על הכביש ובפעם שאני נוסע מהר אני חוטף אותה איזה עצבים :mad:

אני חיי בתקווה שהמכוניות בצד הנגדי הם אלו שצולמו, או שחבורת הילדים\זקנים\תיירים שהיסתובבו להם בטיילת הביאו איתם מצלמה או משהו :mm_cry:

HELP

מצטער להודיע לך, אבל הייתי שם בסביבות שעה 11 (בטיילת), וכשחזרתי ראיתי פלשים עפים לכל עבר- מאקורד לבנה ומוזנחת עם דרדסון בפנים.

חן.

פורסם

אהלן,

זה הכביש שבו ארעה התאונה הקשה לפני כמה ימים, שבה נהרג צעיר וחברו נפצע קשה.

כמה שקוף שהם יעמדו שם ויעשו עלינו קופה..

פורסם
אהלן,

זה הכביש שבו ארעה התאונה הקשה לפני כמה ימים, שבה נהרג צעיר וחברו נפצע קשה.

כמה שקוף שהם יעמדו שם ויעשו עלינו קופה..

:mm_yeah:

והעצוב שבדבר הוא שממש כמה דקות לפני שהגיעה הניידת נערך שם עוד רייס.

לא לומדים :?

חן.

פורסם

עדכון מצלמות :

הבחור התכוון לכביש הישר שאחרי בית גולדמינץ לרמת פולג, שם למיטב ידיעתי לא עומדות ניידות עם מצלמות\לייזרים בד"כ אבל הגיוני שעכשיו הם יתחילו אז תכין את עצמך נפשית.

בנוגע לכביש של הטיילת, שם עמדו\עומדות\תעמודנה ניידות בכל יום\בכל שעה רק לא בזמנים שבאמת צריך אותם, משמע, כל יום בערב כשצעירי נתניה חוסמים נתיב נסיעה שלם, כל יום בלילה כשצעירי נתניה נוסעים שם מהר מאוד.

הבהרה : אני נוסע שם מאוד מהר בשעות הלילה המאוחרות (1,2 בלילה) ובכביש לרמת פולג אני נוסע באופן קבוע על 90-100 כי מה לעשות, הכביש בנוי ל90-100 ולא ל50 (אם אני לא טועה, ואני מאוד מאמין שאני לא טועה, זה כביש שמאושר לנסוע בו 70...)

:-)

פורסם

טוב חברה.

תודה על התשובות ורק רציתי להגיד ,הייתי שם עכשיו ואין שום מצלמה על הטיילת, מכאן נובע שנתפסתי על מהירות(הייתי על שמונים קמ"ש) עיי ניידת.

אין מה לעשות אלא לשלם את הקנס וללמוד מהטעות שלי :idea:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
טוב חברה.

תודה על התשובות ורק רציתי להגיד ,הייתי שם עכשיו ואין שום מצלמה על הטיילת, מכאן נובע שנתפסתי על מהירות(הייתי על שמונים קמ"ש) עיי ניידת.

אין מה לעשות אלא לשלם את הקנס וללמוד מהטעות שלי :idea:[/quote

והדבר המצחיק שהטעות שלך היא שלא הסתכלת מספיק טוב. לא שנהגת מהר עצוב כל הקטע של המשטרה

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

כל זה היה נמנע אם היה בשימוש גלאי בל\וולנטיין ?

אני חושב על רכישה מאי ביי...

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

• תוכן חדש...