Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפקו לי את האוטו מאחורה, לא משהו ממש רציני אבל נראה שיהיה קשה לתיקון.

מצורפת תמונה, בצהוב מוקף החלק שממש קשה לתיקון כי זה חלק מאוד צר ונראה לי יהיה קשה לדפוק אותו החוצה וליישר (לצערי הרב), כל השאר נראה שטויות.

אז בעקרון חשבתי לתקן את זה, את המכה בכנף (מכה שנראת כאילו פתחו את הדלת חזק מדיי) ואם אגלה שם יותר מדיי חלודה אז אין מנוס מהחלפת כנף, יש עוד כמה שטויות ממש שטויות פה ושם יישור קטן!

אני ממש לא רוצה שימרחו לי מכה מאחורה הרבה חומר! שיהיה ישר כמה שיותר! הדפקה הזאת ביאסה אותי כ''כ, קיבלתי את האותו איך שהוא, שמרתי עליו מאוד , השקעתי אלפים ופתאום! אני לא יכול לסבול את המכה הזאת עד שאני אאסוף כסף לפחחות וצבע כללים ברמה.

אין לי בעיה לנסוע רק עם פחחות (סתם יהיה בזבוז כסף לצבע כי גם ככה אני אחליף אותו), השאלה אם לפחחות אין בעיה להיות בלי צבע? (מקס' יישור וכמה שפחות חומר!)

בכל מקרה מישהו גם יכול לתת הערכה בסביבות לדפקה מאחורה? ז''א לתיקון?

ושוב לא לערב את נושא מכירת הרכב, ימכר, לא ימכר בנתיים הוא אצלי ומאוד אכפץ לי מהרכב!

עמית.

untitled.JPG

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הבעיה הגדולה יותר שלך היא במקרה והתקלף הצבע, ואז צביעה מחדש של הכנף תגרום לרכב להראות כמו פאזל.

אני מבין את כאב הלב שלך. מכיר את ההרגשה ממקור ראשון.

קח נשימה ארוכה ותחזיק את עצמך שבוע בלי לעשות כלום. בעוד שבוע תחשוב מה כמה ולמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דפקו אותו בערך לפני שבוע... הייתי בטבריה וחזרתי עם מתנה :(

חשבתי, וחשבתי... אמרתי לעצמי... טוב היא גם ככה לא נראת משהו... ואז ראיתי את הקמט שוב ושוב! אני לא יכו לחיות עם זה שכל הרכב שלי היה עם קוים ישרים, בלי בטן פה ושם... ועכשיו יש לי דפקה במקום לא נוח וקשה לתיקון!

כמו פאזל? חפיף... חשבתי לעשות את הפחחות בשלבים... כל עוד אני רואה שיפור אין לי בעיה להשקיע!

בוא נאמר שיהיה יותר קל לשים כל חודש 1K מאשר לשים ישר 7K בהשקעה חד פעמית.

למה אני רוצה רק פחחות? כי אני גם מתכנן להחליף צבע ולהוריד את כל הצבע הנוכחי (והזול) שיש על האוטו.

אם כבר לעשות פחחות אז ב 2 מקומות בולטים לעין שזה מאחורה ובכנף הקדמית (+ מכה קטנה שלא רואים מאחורי הפגוש).

יש בעיה שהפחחות תהיה בלי צבע תקופה מסויימת? אני פשוט לא יכול לקבל את הרכב עם המכה הזאת! אחרי כל ההשקעה לחטוף הדרדרות, אני חייב לראות התקדמות בקשר להדרדרות (הכל פה פסיכולוגי).

אז שוב, יש בעיה לעשות פחחות בלי צביעה לבנתיים? עם המראה אין לי בעיה וזה שטח דיי קטן ולא קריטי בשבילי בכל מקרה...

תבין אם היה לה צבע יפה, לא הייתי חושב פעמיים, רץ לעשות פחחות ולצבוע באותו הצבע! ההתלבטות היא לגבי הצבע, כי אני לא משאיר אותה שחורה ואני מתכנן פחחות וצבע כללים ברגע שיהיה מספיק כסף! בנתיים ברצוני לעשולת רק פחחות לאותו מקום שנמעך, אך אין לי מושג האם הפחחות תחזיק מעמדת בלי שכבת צבע שתכסה אותה!

על החלק הזה אני רוצה עבודה באמת מקצועית! הרכב היה ישר וזה מאוד מעיק עליי! ככה שכמה שפחות חומר וכמה שיותר ישר (בלי החומר) יהיה טוב.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אפשר. נסעתי כך חודשים עם האיביזה ז"ל.

גש לכמה פחחים כדי לקבל הצעות מחיר, אולי תופתע לטובה.

ואל תתפתה להצעה הזולה ביותר! למחיר זול יש סיבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע! תאמין לי שאני יודע... בשביל מה יש אלפא ספרינט יד 10? אתה לומד את כל הקומבינות שרק ניתן למצוא :cry:, הנסיון לטובה לפחות.

פה אני לא מתפשר!

יום יבוא (לא אכפת לי אם השמש תזרח במזרח) והרכב יהיה יפייפה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...