Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי אודי איי 3 שנת 2000, הרכב עבר 53 אלף ק"מ ,1.8t 150 כ"ס (גיר אוטומטי).

הבעייה של הגיר מתחילה אחרי חצי שעה ארבעים דקות בעיקר בנסיעה מאומצת ז"א הגיר תופס את ההילוכים עד 5 -6 אלף סל"ד.

במידה ואני מדומם את המנוע לרבע שעה ואני מתחיל את הנסיעה מחדש הגיר חוזר לעצמו.

אני רוצה לציין שבתחילת נסיעה הגיר מעביר הילוכים בצורה חלקה כאילו שאין שום בעיה.

הלכתי למוסך של החברה עשו לי איפוס נתונים למחשב זה לא עזר השלב הבא זה להחליף קולר ובמידה והחלפת הקולר לא תעזור לא תהיה אפשרות אלא לפתוח גיר.

(בחברה לא מתחייבים שהחלפת הקולר תפתור את הבעיה )

הבעיה בגיר או בקולר?

פורסם

לפי מה שאני מנסה להבין מכל המושגים שמוזכרים בשרשור הבעיה בקולר?..

פורסם

אתה יכול בבקשה לספק עוד פרטים על-מנת שנוכל לנסות לאבחן את הבעיה.

1. קוד מנוע כפי שמופיע ברשיון הרכב

2. כמה הילוכים לגיר האוטומטי ועל איזה הילוך נשאר הגיר כאשר הסל"ד הוא בסביבות 5K-6K ?

3. האם בוצעה דיאגנוסטיקה ממוחשבת לגיר ? לא רק איפוס כלומר האם נרשמה תקלה מסויימת בגיר ?

4. האם אתה ממלא ברדיאטור מי ברז או נוזל קירור מקורי בצבע וורד או אדום ?

איזה כייף לי :)

פורסם

1. קוד מנוע AGU - 1407052. אני מניח שיש לרכב 4 הילוכים בתיבה יש 1 - 2 -3 - D

כשהתיבה מחליטה להשתגע אתה יכול להיות ב 70 קמ"ש ואז למעשה זה יתקע על הילוך שלישי וזה יעבור לרביעי בשש אלף..

במידה ותעצור התיבה תתקע על הילורך ראשון ותמשוך לשני וכן הלאה...

3. אני לא יודע אם בוצעה דיאגנוסטיקה שוב לקחתי את הרכב למוסך מורשה, בגיר לא נרשמה תקלה.

אם היינו מוצאים תקלה לא הייתי בדלימה של קולר או גיר...

4. הרכב נקנה לפני כמה שבועות ככה שעדיין לא יצא לי למלא מים, בדקו לי את הנושא של הנוזלים והבנתי שהכל תקין.

פורסם

הגיר הינו בעל 4 הילוכים ונקרא 01M ומאוד נפוץ ברכבי VW.

התופעה שאתה מדבר עלייה יכולה באמת להגרם כתוצאה מקולר שמן גיר אבל לא בהכרח, ייתכן גם שאחד הסולונואידים בגיר תקול.

בכול מקרה אני ממליץ לך לפנות לספי שהינו מומחה לגירים אוטומטים והוא מכיר היטב את הגיר הזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=8026

במוסך המורשה המחירים גבוהים מאוד ובכול מקרה שיפוץ גיר הם לא עושים בעצמם אלה שולחים את הגיר לשיפוץ.

אני ממליץ לך לבצע יישור קו קטן, לאחר טיפול בגיר לנקז את תכולת נוזל הקירור במערכת ולמלא אך ורק נוזל קירור מקורי G12 PLUS.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה ז"א טיפול בגיר...?

אתה אומר לפתוח את הגיר?

או להחליף קולר?

• תוכן חדש...